Şimdi Ara

Chp insan haklarına en saygılı partidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O yüzden oyunuzu chpye vermeniz gerekir demokrasi insan hakları vizyon bunlar hep chpde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EbuSerkan -- 2 Ocak 2017; 21:28:1 >

• aynen öyle. atatürkçü düşünce bu ülkenin tek kurtuluş yoludur. yoksa annesine yada 5 yaşındaki kıza şeyi kalkanların düşüncesi bu ülkeyi kan gölüne çevirdi
  • Yav he he

Yüce dinimize hakaret eden tipleri görmesek neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Yav he he

Kim hakaret ediyormus
  • quote:

Yav he he

Senin yüce dinine CHP değil AKP hakaret ediyor
    Mesela Tayyip'e dokunmak ibadettir gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 2 Ocak 2017; 21:34:35 >
  • Chp bu ülkenin bazı değerlerine saygı duymuyor, her ne kadar ateist olsam da yapılanları bölünme olarak görüyorum. Milliyetçi düşünceden uzaktalar. Oy veren kitleyi kastetmiyorum zaten oy veren 10 kişiden 7si vatanperver ama parti bulundugu konum itibari ile hıyanet ve dalalet içerisinde tıpkı akp ve mhp gibi.

Chp ve mhp birer kukla biz yalnızca onlara oy verdiğimizi sanıyoruz. Kurmuşlar bir sirk bizi maymun gibi oynatıyorlar.
  • Ama.. ama... ama.. KILIÇDAROĞLU'NUN 1 KERE NAMAZ KILDIĞINI GÖRMEDİK Kİ :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplum çok yozlaşmış
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Ama.. ama... ama.. KILIÇDAROĞLU'NUN 1 KERE NAMAZ KILDIĞINI GÖRMEDİK Kİ :(

namaz kılıyormusun,müslüman mısın, hacca gittinmi,zekat verdinmi gibi insanlara ALLAHIN SORACAĞI SORULARI SORMAYACAKSINIZ ! ''karnın açmı evin varmı bir sıkıntın varmı'' insanın insana soracağı soruları soracaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesnizani

quote:

namaz kılıyormusun,müslüman mısın, hacca gittinmi,zekat verdinmi gibi insanlara ALLAHIN SORACAĞI SORULARI SORMAYACAKSINIZ ! ''karnın açmı evin varmı bir sıkıntın varmı'' insanın insana soracağı soruları soracaksınız.

Neden sorsunlar ki?? bir ekmegi bölüşmeyi bilmeyen adamlar sana hiç bunları sorarmı.. onlar anca ay başı gelince kira toplamayı komşu kızına dil uzatmayı bilirler.
  • quote:

Yav he he

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan'ın, Başbakan Erdoğan için "Allah'ın bütün vasıflarını toplamış bir lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. İşte bunun önünü kesmek istediler" ifadelerini kullandı.

http://www.radikal.com.tr/politika/ak-partili-vekil-erdogan-allahin-butun-vasiflarini-toplamis-bir-lider-1171286/

İsmail Hakkı Eser erdoğan için:

Eser, "Biz başbakanımızın aşığıyız, başbakanımız bizim için adeta ikinci peygamber gibidir. Başbakana ihanet etmeyi asla kabul edemem. Bunu ne il yönetim kurulu üyelerimiz kabul eder, ne de diğer teşkilat üyelerimiz. Bizim genel başkan yardımcılarımıza ve başbakanımıza sevgimiz, saygımız en başında olduğu gibi AKP var olduğu sürece de devam edecektir" şeklinde konuştu.

• quote:

quote:

Tam bunu yazacaktım baktım sen yazmışssın gerek duymadım
  • quote:

Yav he he

Rahmetimiz gazabımızı aşacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

Yav he he

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan'ın, Başbakan Erdoğan için "Allah'ın bütün vasıflarını toplamış bir lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. İşte bunun önünü kesmek istediler" ifadelerini kullandı.

http://www.radikal.com.tr/politika/ak-partili-vekil-erdogan-allahin-butun-vasiflarini-toplamis-bir-lider-1171286/

İsmail Hakkı Eser erdoğan için:

Eser, "Biz başbakanımızın aşığıyız, başbakanımız bizim için adeta ikinci peygamber gibidir. Başbakana ihanet etmeyi asla kabul edemem. Bunu ne il yönetim kurulu üyelerimiz kabul eder, ne de diğer teşkilat üyelerimiz. Bizim genel başkan yardımcılarımıza ve başbakanımıza sevgimiz, saygımız en başında olduğu gibi AKP var olduğu sürece de devam edecektir" şeklinde konuştu.

kardeş sen ordamısın ya daha bu neki? tayyip erdoğana mehdi demeyi falan geçtim. tayyip erdoğanı peygamber ilan etti, bunlar hz.muhammede nufus kağıdı cıkardı, hz muhammed sağ olsaydı akpye oy verirdi dediler daha ne olacak bu insanlardan ne bekliyorsun başka

• Kesnizani kullanıcısına yanıt
    Ciddi olmadığım anlaşılıyor sanmıştım. Elbette dediğinize katılıyorum. Lakin böyle düşünen kişi çoook fazla. Bu saçma düşünceye dikkat çekmek istedim.
  • Kesnizani tarikatı Irakı ABD ye teslim eden tarikattır.
    Kesnizani=FETÖ

• Napak kanka inanak mı?
  • kemalist chp zihniyeti en az dinciler kadar baskıcı ve yobazdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aynen öyle. atatürkçü düşünce bu ülkenin tek kurtuluş yoludur. yoksa annesine yada 5 yaşındaki kıza şeyi kalkanların düşüncesi bu ülkeyi kan gölüne çevirdi

Senin boyle, iki orcun yaptigi orclugu, buyuk bir kitleye mal etmen dogru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yav he he

şuanki kadrosuyla chpnin herhangi bir siyasi vaadini başarabilecek altyapısı olduğuna kimse inandıramaz beni akp de aynı şekilde yani yapacaksa gene tayyip erdoğan yapacak.
    Yüce Dinimize hakaret demişken yasin aktayın Salavatı şerifi nasıl tahrif ettiğini menfaat için kullandığını hatırlatmak isterim inşallah bunun için tayyip erdoğan bir tokatta ona atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 3 Ocak 2017; 1:19:56 >
  • quote:

Yav he he

naber la bakara makara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 3 Ocak 2017; 2:0:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.