Şimdi Ara

Chevrolet Kalos 1.4 SX (İlan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-fiyat-dustu-kalos-sedan-full-paket-degisen-plus-boya-yok-102000-km-201069817/detay

Linkteki otomobil için yarın görüşmeye gidiyoruz. Fiyatı uygun mu ?
    Araç dediğine göre temiz siz neler düşünüyorsunuz ?
    Kullananlar var ise tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Kronik arıza vb. şeyler mevcut mudur ?

Şimdiden teşekkürler...

• Bu araç daewoo sürüş konforu yok ekipmanı yok motoru zayıf ve çok yakan lpg ye uyumlu 2.eli zayıf, parça sıkıntısı olabilir.
    Bununla uğraşacağıma 2000tl fazla verir 2006punto alırım clio alırım fabia alırım, 2000model polo alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fyat cok hocam iyi bakarsan o paraya tuplu olup hatasiz boyasizlari var parca problemi olmaz Turkiyede ha kaliteli bi aracda degildir 18bine iyi arastirirsan daha iyi araclar bulabilirsin mesela 2003 model 1.4Megan 1ler bulabilirsin 1.4meganinda 2.eli 1.6ya gore zayiftir ama iyi aractir ve satimi daha kolaydir bence bi bak derim

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    2000 model polodan cok daha güzel bir araç ayrıca ğolonun kronik sorunu vardır bilen bilir. Arabayı sürende sürmiyemde yorum yapar. Sen en güzeli git bir içine bin test yap eğer sana uyuyorsa al baktın malzeme kalitesini beğenmedin içine sinmedi almassın. Malzeme kalitesi olarak zayıftır sert plastikleri çoktur ancak yinede aile için güzel bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

2000 model polodan cok daha güzel bir araç ayrıca ğolonun kronik sorunu vardır bilen bilir. Arabayı sürende sürmiyemde yorum yapar. Sen en güzeli git bir içine bin test yap eğer sana uyuyorsa al baktın malzeme kalitesini beğenmedin içine sinmedi almassın. Malzeme kalitesi olarak zayıftır sert plastikleri çoktur ancak yinede aile için güzel bir araç

2sene poloya bindim anlat bakiyim kronik problemi neymiş
    Ya kafanız güzel yeminlr poloyla kalodu karşılaştırıyosunuz

• Kalos, adı gibi Kalas bir araçtır. Zaten GM'ye geçince adı Aveo oldu. Kore üretimi, Daewoo üretimidir. Ve konfor, sürüş zevki,güvenlik bulamazsın. Tipi bence güzel değil. Onun yerine başka araçlar bakmalısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Aveo kullandım fakat kalosu bilmiyorum. O yüzden baktığım fiyatlara mareada bakmani tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben 4 buçuk sene bindim hatta sıfır alındı zamanında. Sen bir araştır bakalım fanatik kardeşim ben şimdi söylesemde kem küm ediceksin

Hele sen onu bunu bırakta adam gibi doğruyu söyle bakalım iki aracada bindin mi ? Belki sendeki polo sorunsuzdur eyvallah birşey diemem ama bu polodaki kronik sorun olmadığı anşamına gelmez. Benim kafam güzel değil ama sen ne kullanıyosam yolla bende kullanayım. Değerli kardeşim şimdi şu konuya bak öylesine yazdım bu çıktı bir oku yoeumları hatta 2.yorum yeterli kronik sorunun evet önğne geçiliyor ama bu kronik sorununun olmadığı anlamına gelmezhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=40952104&p=1#40952104 bak dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 14 Mart 2015; 11:41:39 >
  • Kalos, Daewoo-Chevrolet birlikteliğinin ölü doğan yavrusu ve sonraki çok iyi olan Aveo-Cruze ikilisine önyargı duyulmasına neden olan araçlardan biridir. Kronik arızasına denk gelmedim, fakat kaliteli değildir; güvenli değildir. O paraya Marea alınabilir, arkadaşların önerdiği diğer modeller olabilir. Bir iki yıl yaşlı olsun ama daha güvenli olsun bence.

• Kalosu 2005 senesinde 0 aldık. 2014 aralıkta yaptığımız çok da ağır olmayan kaza sonucu pert oldu. 10 senede gördüklerim 5 para etmez yol tutuş,iç mekan kalitesi,aşırı yakan motoru oldu. Mecburen bindiğimiz bir araçtı. Yani alınacak araba değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.