Şimdi Ara

Chp neden bu durumda kanıtı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CHP'de kalamazdım çünkü...
    https://www.youtube.com/watch?v=uqIDB2YRcqU

sezgin tanrıkulu gibi terörist cenazesi sevicilerden bir an önce kurtulması gereken parti. bunun çok seslilikle alakası yok demokrasiyle hiç alakası yok. vatan hainine üzülen de en az onun kadar vatan hainidir. 30 ağustosta hiç bir twittinde gazi mustafa kemal atatürkü anmayıp terörist cenazesi seviciliği yapan adamda art niyet ararım. bu adamların partide barındırılması için de en az bu terör sevicileri kadar art niyetli olmak lazım. Umarım Atatürk'ün kurduğu eski bozkurtçu parti olarak yoluna devam eder.

• Sıktınız artık. Bozkurtçu neymiş. Atatürk zamanı Atatürk devrinde kaldı ta 1930'larda. Ne halk o devrin halkı ne de partiler. 1950'de gördük işe yaramıyormuş bu laflar.

Akp senin gibilere veya sadece islamcılara oynasa hiçbir zaman iktidar olamazdı. Senin gibilerin aklıyla chp ise anca %20 alır oturur muhalefete.

Hiç sokakta gezmez insanlara dikkat etmez misiniz? Senin gibiler azınlık oldu hala saçma sapan eskide kalmış fikirlerle siyaset deniyorsunuz.

Diğer dikkatimi çeken konusu senin gibi üyeler nedense sabah akşam chpye saldırır. Arkadaş siz bunları akpden istesenize? Niye akpyi istediğiniz şekle sokmaya çalışmazsınız da sürekli chpye saldırırsınız? Lafta muhalifsin bütün gün chpye saldır. Nasıl iş bu? Gerçi muhalif misiniz yoksa öyle görünüp başka bir halt mısınız o da şüpheli. O zafer partisi denen partililer gibi bütün gün muhalefete saldırır nedense akp-mho seçmeninden hiç oy istemezsiniz.

Boş muhabbet. Laf salatası. 1923 ruhuymuş. 1923'te sadece cumhuriyet ilan edildi. Ondan öncesi rejimi belli olmasa bile bir devlet vardı. Cumhuriyet olmakla övünüyorsan dünya cumhuriyet olmayan kaç ülke var ki?

Senin gibilerin azılı bir kanser hücresinden farkı yok. İşiniz gücünüz boş muhabbet. Halkta karşılığı olmayan şeyler. Yıllardır çok dinledim. Muhalefet olmaktan başka birşey olamayacak bir kesimsiniz. Bu zihniyetle git kürtlerden, islamcıdan oy iste bakalım ne alacaksın?

O 6 ok anayasada bile yok. 1961'de yoktu 1982'de yok. Öyle boş beleş slogan atmaktan vazgeçin gerçeklere dönün. 1930'larmış neredeyse 90 sene geçti dünya değişti hala aynı şeyler.

Arkadaş gidin kafanıza göre parti kurun istediğiniz gibi bağırın çağırın ne halt ederseniz edin. Sandığın kadar kalabalık bir kesim değilsin. Alırsın %1-2 oyu oturursun aşağıya. Zaten dikkat ediyorum sırf zarar ziyan tiplersiniz. Lafta muhalefet görünümlü ama bütün gün muhalefeti eleştiren muhalif seçmen! Tabi canım öylesinizdir. Bütün gün akp-mhpye çalışan ama muhalif. Yersek tabi. Neymiş partiyi istedikleri gibi değiştireceklermiş? Siz kaç kişiniz ya? Defolun gidin. Ben parti yönetiminden olsam ne oy ver ne tatava yap derdim.

Diğer yazdıklarına gelince alayı propaganda laflar. Bıyıkları yeni terlemiş sosyalist ergenler gibi slogan atıp durmuşun. Ayrıca dikkat ediyorum sen ve senin gibi birkaç üye var maaşlı troller gibi bütün gün ıvır zıvır konular açıp burayı işgal ediyorsunuz. 10 tane konudan 9'u deli saçması kalan 1'i şüpheli. 500 tane kıytırık konu açınca fikirlerini yaymış olmuyorsun kimse takmıyor bunları.

Bu forumu iyice sosyal hayatta söyleyeceği kimsesi olmayan ateşli ergenlerin deşarj alanına çevirdiniz. Zeka falan meselesine gelince senin yolundan gideli çok oldu. Yazdıklarınla anca yarım saat dalga geçilir. Dediğim gibi sütten kesilen ergenin siyasi zırvalarını dinleyecek yaşı çoktan geçtim.

• Sıktınız artık. Bozkurtçu neymiş. Atatürk zamanı Atatürk devrinde kaldı ta 1930'larda. Ne halk o devrin halkı ne de partiler. 1950'de gördük işe yaramıyormuş bu laflar.

Akp senin gibilere veya sadece islamcılara oynasa hiçbir zaman iktidar olamazdı. Senin gibilerin aklıyla chp ise anca %20 alır oturur muhalefete.

Hiç sokakta gezmez insanlara dikkat etmez misiniz? Senin gibiler azınlık oldu hala saçma sapan eskide kalmış fikirlerle siyaset deniyorsunuz.

Diğer dikkatimi çeken konusu senin gibi üyeler nedense sabah akşam chpye saldırır. Arkadaş siz bunları akpden istesenize? Niye akpyi istediğiniz şekle sokmaya çalışmazsınız da sürekli chpye saldırırsınız? Lafta muhalifsin bütün gün chpye saldır. Nasıl iş bu? Gerçi muhalif misiniz yoksa öyle görünüp başka bir halt mısınız o da şüpheli. O zafer partisi denen partililer gibi bütün gün muhalefete saldırır nedense akp-mho seçmeninden hiç oy istemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 2 Eylül 2022; 20:18:30 >

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    vatanina, cumhuriyet ve atatürk ilkelerine sadik her vatanseverin aklindaki sorudur.

bu dusunce!... türk'ün sapkayi onune koyup dusunecegi, türkiye büyük millet meclisi'ne vatana sadik, aydin, vatan evlatlari yetistirme gerekliliginin kafasina dank edecegi gun gerceklesecektir.

bir bakin türkiye büyük millet meclisi'ne bakalim 1923 ruhu tasiyan, vatanin bolunmez butunlugu icin ugrasan kac türk goreceksiniz ?
    azili bir kanser hucresi gibi sinsice girdiler chp icine. ve metastaz yaptilar. o virusler temizlenmeden " chp yeniden atatürkçü ve türkiye dostu bir parti olmaz! olamaz ...

Elbet bir gün;
    “Türk'ün 6 oklu flaması" yine yeniden dalgalanacaktir!

ve "chp yeniden atatürkçü ve türkiye cikarlarini gozeten bir parti olacaktir. bundan hic suphesiz.

en başta chp genel başkanı atatürk ün kurduğu partinin genel başkanı tunceli’yle dersim diyor ve atatürkün kurduğu parti diyerek ortada geziyor şuan için 1 tane siyasi parti izinde gitmiyor. mhp oy verenler ne kadar hatalıysa emin olun chp ye verenlerde onlar kadar hatalı

biyatçı kültür ve halktan kopuk yaşamaları. en nefret ettiğim şey kraldan çok kralcı olup karşındakini eleştirirken kendine bakmamak. muhalif olup muhalefeti elestirince ak troll diye yaftalanmak. ne alaka anasını satayım senin yanlışını sana söylemeyeceksem senin ak partiden ne farkın kalır. insanların artık sırf ak partiden kurtulmak için chp'den başka parti mi var kafasından çıkması lazım. bu kafa yapısı chp'ye çok daha fazla oy kaybettirmekten başka bir işe yaramaz. chp'nin bu politikası çok yanlış, halkla bütünleşmek istiyorsan karşındaki insan sana olumsuz bir şey söylediğinde seni eleştirdiğinde dönüp kendine bakıp özeleştiri yapman lazım. yapamıyorsan bu senin mevcut iktidardan farkın olmadığını gösterir. ak partili seçmenlerden oy dilenmesini biliyorsunuz, bunu yapıyorsanız kendinizi o insanların yapısına göre de şekillendirmeniz lazım. eren erdem tayfası en çok bunu yapanlardan. sırf bu yüzden artık bir üçüncü kutup gereği olduğunu düşünüyorum siyasette her kesime kucak açan kendisini de yeri geldiğinde eleştiren ve atatürk idealleri sen kopmamış olan. bu sebeple yıllardır oy verdiğim chp'nin önümüzdeki seçimlerde benden oy alması pek mümkün görünmüyor.

Sonrada diyorsunuz ki malum partiyi eleştirmiyorlar, nasıl bu kadar kör olabiliyorlar diye yakınan ama kendi "taraftarı" olduğu parti eleştirilince hüngür hüngür ağlayan kişisiniz.

arkadaşım senin inandığın şeyler maalesef kusursuz değil diğer hiçbir şeyin kusursuz olmadığı gibi. zaten bunu anladığınız zaman olayın parti işi olmadığını, halkın iradesinin ortaya çıktığını görüp anlayacaksınız. halk partiye değil parti halka uymaya başlayacaktır.

lakin aklı başında bir seçmen milletvekili seçimlerinde bu saatten sonra chp'ye oy vermez kardeşim. veren kişi düşük iq'lu bir partizandır ya da kürtçüdür bana göre kimse kusura bakmasın. gidin muhalif barajı geçebilecek alternatif bir partiye oy verin. zafer partisi olur, hadi ona da güvenmiyorsanız iyi parti olur ...vs iyi parti'yi de şuanki haliyle eleştirsem de en azından abdullah gül adaylığını önlemiş olmasından ve bize abdullah gül'e oy vermek gibi utanç verici bir olguyu önlemesinden ötürü zafer partisine güvenmeyenler tarafından chp'den kaydırılacak oyu hakeder. mavi akp babacan, gerici akp gelecek partisi, deli dumrulun partisi, şeriatçı dedenin partisi derken seçenek bırakmadılar insanda. kafamız zafere yatmaya başlayınca da zafer memleket trollü olduk awk.

zekası daha fazlasına izin vermediği için eleştiriye troll demekle yetinilir ancak bu cevabı verebilen tiptir çok da ciddiye almaya değmez seni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 2 Eylül 2022; 20:48:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Boş muhabbet. Laf salatası. 1923 ruhuymuş. 1923'te sadece cumhuriyet ilan edildi. Ondan öncesi rejimi belli olmasa bile bir devlet vardı. Cumhuriyet olmakla övünüyorsan dünya cumhuriyet olmayan kaç ülke var ki?

Senin gibilerin azılı bir kanser hücresinden farkı yok. İşiniz gücünüz boş muhabbet. Halkta karşılığı olmayan şeyler. Yıllardır çok dinledim. Muhalefet olmaktan başka birşey olamayacak bir kesimsiniz. Bu zihniyetle git kürtlerden, islamcıdan oy iste bakalım ne alacaksın?

O 6 ok anayasada bile yok. 1961'de yoktu 1982'de yok. Öyle boş beleş slogan atmaktan vazgeçin gerçeklere dönün. 1930'larmış neredeyse 90 sene geçti dünya değişti hala aynı şeyler.

Arkadaş gidin kafanıza göre parti kurun istediğiniz gibi bağırın çağırın ne halt ederseniz edin. Sandığın kadar kalabalık bir kesim değilsin. Alırsın %1-2 oyu oturursun aşağıya. Zaten dikkat ediyorum sırf zarar ziyan tiplersiniz. Lafta muhalefet görünümlü ama bütün gün muhalefeti eleştiren muhalif seçmen! Tabi canım öylesinizdir. Bütün gün akp-mhpye çalışan ama muhalif. Yersek tabi. Neymiş partiyi istedikleri gibi değiştireceklermiş? Siz kaç kişiniz ya? Defolun gidin. Ben parti yönetiminden olsam ne oy ver ne tatava yap derdim.

Diğer yazdıklarına gelince alayı propaganda laflar. Bıyıkları yeni terlemiş sosyalist ergenler gibi slogan atıp durmuşun. Ayrıca dikkat ediyorum sen ve senin gibi birkaç üye var maaşlı troller gibi bütün gün ıvır zıvır konular açıp burayı işgal ediyorsunuz. 10 tane konudan 9'u deli saçması kalan 1'i şüpheli. 500 tane kıytırık konu açınca fikirlerini yaymış olmuyorsun kimse takmıyor bunları.

Bu forumu iyice sosyal hayatta söyleyeceği kimsesi olmayan ateşli ergenlerin deşarj alanına çevirdiniz. Zeka falan meselesine gelince senin yolundan gideli çok oldu. Yazdıklarınla anca yarım saat dalga geçilir. Dediğim gibi sütten kesilen ergenin siyasi zırvalarını dinleyecek yaşı çoktan geçtim.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Birader sen kim oluyorsun da 6 oku savunana ""gidin parti kurun kendinize" diyorsun. 6 ok CHP'nin ilkeleridir. Anayasada olur veya olmaz ama CHP bu ilkeler doğrultusunda haraket eder. Nasıl bir devir ki bu CHP altı oku savunsun diyenlere kapı gösteriliyor?

Bugünki şartlar elbet bir ittifakı zorunlu kılıyor. kabul. Cumhuriyet ideolojisi yan yana gelemeyeceği Saadet ve türevleriyle demokrasiyi kurtarmak için bir araya geliyor. Bunu da anlıyoruz fakat bugün CHP içerisindeki bir klik ulus devleti tartışıyor. İşte kızılan ve itiraz edilen nokta bu. Bugün partide liberallere yer var, sosyalistlere yer var, islamcılara yer vari Kürtçülere yer var ama ulusçulara yer yok. Kemalistlere yer yok. Sen kim oluyorsun da 6 oka laf ediyorsun? Sen kimi kimin partisinden kovuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 3 Eylül 2022; 16:28:51 >
  • Mikro milliyetçilik yüzünden bu halde. Mezhepçilik var maalesef. Yanlışına yanlış diyemiyorlar bu yüzden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.