Şimdi Ara

CHP SURİYELİLERİ TERÖRİSTLERİ ÜLKEMİZDEN TEMİZLEYEBİLİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Chp iktidara gelse ülkemize birilerinin çıkarları için sınırlar tamamen açılıp ülkemize sokulan milyonlarca suriyeli arap teröristleri ülkeden gönderebilir mi ?

Bence kılıçdaroğluyla biraz zor ha olurmu olur kesin kılıçtaroğluyla olmaz diyemem o belli olmaz ama bunun için chp de değişim şart. Kılıçdaroğlu seçim vaadinde suriyelileri göndereceğim demişti. Kılıçdaroğluna bu konuda açıkcası pek güvenmiyorum.Chp de değişim olup chp nin başına tam ulusalcı biri geçerse işte ozaman rahatça ülkemizde bulunan pislikleri temizleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunların hepsi eski kafalı sonuçta. Ülkede yıllardan beri 2 parti var ülkeye ne kattılar. Sorun patilerde değil sorun halkta. Halkın çoğunluğu değişim istiyor bir şeyler olsun istiyor yani düşünüyorum otomatik olarak o halde bir şeylerinde değişmesi gelişmesi gerekiyor. Ama bu değişim hiçbir şekilde olmuyor. Sorunun temeli değişimi kimse kendisi için istemiyor ve gerçekçi olmuyor. En çok konuşan ülke haline geldik ama değişim sıfır gerileme var.

• Bu verilen zararı hangi parti ortadan kaldırabilir diye düşünüyorum da,çok zor.6 ay ömrü kalan bir hastayı kurtarmak ne kadar olanaksızsa,Türkiyeyi de içinde bulunduğu durumdan kurtarmak bir o kadar olanaksız.
  • En önemli kriter girdiğin 2 seçimi kaybediyorsan bırakacaksın 8 seçim kaybedip 9.seçime gitmeyeceksin. Bu ülke çıkaranı düşünme değil kendi koltuk sevdanı düşünmektir ve ben böyle bir adama oy vermem. Chp ve Mhp de değişim şart ama Kılıçdaroğlunun koltuğu bırakacağını sanmıyorum. Ha sen Kılıçdaroğlunun kalmasını istiyorsan oy vermeye devam et ve kaybet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 10 Temmuz 2016; 15:57:29 >
    Terorisler oldurulmesin onlarda insan
    Terorist cenazesine katilan vekiller....
    Chp kendisi zaten terorist parti soru biraz sacma olmus

• Ynsanlary anlamyyorum, Lider denilen ki?i illa Ba?yryp ça?yryp gürlemeli mi? Dünya liderlerine bakyn hiçbirinde sizin anlayy?ynyza göre lider vasfy yok ama ülkeleri huzurlu, mutlu. sorunlary toplumca halledebiliyorlar, kylyçdaro?lu biçilmi? kaftan, adam anadolulu kimse bu adamdan birileri gibi reiscilik taslamasyny beklememeli, anadolu kültüründe böyle birsey yok. Hem suriyeyle, Hem Irakla hem Esad'la, Mysyrla hem de kürtlerle bu sorunlar çözülür. Esad'la sorunlaryn düzeltilmesi, Türkiyenin Muhalif dedigi teröristlere yardym ve silah yardymy yapmamasy Suriyedeki iç sava?y durdurur, insanlarda güvenli halep' gider ülkelerini in?aa etmeye ba?larlar.

Baba bana subaru al

PSN : Jeopol
  • Ben CHPliyim ve her türlü destek veriyorum yapar. Sağcı partilerin nasıl geldiğine bak iktidara bir de solcuların. Sağcıların belediye hizmetlerine bak bir de solcuların. Amacım sağ-sol ayrımı değil. İnsanları din odaklı uyuşturup , iki mimari eser yapıp göz boyuyorlar. Zaten teröristler 2004 den buyana çoğalmadı mı ? Onlara göz yuman kim ve hangi parti ? Açık ve net. Kılıçdaroğlu çok güzel bir politika izliyor. Solcu olmasına rağmen partide dindarı da var , romanı da var , kürdüde vs. Kısaca TÜRKİYE CHPDİR , CHP TÜRKİYEDİR.

• Öncelikle sinirini guzelce bir duvarlarla orersin adam gibi elden gecirirsin . Daha sonra suriyelileri aile aile toplarsin goturursun sinirdan disari birakirsin . Bu kadar basit bence devlet istese hepsini toplar

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Beraber sallayanlar
    Hendek kazan arkadaslar
    Hdp barajı asinca helva dagitanlar
    Terorisler oldurulmesin onlarda insan
    Terorist cenazesine katilan vekiller....
    Chp kendisi zaten terorist parti soru biraz sacma olmus

Geldim sie, gittim sie. Chp'liler hendek kazmis ha? Ulan ulkenin butun istihbaratina sahip olup bu hendeklerin kazilmasina musaade eden kim? Chp'nin ne alakasi var?

Helva, ulke yillar sonra akp'den kurtulma iradesi gosterdigi icin dagitildi. Hdp baraji assa ne asmasa ne? Bu adamlari bu raddeye getirenler belli, isterse %20 alsinlar, ustlerinden ezer gecerdi eger ittifak yapsalardi.

Bu cahillik degil. Bu art niyet, bu iftira. Bu muslumanlik da degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

AK PARTİLİ VEKİLDEN HDP'LİLERE TAZİYE MESAJI

Bahoz Erdal kod adlı üst düzey teröristin öldürülmesi haberinin ardından HDP'lilerden henüz bir açıklama gelmezken, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'a taziye dileklerini iletti.

İşte o tweet....

http://www.haber3.com/ak-partili-o-isimden-hdpye-bassagligi-3976266h.htm#ixzz4E23Zq9Gg

• CHP olmaz, çok fazla batıcılık yapıyor. Bunlar gelse kürdistan kurulur orası kesin. Referandum yapar bölerler ülkeyi, aşırı demokratlar. Bu ülkede herkes Türklerle eşit olmamalı, şu saatten sonra vatandaşlığa alınacak kişiler veya yabancı uyruklu olup evlenen kişilerin nüfusuna Türk yazılmaması gerekli. Hiçbir uluslarası alanda bizi temsil edememeleri ve askere alınmamaları gerekli. CHP, AKP, MHP hepsi zarar. MHP'nin başına yeni biri gelirse olabilir.
    Sanki yapılan seçimler adilmiş gibi konuşmuşsun. Her haneden çıkan ölü seçmenler oy pusulalarının çalınmaları sayımlarda elektrik kesintileri oy sayımlarını polis baskınları ile rehin almak makarnaya kömüre oy veren insanları satın almak devlet mallarını peşkeş çekerek oy dilenmek özerklik sözü verip yandaş toplamak diye uzar gider bu. Sanki ülkede herşey adil herşey düzgün bir kılıçdaroğlu kötü. Zihniyetiniz leş. Akp oy veren herkes kusura bakmasın ama bu ülke sınırları içerisinde vatan hainidir.

Orijinalden alıntı: Scheisse

En önemli kriter girdiğin 2 seçimi kaybediyorsan bırakacaksın 8 seçim kaybedip 9.seçime gitmeyeceksin. Bu ülke çıkaranı düşünme değil kendi koltuk sevdanı düşünmektir ve ben böyle bir adama oy vermem. Chp ve Mhp de değişim şart ama Kılıçdaroğlunun koltuğu bırakacağını sanmıyorum. Ha sen Kılıçdaroğlunun kalmasını istiyorsan oy vermeye devam et ve kaybet.

Reisin 4m çomar ithal etti ne koltuk sevdası

Tr nin savaş partisi CHP bunun üstesinden gelir ancak teröristler ve hdp ile ayrışmalı laik yönünü de vurmamalı bundan sonrası 2 allah bi kuran

Akp aslında zor olanı yapıyor.amerika ve israilin çıkarları uğruna türkiyeyi ateşe atıyor

Gelse şunu yapar bunu yapar diyerek olmaz... Gelsin görelim doğru değilse gönderelim gitsin doğrusunu getirelim.

Sürekli aynı parti ile olmaz bu işler. Sonsuz güç veririz ne yapacaklarını şaşırırlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.