< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hangi lider sağduyulu açıklama yapmış?
Soylu çıktı CHP-HDP ortaklığı aşikar böyle tepkiler doğabilir dedi. Bahçeli %9 oy aldığın yerde senin ne işin vardı dedi. Erdoğan ise tepkiler normal gitmemeleydi. Yine de kınıyorum dedi. Bana şunların içerisinde bir tane sağduyulu açıklama gösterin hesabımı banlayayım. İkiyüzlü paçavra tüm gazeteler. Türkiye ittifakı denen şey ise tamamen paravan bir şey. Ne hikmetse AKP ne zaman gücü biraz kaybetse hep sıkıştığı olay bir biriz yalanı. |
Ne yapmasını bekliyordun? Kendisini linç edenlerin gidip ellerini mi öpsün?
|
Kimse kusura bakmasın da ana muhalefet liderine yumruk atmanın serbest olduğu bir ülkeden bahsediyoruz. Ne desin adam?
|
Faiz lobisi, kaos lobisi... Bir de A haber'in başını çektiği ahmak lobisi.
|
Türkiye İttifakı mı konuşuluyor?
Kılıçdaroğlunu evire çevire dövdüler. Yetmedi öldürmeye çalıştılar. Chpli Meclis başkanına saldırdılar. Polis ve jandarma yetersizdi. Sonradan yapılan açıklamalar bu hareketleri yapanları övecek türdendi. Yetmedi Adamı serbest bıraktılar. Yetmedi Akpli yöneticiler ziyaretini gidip elini öpüp kahraman dediler. Şimdi soruyorum. Erdoğan'a ve Bahçeli'ye böyle bir linç girişimi ve sonrasında bu olanlar Chpliler tarafından yapılsa. Ne olurdu? Bırakın yani algı yapmayı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|