Şimdi Ara

CHMOD 777 olmuyor? Yazıyorum kaydetmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitemde hiçbirşey yok, ilk yüklemem, sadece SMF forum kuracaktım.

ftp programıyla dosyaları yükledim. Kuruluma geçtiğimde bazı dosyaların yazma izinlerinin 777 olması gerektiğini söyledi.

ftp den /forum klasörünü (veya başka alt öğeleri) sağ tıklıyorum, "properties" ten "permissions" sekmesine 777 yazıyorum. Oradaki kutucuklar işaretleniyor, TAMAM diyorum o kutu kapanıyor.

Sonra bir bakıyım kaydetmişmi diye tekrar sağ tıklıyorum bakıyorum ki yazma izni yine sıfır.

NASIL 777 Yapacağım?

"yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• Hosting firmalarının bir çoğu artık Filezilla öneriyor. Tavsiye ederim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.