Şimdi Ara

Chihuahua(Şivava) Cinsi köpek hakkında bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi bu cins köpek almayı düşünüyorum.Daha önceden golden,labrador,dogo argentino,bordeux cinsi köpeklere baktım bakımında sıkıntı yaşamam şimdi alcagım köpek çok çok küçük olcağı için biraz çekincelerim var açıkcası bu köpekler nasıldır havlama durumu cok fazla varmı wc eğitimi zor diyorlar bakan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• O öyle okunmaz yalnız
  • 13 aydır bu ırk ile ilgileniyorum. Sayıları da geçen ay 2'den 5'e çıktı. 3 yavru verdiler yani. Tabiki her köpek havlar ama bunların sesleri diğerlerine nazaran ince olduğu için öyle ortalığı ayağa kaldırıcak şekilde bir gürültüleri olmaz. Bizimkiler sadece yabancı ve kedi gördüklerinde havlıyolar. Sıcak kanlı oldukları için yabancılara en fazla 2dk havlayıp alışıyolar. Normalde, aile ortamında kesinlikle havlamazlar.

Alacağınız köpek yavruysa WC eğitimi 1 ay sürebilir. Bu ırk köpeklerde bağırarak eğitim vermenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yüksek sesten çok korkuyolar ve ciddi ciddi o anki yeri WC'ye çeviriyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukselbilir -- 12 Nisan 2013; 20:16:21 >
  • Trakyalısın dimi ? Gel bi öpeyim seni.
  • ben şivava diyorum nasıl okunuyor kı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okunuşunu bilmem ama söylenişi aynen yazdığın gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuşların cinsi ne
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.