Şimdi Ara

chevrolet epica 2.0 Lt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araç nasıl bilgisi olanlar söylerse sevinirim sorunları var mı fiyatı neden uygun captiva motoru mu kullanılıyor?

• Forumda tray vardı.O kullanıyordu...Bildiğim kadarıyla captiva motoru var.Araç oldukça rahat kaliteli güxze araç ancak tutmadı ğzerine bir de vergi eklendi tam oldu.Aslında alınıp binlir....Troy adlı kullanıcıya bir sor istersen....
  • kaliteli ve konforlu bi araç. Chevrolet'in D segmenti modeli. motor captivada da kullanılan 2.0 dizel 150 beygirlik motor, arabayı uçuruyor resmen
  • peki sonata ile karşılaştırma yaparsak ne dersiniz?
  • Buyrun benim sonata 4 iler degilmi epica 6 ekonomi cagindayiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

Buyrun benim sonata 4 iler degilmi epica 6 ekonomi cagindayiz

görmeniz çok iyi oldu sizden öğrenmek daha iyi olacaktır. kısaca anlatayım yıllarca accord kullandık sattık şimdi d segmenti alacağız karar veremiyoruz seçenekler sonata laguna 3 şimdi epica da girdi veya dönüp dolaşıp dizel accord devam diyeceğiz ama 1-3 yaş arıyoruz desek yeridir o yüzden epica nasıldır sorunları var mıdır yol tutuşu nasıldır bakımları vs işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness88

quote:

görmeniz çok iyi oldu sizden öğrenmek daha iyi olacaktır. kısaca anlatayım yıllarca accord kullandık sattık şimdi d segmenti alacağız karar veremiyoruz seçenekler sonata laguna 3 şimdi epica da girdi veya dönüp dolaşıp dizel accord devam diyeceğiz ama 1-3 yaş arıyoruz desek yeridir o yüzden epica nasıldır sorunları var mıdır yol tutuşu nasıldır bakımları vs işte

Valla ben arabanin tek kotu yani olarak arkadan kotu gozukuyor baska hic biside uzmedi beni arti olarak direksiyon millet yok hissiz falan diyor sonucta spor araba degil hizlandikca sertlesiyor direksiyon ama normal kullanimda cok hafif ve rahat 2.0 vergisi demisler ama o motorlada cok zvk aliyorsunuz captivadan 300 kg daha az diye biliyorum onun disnda ici cok genis biz motoru guclu diye almistik 1.6 vectradan sonra ucak gibi geldi chiple shir disi 5-6 lt civari yakiyor baska neyini anlatim bilmedim ki simdi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Clio 0.9 tce
    5 yıl önce açıldı
    PEUGEOT 406 2.0 YAKIT
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Valla ben arabanin tek kotu yani olarak arkadan kotu gozukuyor baska hic biside uzmedi beni arti olarak direksiyon millet yok hissiz falan diyor sonucta spor araba degil hizlandikca sertlesiyor direksiyon ama normal kullanimda cok hafif ve rahat 2.0 vergisi demisler ama o motorlada cok zvk aliyorsunuz captivadan 300 kg daha az diye biliyorum onun disnda ici cok genis biz motoru guclu diye almistik 1.6 vectradan sonra ucak gibi geldi chiple shir disi 5-6 lt civari yakiyor baska neyini anlatim bilmedim ki simdi :)

chip takılmadan tüketimi nasıl bire vites geçişleri nasıl?

• quote:

quote:

quote:

quote:

chip takılmadan tüketimi nasıl bire vites geçişleri nasıl?

Chipsiz biraz daha fazla sanzuman tam
    Otomatik hissetmek icin ozel olarak tum hissinizi arabaya vermezniz lazim ama birden gaza asilirsaniz yuksek devirde vites attigi icin biraz silkelenme oluyor oda normal

• quote:

peki sonata ile karşılaştırma yaparsak ne dersiniz?

Accord dan sonra kolay kolay her modeli beğenmezsiniz o nedenle alacağınız model en az accord kadar konforlu olmalı ki d sınıfı almanın bir anlamı olsun epica sorusuna şöyle cevap vereyim şahsen gidip 1.4-1.6 lt olup d sınıfı diye satılan bi tarafını yerden kaldıramayan arabalar alacacağınıza epica daha mantıklı ancak sonata ile karşılaştırınca durum değişir epica da çok mantıklı bir seçenek ancak sonatanın uzun vadedeki dayanıklılığı,sorunsuzluğu ve konforu bunları değerlendirecek olursanız az da olsa fark var yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.