Şimdi Ara

🔥CHP'nin CB Aday süreci🔥CHP kurultayına dava açıldı, Savcılık İmamoğlu'na siyasi yasak istedi. (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: VirgilSollozzo , Periah , Periah Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.043
Cevap
5
Favori
19.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥CHP'nin CB Aday süreci🔥CHP kurultayına dava açıldı, Savcılık İmamoğlu'na siyasi yasak istedi.

(En Son Oy Tarihi: 4.6.2025)
Giriş

Hocam son cumlenizi etiketliyorum:

"İmamoğlu son açıklamasında Erdoğan'ı açık olarak aday olmasını ve kendisiyle yarışmasını istediğini söylüyor..Yahu neden Erdoğan'ı zorla aday yapmak istiyorsunuz? Megolomanlık yapyıor İmamoğlu..Erdoğan karşıtlığı üzerinden yürüyor..25 yıldır sadece Erdoğan karşıtlığı üzerinden Erdoğan seçimmi kaybetti? Erdoğan'da bunu çok iyi kullanıyor şuan.."

İşte bu olay üzerine gidersek anlıyoruz ki Müteahhit İmamoğlu da, Dersimli Kemal de Eczacı Özgür Özel de Erdoğan 3. defa aday olabilsin diye ortaya sürülen piyonlar sadece! Halkımız et yiyemediği için bu analizi yapacak güçte ve zekada değüller maalesef. Muharrem İnce dışında Erdoğan'ın adaylığına itiraz dilekçesi veren yoktu. İnce'yi de bu yüzden linçlediler.

Gözünü aç ey halkım! Peşinden gitmen gereken aday İmamoğlu değil, Muharrem İnce'dir!

Makarna ve bulgur yiyerek bu analizi yapamıyorsan o zaman işte böyle beslenen benim gibi insanların analizlerini kabul et bari.

Besin kaynağım (Şöyle beslenen adam sizce yanlış analiz yapar mı? Muharrem İnce diyorsam doğrudur!)

🔥CHP'nin CB Aday süreci🔥CHP kurultayına dava açıldı, Savcılık İmamoğlu'na siyasi yasak istedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 2 Haziran 2025; 17:2:7 >

• - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, CHP’nin 4-5 Kasım 2023’te yapılan 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin Siyasi Partiler Kanunu’nun 112. maddesi ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine göre yürüttüğü soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı.

İddianamede, yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından İBB Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile Baki Aydöner, Erkan Aydın, Hüseyin Yaşar, Mehmet Kılınçaslan, Metin Güzelkaya, Özgen Nama, Özgür Çelik, Rıza Akpolat ve Serhat Can Eş hakkında, Siyasi Partiler Kanunu’nun 112. maddesinde yer alan “oylamaya hile karıştırma” suçundan 1 yıldan 3’er yıla kadar hapis cezası ile siyasi yasak istendi.

Kılıçdaroğlu mağdur, Lütfü Savaş ise iddianamede 'müşteki' sıfatıyla yer aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 3 Haziran 2025; 1:26:36 >

• - CHP genel başkanı Özgür Özel ve grup başkanvekili Ali Mahir Başarır, MHP lideri Bahçeli ile kısa bir sohbet etti. Bahçeli ile Özel'in ikili sıcak diyaloğu dikkat çekti;

Devlet Bahçeli: "Çok hareketlisiniz, yakinen takip ediyorum, maşallah."

Özgür Özel: "Sağ olun genel başkanım."

🔥CHP'nin CB Aday süreci🔥CHP kurultayına dava açıldı, Savcılık İmamoğlu'na siyasi yasak istedi.x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/i/status/1929944858870874467
  • Ne yapacaklarını şaşırdılar kurultay üzerinden siyasi yasak hahahahaha

İddianame de 37 kez duydum sözü geçiyor duyduk yani öyle diyorlar hahaha somut 1 tane kanıt ses kaydı video MOBESE kaydı yok diyorlar ile dava açmışlar

İmamoğlu nun kurultayda divan başkanı olmasını bile Kılıçdaroğlu istedi sağda solda lobi yapamasın sabahtan akşama kadar orada oturmak zorundasın çünkü onu bile suçlama aleti yapmışlar :) delegeyi etkilediler divan başkanı olup hahaha

Bir diğer suçlamada şu delegelere iPhone verildi :) makam mevki önerildi bana oy verirsen il başkanı ilçe başkanı yardımcısı vs teklif edildi lan böyle suçlama mi olur ilkokul çocuğu gibi siyasetin doğasında var bu?

Bugün AKP'nin en ağır isimlerinden birisi Numan kurtulmuş has parti genel başkanı iken Erdoğan kendisini ikna etti AKP ye geçti mevki verildi genel başkan yardımcısı oldu hep önemli koltuklar verildi

Şimdi bu suç ise delegeleri örgütle bize oy versin bu neye göre suç? Bu bildiğin direk siyaset

Artık açılan davalar verilen iddianamelere bakıyorsun saçını başını yolarsın ilkokul 5 seviyesi ortada bir tane somut kanıt yok milleti içeri atıyorlar halkta buna inanıyor yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• - CHP'li Eren Erdem, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu ve Özgür Özel'in CHP'ye kayyum atanacak haberlerini kendisinin organize ettiğini açıkladı;

"Kayyum tartışması Özgür Özel’in kurduğu ve planladığı bir manipülasyondur..”

"Özgür Özel’in sağ kolu olan akademisyen Nezih Kuru kurdukları whatsap gruplarında Mansur Yavaş’a, Kılıçdaroğlu’na ana avrat küfür ediyor..Bu adamı partiden kovun.."

"Nevşin Mengü’nün “gizli kaynağım” dediği kişi Özgür Özel'in sağ kolu Ozan Işık isimli bir CHP'lidir. Ne mahkemeden nede yargıdan hiçbir haber almadılar..Kendi kendilerine bir gündem yarattılar ve Nevşin Mengü'ye özellikle bu haberi yaptırtarak CHP kamuoyunu arkasına almak için algı operasyonu yaptılar. Bunların hepsi kurmaca.."

"Bir belediye başkanımız geçmişte Kılıçdaroğlu'nu desteklediği için kendisine "elimizde kaydımız var" diyip santaj yapıyorlar.."

"Özgür Özel, İmamoğlu ve Yavaş'ın arasını bozarak aradan sıyrılmaya çalışıyor ve bu 2 ismi kullanıyor..Parti bunların eline kalmayacak.."

"CHP beni mahkemeye versin ve bende söylediklerimin doğru olduğunu mahkemelerde kanıtlayayım..Bana dava açmayanda namerttir."

x (formerly twitter)
    Eren Erdem (@erenerdemnet) on X
    https://x.com/i/status/1929908737696837647

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Chp siyaseti artık pis pis kokuyor.

Kimse şunu diyemez artık "ama ABC, KLM partisi de aynısını yapıyor...."

Chp'nin yaptığını bu ülkede hiç bir parti yapamaz!

• CHP'nin troll ordusu varmıdır yokmudur bilmem ama İmamoğlu'nun bir troll ordusu olduğuna, hatta en az üç beş tanesinin de bu forumda takıldığına adım gibi eminim. İmamoğlu ile ilgili konuları gündemde tutmak için düzenli olarak alakalı/alaksız mesaj yazıyorlar. Kim olduklarını yazmayacağım, ilgili konuları 1 dakika incelerseniz en az 2-3 tanesini net bir şekilde görebilirsiniz.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Cehape demek troll demek, sahtekarlık demek, torpil demek, gıcıklık demek, pratik zekaya sahip olmamak demek.

Cehape düzelmeden biz umut ettiğimiz Türkiye'ye ulaşamayız!

AKP ve CEHAPE ortaktır!

Bu arada Eren Erdem 2023'te Muharrem İnce linç edilirken çıkıp delikanlı gibi yanlış yapıyoruz demiş mi?!

Hepsi aynı yolun yolcusu, aynı şeyin laciverti!

Kemal, Eren, Ekraağm, Mansur, Özgür, alayı da liyakatsız, kalitesiz, çıkarcı!

AKP = CEHAPE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 4 Haziran 2025; 15:25:10 >
  • Kemal Dedem geri donsun artik konumu kapatmislar! Iste Cehape'nin demokrasiye dusmanligi acikca goruluyor. Konuyu AKP kapattiracak degil ya, tabiki Cehape kapattirmistir :)

Ohh Olsun Liyakatsız Ekrağm'ı BAŞKAN YAP-MA-YA-CA-ĞIZ!

AKP = CEHAPE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 4 Haziran 2025; 16:5:15 >
  • mansur yavaş adayımızdır dese özgür özel parti ve muhalefet bir chpnin etrafında birleşmeye başlayacak.

ama mezhepçilik ve kürtçülük solculuk adı altında öyle işlenmiş ki

seçimi kazanacağını bilseler aday yapmamak için uğraşırlar.

ben isterim ki ülkede güçlü muhalefet olsun. rekabet olsun.

ama bunlar yüzünden sağ seçmen kötünün iyisi diyip tayyibe devam diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozoz15 -- 4 Haziran 2025; 17:13:57 >
  • ozoz15 kullanıcısına yanıt

Sen yaşıyor musun yahu? Apoya dedikleriniz ve demlenmeniz konularında seni epey andık. Malum az hakaret etmemiştin bize o tarz konularda. Ama gördüğüm kadarıyla daha beterini siz yapmanıza rağmen hala aynı yolda devam ediyorsun. Kolay gelsin o zaman.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

vayy kim olduğu belli olmayan captain, eren erdem senden bahsetmiyor dme ;)

bide benden bahsederken, haber verin, tartışalım, konuşalım.

o konuda çok haklısın. apoya ve deme verilen tavizler halk nezninde de gerçekten çok tepki alıyor.

bende de öyle. kesinlikle kabul etmiyorum. etmeyeceğim de. sen ve senin gibilerle farkımız ne biliyormusun.

yanlışa yanlış deriz dibine kadar, hata varsa hatalı deriz dibine kadar.

şuanda bu olayı halk olarak dikkatle izliyoruz, ya bunlarla mücadele için zaman kazanılıyor, ya bunlara gerçekten

açılım havasında resmen peşkeş çekiniliyor, yada fetö öldüğü gün başlamıştı bu iyi araştırın. fetö öldü gitti örgüt için lider olarak kalmıştır apo ölürken lider olarak kalmamalı itibari bitirilmeli operasyonu mu görücez.

bahçelinin demlilere selamını. şuan bahçeli ve avaneleri benim için mhp de işgalci konumundadırlar.

işin sonunda ne olacak göreceğiz ama ben hiç hoşlanmadım.

mansur yavaş aday olsun chpden mansurun yanındayım.

seni dinliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozoz15 -- 4 Haziran 2025; 17:52:4 >

İşte dediğim gibi aynı kafadasın hala. Sadece senin gibilerin vatan bayrak sevgisi olduğunu falan defalarca söyledin sonra inkar edip gene söyledin, bizi terörist yanlısı ilan ettin. Aynı mantıkla şimdi o lafları kendine demen lazım çünkü o zaman bizim ne dediğimize bakmadan kendin hüküm veriyordun. O yüzden şimdi de kendi dediğine bakmayacaksın. apo için "kurucu önder" diyen mhp ve ortağı da akp ile demle beraber haraket ediyorlar.

Bana ve benim gibilere bu kadar laf etmenin tek sebebi rte için kötünün kötüsü deyip önceliğimiz onun gitmesi olduğu için. Şu mesajındaki ilk satır ise senin hatanı kabul etmediğini gösteriyor. akp-mhp-dem ittifakının karşısında olabilmen için önce kafanı değiştirmen ve hatalarını kabul etmen gerekli. Çünkü bugünlerin yaşanması senin gibilerin verdiği destek yüzünden olduğu için sorumluluğun var. Hala sağ seçmen kötünün iyisi diye bu ittifağa oy vermeye devam ederse tarih onları da bu şekilde yazmaya devam edecek.

Chp İmamoğlunun akp aday yapmazsa Mansur Yavaşı aday yapacağını söyledi. Hepsi şu anda birlikte haraket ediyor.

bu da eski mesajlarından bir örnek.

Yazdığımı okumadın mı. Manipilatorlugun çok acemice. Eskiden ne söylüyorsam yine aynısını söylüyorum zaten. O zamanda bölücülüğe karşıydim şuanda da karşıyım. O zamanlar hdp ile koşulsuz ittifaktaydi kent uzlasilari. Piro miro o zamanlar ozerklikten anadilde eğitimden bahsediyordu. Hatta silah bırakma vs bile olmadan bunlar muhatap alınıyordu. Beğen yada beğenme şu an karşılıksız denilerek bu yapılıyor bu ayrıntılar çok şey açıklıyor. Bugün İzmir belediyesi çalışanlarının neci oldukları bile ayyuka çıktı. MHP bu politikayla şuanda sınıfta kalıyor benim nazarımda. Ama imamoglluu yerli zelensky bence. Basa geçebilmek için her yol mubah gibi.

Eren erdemin bahsettiği trollerin icindemisin doğru söyle bir kere de bilelim.

Keza bu kadar taraflı olman başka türlü açıklanamaz. Manipülasyon yapmaya çalışıp duruyorsun yazık sana

• Chp'ye çökecekler. Hem Kılıçdaroğlu ve hem de Disk gibi hainler bu partinin en zor anında AKP işbirlikçisi olduklarını hepimizi sırtımızdan bıçaklayarak gösterdiler.

Özgür Özel seçimle gelmeyen bakanı kabul etmeyiz demiş.

Asla ama asla partiden ayrılıp ikinci bşr parti kurmamaları gerekiyor. Yapılması gereken sey partiyi Erdoğan'ın emri ile yönetmek isteyen Kılıçdar ve Dersim tayfasına karsı her türlü olanak kullanılarak parti içi muhalefeti görülmemiş oranda arttırarak bunların partiyi ele geçirmesini önüne geçilmesi gerekiyor.

Chp'nin düşmesi ve Chp'nin bölünmesi şu anki operasyonların ana amacı. Özgür Özel ve Chpliler partiyi basıbos bırakmamalı. Kayyum Kılıçdar için Chpyi bir cehenneme cevirmeliler ve muvadeleyi parti içinde yapmalılar.

• Periah kullanıcısına yanıt

Özgür Özel grup toplantılarında ayrı, toplantı sonrası ayrı oynarsa söylediklerinin bir kıymetide kalmaz...

Rudawa verdiği röpörtajda cabası..Özgür Özel iyi niyetli olabilir ama asla bir parti lideri vasfı yok..Çok yalpalıyor ve savruluyor..Dün yerden yere vurduğu bir perti liderine ertesi gün el pençe divan oluyorsa Özel'den "özel" birşeyler beklemekte hayalcilik olur..

x (formerly twitter)
    can (@CanKemaly418) on X
    https://x.com/i/status/1929984030864199924

Bak hala taraf falan deyip trol diyorsun. Sen bu kadar mhpye bağlılığın nedeni ne peki? Kent uzlaşısı deyince ben troll oluyorum ama seninkiler apo ile görüşünce sen süper tarafsız oluyorsun, öyle mi?

Sen sadece vatansever olanın, ülke sevgisi olanın sizler olduğunu söyleyip duruyorsun sebebi de rteye karşı olmam, benim ise böyle bir söylemim var mı? Hangisi partizanca acaba?

İktidarda kalmak için yıllardır yapmadığınız kalmadı, şimdi de dem ile ortaklık kurdunuz. Eskiden bize dediklerini şimdi kendin için diyemiyorsun. Olay bu.

kent uzlaşısı yapılırken silah bırakıcak diye bir durum varmıydı, terörist örgüt lağvedeceğiz diyerek mi kent uzlaşısı yapıldı, yoksa oldukları gibi kabul ederek mi.

tarafsın tabiki, hemde objektif olamayan sadece kendi söylediklerinin doğru olduğunu söyleyen taraf ve bence

burdaki herkese trol diyenler sizdiniz ne oldu zoruna mı gitti.

ben rte ye karşı olan birçok vatansever tanıyorum hiçbiri ne kent uzlaşısını tanır nede bu açılımları saçılımları. algı yapmaya çalışma. senin yıllardır burda yerli yersiz devleti eleştirmen her seferinde muhalefete ve özellikle chp ye tek kelime edememen ile meşhursun. kendini tanımıyorsun galiba.

benim için ülkem önemlidir parti değil. yanlışa yanlış derim bağıra çağıra sende hiç öyle bir öngörü görmedim.

zafer partisi olur, iyi parti olur, anahtar parti olur. mansur yavaş ile yeniden yapılanabilecek gerçek atatürkçüler ile

kurulan bir chp olur.

sende ne oluyor, hep aynı tas aynı laflar.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.