Sözcü tv'de konuşan Yılmaz Özdil CHPli gazeteci olarak ''Akşener masayı dağıttı demek ahlaksızlıktır Akşener masadan ittirildi dışlandı demek doğru olur ''diyor Yılmaz Özdil Ne güzel Özetlemiş.."CHP'li bir gazeteci dağıttı'. - YouTube < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 6 Mart 2023; 8:5:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Chp'li Gazetecı Yılmaz Özdil : Akşener Masayı Dağıttı demek Ahlaksızlıktır Masadan Atıldı dışlandı

-
-
Kendi adamları bile böyle diyor ama.ok kardeşler
Lee laa lee laa kk çok yaşa diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözcü ve yazarları kimin adamı herkes iyi bilir...
-
Kimin
Kimin adamı yazın bari, ben herkes denen gruba dahil değilim sanırım.
Muhaliflerin ve çoğunlukla da CHP'lilerin gazetesi diye biliniyor... Adam eski solcu zaten hâlâ da öyle biliniyor
Adam eski solcu yeni neci? Yılmaz Özdil Atatürkçü ama eski MHP'ye yakın bir isim. Milliyetçi yönü ağır basıyor. Üstelik CHP'li gazeteci de demek? kendini neden böyle tanımlamış anlamak güç. Geçmişte Deniz Baykal'ı ölümüne savunuyordu. Şimdi de Meral Akşener'i savunacak anlaşılan.
-
Şu an da yalakalık yapıyordur eminim
Milliyetçi olan solcu olmaz diyorsun aslında bende bunu destekliyorum. Ama pek çok CHP'li hem solcu hem milliyetçi olunur diyor. Solculuk nedir ne değildir vatandaş bilmiyor
Sözcü'yü kim oluyor CHP'liler , sözcü kimi destekliyor CHP'yi. Adamın CHP'yi desteklemesi normal ama bu görüşünü desteklemek için CHP'li gazeteci demesi biraz tuhaf olmuş ama yanlış değil
Ayrıca Cumhuriyeti kuran parti CHP ise aslında CHP'nin sağcı olması gerekir 1960 darbesinden sonra enternasyonistler CHP'de daha etkin oldu ve CHPyi sol parti olarak lanse ettiler mesele o
CHP'liler adamı yedi
https://forum.donanimhaber.com/yilmaz-ozdil-sozcu-tv-den-sonra-gazeteden-de-ayrildi--155287017
şu yorumdan bile sizin güruhun aslında akpden pek farkı olmadığını insanlar görebilir. Cidden diyorum; kuzey kore gibisiniz. Cidden diyorum; izmri'de soyer'i gördük. Soyer yeni chpyi en net temsil eden şahsiyetti. İzmir'de o kadar sorun varken, adam gitti kedi köpek derdine düştü. millet pislikten, sokaklarını saran uyuşturucan, fuhuştan dert yanarken, adam kedi köpek koşturdu. arada çe marşlı konserler falan.
cidden son 2 gündür ciddi bir soğuma oldu bende. anadoluda haberleri izleyen adamları düşünemiyorum bile. İYİ parti oyları reis seçimlerinde %5 akpye geri döner, diğer %5 boş atar/katılmaz, kalan %5 ise ince ile kk arasında dağılır. Cidden diyorum; akp ve chp gibi partilerin temsil ettiği biadçılık bu ülkeyi mahvedecek.
-
Sözlerimin biatçılık ile herhangi bir alakası yok. Yılmaz Özdil hakkında söylediklerimde ise iddialıyım. Kendisine CHPli gazeteci diyerek aklı sıra bir algı yaratmaya çalıştı. CHPli gazeteci diye bir şey olmaz. Bunu en başta Yılmaz Özdil bilmeli ve biliyordur da.
CHP seçmenine "biatçı" denmesinin nedeni ise inatla CHP'ye oy vermeleri. Gerçi CHP seçmeninin bir kısmı İyi Parti'ye geçti. Memleket Partisi daha yeni kurulduğu için seçmenin çok az oyunu alacak gibi duruyor. Peki ya bu seçmen neden CHP'ye oy veriyor? Biatçı işte! O iş öyle değil.
CHP tarihsel kimliği olan bir parti. Ülkenin kurucu ve kurtarıcı liderinin çıktığı, tarihsel sorumluluğu olan bir parti. Bu yüzden yüz yıldır siyaset sahnesinde olan CHP'nin kemik bir kitlesi var. Fakat bu insanlar illaki CHP'ye oy verecek değil. Yalnız oy verecekleri parti CHP geleneğini sürdürebilen bir parti olmalı. Ne İyi Parti ne de Zafer Partisi bu geleneği temsil edemez. Memleket Partisi ise şartlar olgunlaşırsa bu bayrağı taşıyabilir. Üstelik biz öyle bir dönemeçteyiz ki insanlar CHP yönetimine kızgın da olsa mecburen CHP'ye oy veriyor. Bu uzun zamandır böyle. Ben şahsen her ne kadar CHP'ye kızsam da Cumhuriyetçi ideolojiyi temsil edecek bir parti göremiyorum CHP dışında. Buna İyi Parti ve Zafer Partisi de dahil. Her şeyden de öte ilk önceliğim AKP iktidarından kurtulmaktır. AKP sonrası eğer parlamenter sisteme geçilirse CHP dışındaki bir partiye oy verebilirim. Fakat ilk önce AKP iktidarından kurtulmak gerekir.
Bu yüzden buna biatçılık denmez. İmamoğlu Nagehan Alçı ile görüşünce ona en sert eleştiri yine kendi seçmeninden geldi. Yarın Kılıçdaroğlu yanlış bir karar alırsa ona ilk itiraz yine CHP seçmeninden gelecek. İnsanlar iktidardan kurtulmak için başarısız da olsa CHP'yi destekliyor. Biatçı oldukları için değil.
İyi Parti seçmeninin yalnız üçte biri CHP'ye oy verecekse paşa gönülleri bilir. Bu düzenden memnun olan demek ki düzülmeyi seviyordur.
-
Kılıçdaroğlu'na ve chp'ye laf söylediyse aktrolldür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X