Şimdi Ara

CHP VE HDP neden Suriye ve Irak'ta PKK-YPG'ye operasyon yapılmasını istemiyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zooteknist93 Z kullanıcısına yanıt

    eee napak o zaman düzgün parti yok diye ülkeyi mi terk edeh?

  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Ulkede sadece chp ve akp mi var? İste tam akpli zihniyeti bu. Ulkede duzgun parti mi var, yine en iyisi reis diye oy atanlar gibisiniz. Bosuna demiyorum ha akpli ha chpli zihniyet ayni.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooteknist93 Z kullanıcısına yanıt

    Öyle çemkirene kadar bana parti önerisi yapsana?

  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Mesela suriyeli ve afgan sorununa en güzel yaklaşan zafer partisi var verebilirsin. Eskiden Osman Pamukoğlu'nun Hepar'ı vardı çok da düzgün bir partiydi, barajı bile geçemedi. Düzgün parti olsa ne olacak yine oy vermeyeceksiniz ki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nForcer N kullanıcısına yanıt

    Ne alaka la ? Kafanız mı güzel ?


    1 Mart Tezkeresinin amacı ABD Silahlı Kuvvetleri Türkiye üzerinden Irak'a operasyon yapmasına imkan sağlamak içindi.


    Bu tezkere tamamen Türkiye'nin pkk/ypg terör örgütlerine karşı yapacağı sınır ötesi harekatları için...


    Chp nin tezkereye hayır demesinin tek nedeni hdpkk nın baskısı.


    Bu o kadar açık ki bütün millet bunu net görüyor zaten chpli trollerinin internette martavallarla bunu örtbas etme çabaları afaki.


    İyi Parti yi tebrik ederim bu arada.

  • Zooteknist93 Z kullanıcısına yanıt

    anlamazlar hocam bunlar. bunlara kalsa ülkede CHP'yi eleştiren herkes AKP'li

  • Zooteknist93 Z kullanıcısına yanıt

    Hepar dan bende çok ümitliydim ama barajı geçemedi. Bizdeki sorun zaten takım tutar gibi parti tutmaktan kaynaklı chp nin kendisine oy veren kitlesi ile akp kendisine oy veren kitlesi arasında temelde hiç bir fark yok ikisi de kesinlikle sorgulamıyor sadece biat ediyor. Fark sadece biat ettikleri şeylerin farklı olması ama temelde aynılar.

  • Cellestin C kullanıcısına yanıt

    UTANMASAN EVİNE ALIP BESLEYECEKSİN. BRAVO..

  • Sizin pkklıları utanmadan beslrdiğiniz gibi mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cellestin C kullanıcısına yanıt

    SİZİN KADAR OLAMAYIZ. 20 SENE ÖNCE SADECE PKK VARDI VE BİTMİŞTİ. ŞİMDİ PKK VAR YPG VAR BİLMEMNE KOLU VAR. BU DURUMDA KİM BESLİYOR??

  • EjderLefLef kullanıcısına yanıt

    sınır ötesinde hdp nin chp nin elemanlara bomba yağdıran akp mi ?

  • EMEVİYE CAMİNDE NAMAZ KILACAKTINIZ. AMA SURİYE BELASINI SARDINIZ BAŞIMIZA. 50 MİLYAR DOLAR HARCANDI. PİSLİK SURİYELİLER GELDİ. EBEMİZİNKİNİ TERSTEN GÖRDÜK. HALA TUTTURMUŞ YOK TEZKERE YOK BİLMEMNE. ALIN SİZE TEZKERE..

  • gazete duvar
    Erdoğan Toprak: Mehmetçik şehit olacak, Suriyeliler yan gelip yatacak
    https://www.gazeteduvar.com.tr/gundem/2018/03/04/erdogan-toprak-mehmetcik-sehit-olacak-suriyeliler-yan-gelip-yatacak

    2018'de söylenmiş bu sözler. O günden beri Suriye'de kaç şehit verdik, kaç askerimiz, polisimiz gazi oldu.


    3 yıl biterken o günden beri ne değişti de şimdi bu teskere ile değişecek ??

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    açılım sürecini de başkası yaptı dimi öcalanın mektuplarını da başkası okuttu hendekler kazılıyor iken valilere operasyon yaptırmayanda başkasıydı. Bırakın bu kuru milliyetçilik ayaklarını önce kaç tane hdp den akp geçen kişi var onları bir söyle sen. Bunların hepsi aynı yolun yolcusu işlerine geldi mi açılım oradan ekmek çıkmayınca tam tersi. Ergenekon savcısıyım diyenler sonra kumpas diye ortalıklarda dolaşanlarla aynı kişiler değiller mi ?

  • EjderLefLef kullanıcısına yanıt

    ben milliyetçi değilim, teröre karşıyım.

    sizdeki bu mantıksızlığı anlamama imkan yok: açılım süreci yaptılar hdp ile kol kola girdiler, akp tu kaka.

    e şimdi sizinkiler kol kola olunca öyle güzel ki miski amber. bu nasıl mantık, aynı teröristler 


    hdp terörist destekçisi mi değil mi onu söylesene sen !

    terörist değil de diyemezsin herhalde, o zaman nasıl destek veriyorsunuz bunlara ?


    zamanında terörü bitirmek için anlaşarak hepsine silah bıraktırmak için amerika aracı oldu gibi yaptı anlaşmaya çalışıldı, meğer amerikanız arkadan teröristlere de siz yaklaşın sonunda size toprak verecekler diye kandırmış. fetö darbeyi tamamlayabilseydi "hendeklere karşı koyamıyoruz gücümüz yetmiyor" diyerek toprak vereceklerdi pkk ya, mecbur kaldık diyeceklerdi. siz de yiyecektiniz değil mi ?


    teröre karşıysanız o zaman, şimdi de karşı olun.

    hadi o zaman siz iktidara muhalefet olmak için kol kola olmayı beğenmediniz, ki o zaman barış bilmem ne meselesi vardı.   ŞİMDİ BARIŞTAN BAHSEDEN DE YOK, PKK İLLA TOPRAK İSTERİZ DİYOR. SİZ NASIL DESTEKLİYORSUNUZ ONU AÇIKLA!





  • Yapmıştır askerliğini er olarak. Bu şekilde yapmalarından dolayı çok büyük taktirde kazandılar da amaçları bunu kullanmak mıydı çok merak ettim. Oğullarına bize yazılan gibi her gece 1-3 ; 3-5 nöbeti çaktılar mı mesela.


    SÖZDE milli mücadeleden doğmuş bir parti, SÖZDE milliyetçi-ulusalcı parti nasıl Vatan güvenliğiyle ilgili konularda red oyu verir yahu ?


    Tamam hükümet bunu kullanacak, bunu oy almak içinde kullanacak buna itiraz eden yok. Peki SÖZDE oy verenleri Atatürkçü olan, Ulusalcı olan bir partinin Sırf bu sebeple bile Red değil "destekliyoruz, ortak tarihimiz olan bir yer, ciddi güvenlik açığı çıkartan bir bölge, son 30-40 yıldı başımıza bela olup askeri harcamalara sebebiyet vermesiyle milli gelire etkisi olan bir sorun" demesi gerekmez mi ?


    Şimdi hükümet sadece chp'nin red oyunu kullanarak bile "bunlar böyle" demiyecek mi ? Zaten KK gibi -bence- hiçbir vasfı olmayan kişini chp gibi bir partinin başında olması, hala akp tarafından oraya oturtulduğu şüphesini doğuruyor. Başka açıklaması yok. Baykalıda hiç sevmezdim ancak şuan chp başında olsa böyle bir durumda tezkere getirilsin diye ısrar eden parti olurdu çünkü ulusalcıydı.


    Yıllarca akp'i kendi tabirleriyle "kürtlerle" iş yapmakla ağır suçlayan, pkk ile bir olmakla suçlayan bir partinin 10 senede geldiği hale bak. Çözüm sürecinde chp yine yerden yere vuruyordu, şimdi yine yerden yere vuruyor. Bu ülkeye chp denen illetten ömrü billah fayda gelmez-gelmeyecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 27 Ekim 2021; 1:30:26 >




  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    sen 10 dk önce yazılanı da unutuyorsun durumun çok vahim. Biraz balık ye gerçekten bak ben sana hatırlatırım: Chp=hdp=pkk=akp


    Demek ki neymiş senin nasıl destek veriyorsunuz buna söyleminin bir hedefi bulunmamaktaymış neden çünkü destek verenleri ben zaten açık açık yazmışım. Ama işte sizin sorununuz bu akplisen karşındaki chplidir chp isen karşındaki akplidir. Hep dediğim şeyi kanıtladığın içinde teşekkür ederim. chp ile akp bir farklı yok ikiside aynı sadece söylemleri farklı ama yönetim şekilleri aynı kitlerinin de bunlara olan bağlılıkları aynı hatta hatta o kitlerin diğer kişilere karşı tutumları bile aynı.


    NOT: Bir daha birilerine yükseleceğin zaman bir geriye gidip konunun nereden başladığına bir bak tekrar hatırlatırım okur iken unutursun diye Chp=hdp=pkk=akp

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.