Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

bayiyi aradım müş. Tem. Cok yoğunmuş telimi aldılar gün içinde döneceklermiş. İlk kez aradıgım bir chevrolet bayisinden böyle bir cevap aldım.

Dönmezler hocam boşuna bekleme. düdük bizde ama çalan onlar şimdi. 3 kuruş indirdiler ya, havaları zirve yapmıştır.
    Direk lütfedici konumuna geçmişlerdir.
  • Ankara Opis Batıparkta otomatik Trax ve otomatik Sedan Cruze sordum. ellerinde hiç otomatik olmadığını söyledi ama önümüzdeki hafta içi aşağıdaki iki araç gelecekmiş:

Aldığım fiyatlara sigorta, plaka gibi ücretler de dahil.

Cruze Sedan 1.4 LTZ AT: 44.000
    Trax LT 1.4 4x2 AT: 53.000
  • az önce YENİ CRUZE HB (MY13.5) 1.4 (140HP) Sport için fiyat aldım. 38,500
  • Bir kaç gün önce forumda avrupadan çekileceği haberinde millet artık araba satamazlar diye yorum yapıyordu. Şimdi bayinin önünde kuyruk olacak. Eyyy indirim sen nelere kadirsin.
  • Sıra olacak arabada az kaldı. Acaba Punto'yu satıp Cruze mu alsam yada Spark mı alsam diye düşünüyorsam ben araba alma arifesinde olan neler yapar kimbilir. Direk yapışılacak kampanya. :)
  • Arkadaşlar merak edenler için Maslağa gittim, Trax'ın otomatiği yok, renk seçeneği yok ( beyaz ve grimi var dedi ne dedi, takip etmedim sonrasını pek ).Ben kırmızı veya turuncu alacaktım, şu an yok dedi.Birde kalabalık zaten.Telefon alalım dönelim vs dediler ( verdim bakalım döneceklermi ), zamanım olmadığından kalamadım fazla.

Baz donanım Trax için 43 falan çekiyorlar kesinlikle alınabilirliği var.Alma aşamasına getirip, masa başında pazarlığa geçilirse dahada inerler.

Cruze için Sport Plus At muhtemelen 39 bin civarına kapatılabilir.Anlayabildiklerim bunlar.

Daha detaylı bilgiler için haftaiçi tekrar giderim.Bugün yetişmem gereken başka bir yer var o yüzden fazla oyalanamadım.Trax 1.4 At eğer Turuncu, Kırmızı veya Mavi için net bir bilgi alırsam yazarım, sanırım 50 bin civarına alınabilecek araç. ( 53 bin liste fiyatı şu an )
  • Arkadaslar 82.000 gibi captiva bayide bulursanız haber verir mısınız?

Sehir onemli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Sıra olacak arabada az kaldı. Acaba Punto'yu satıp Cruze mu alsam yada Spark mı alsam diye düşünüyorsam ben araba alma arifesinde olan neler yapar kimbilir. Direk yapışılacak kampanya. :)

puntodan sonra spark alınmaz

cruze hb 140 hp sport alınır
  • 30 binde 2012 model astra 1.3 ecoflex var kazasız belasız kullandık. Gidip cruze 1.6 sport ile takas etmeye değermi arkadaşlar lpg taktırsam 200 250 kuruşa inermi yakıtı?
  • Siz gerçekten şaşmışsınız. Ne var bunda ?
    SÖmürülmekten akılsız hale gelmişiniz GERÇEK fiyatları görünce şaşıyorsunuz.

Az bile. Spark gibi motor ve kaput araca 22 bin fazla. 15bin benim gözümde değeri.

Tabi asıl fırsat şimdi ikinci elde. Tüm ikinci eller en az 6 bin TL indirime gidilmeli artık. Almadan önce uyarın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesaction

30 binde 2012 model astra 1.3 ecoflex var kazasız belasız kullandık. Gidip cruze 1.6 sport ile takas etmeye değermi arkadaşlar lpg taktırsam 200 250 kuruşa inermi yakıtı?

1.6 eski motor yaşadığın şehire bağlı olarak değişir ama en az ortalama 8-9 litre benzin götürür.

bu da demek oluyor ki 10-11 litre lpg rahat gider

300-330 dan aşağı yakmaz

basarsan zaten yandın

yeni 140 lık motor hem performanslı hem de az yakıyor .

çok km yapıyorsan dizel aveo almanı tavsiye ederim. tüpe iyi ayar verdiler bu hafta
  • marka 2 sene sonra yok ve ortada yetkli bir kuruluşta olmayacak. Ondan sonra yok turbosu gitti yok bilmemnesi arıza yaptı araba parası kadar parça masrafı çıkardılar diye yazarsınız gene forumda. Ortada chevrolet diye bir marka olmayacak derdinizi kime anlatacaksınız.
  • Spark almayi düşünüyorum. Ileride LPG taktirmayi planlıyorum. LPG ye uyumlu mu 1.2 lt olan motor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşi sözlükte, fiyatların daha fazla düşeceğini söylemişler. ne diyorsunuz? bekleyelim mi?

Eniştem de, chevroletin büyük bayilerinden birini tanıyor, ilerde daha fazla indirim olacak gibi konuşmuşlar. indirim derken ufak tefek 1000 tlden bahsetmiyorum 3-4 bin indirim daha beklentisi var milletin.

ne dersiniz? 4-5 ay bekleyerek 4 bin indirimli alma şansımızı zorlayalım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Siz gerçekten şaşmışsınız. Ne var bunda ?
    SÖmürülmekten akılsız hale gelmişiniz GERÇEK fiyatları görünce şaşıyorsunuz.

Az bile. Spark gibi motor ve kaput araca 22 bin fazla. 15bin benim gözümde değeri.

Tabi asıl fırsat şimdi ikinci elde. Tüm ikinci eller en az 6 bin TL indirime gidilmeli artık. Almadan önce uyarın !

sıfıır 35 bin olan dizel aveoya 38 isteyenler var internette...
  • Ulan ne adamlarsınız be.. Benzine 5 kuruş zam gelse devletin anasına bacısına sövüp sayarsınız,para yok borç harçtayız diye.. Araç indirime girince düşünmeden 35-40 gaymeyi bağlayabiliyorsunuz.. İnşallah benzin mazot lpg ayırt etmeksizin 10 lira olur. sizin gibilere müstehak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Aveo HB 1.3 75HP Dizel LS my 13.5 için 31.500 fiyat aldım metalik renk farklı fiyata dahil.
    Spark için liste fiyatı üzerinden 1350 lira daha indirim yaparak 21.500 fiyat verdiler.

Fiyatları Chevrolet Neskar Osmangazi/Bursa'dan aldım.

Tüm fiyat alanları ilk mesajınızın altına listelerseniz çok iyi olur.

Neskarı aradım ben de spark için yok dediler ama telefonda mı yok diyorlar yoksa sattılarmı hepsini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snakeeyes

quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Aveo HB 1.3 75HP Dizel LS my 13.5 için 31.500 fiyat aldım metalik renk farklı fiyata dahil.
    Spark için liste fiyatı üzerinden 1350 lira daha indirim yaparak 21.500 fiyat verdiler.

Fiyatları Chevrolet Neskar Osmangazi/Bursa'dan aldım.

Tüm fiyat alanları ilk mesajınızın altına listelerseniz çok iyi olur.

Neskarı aradım ben de spark için yok dediler ama telefonda mı yok diyorlar yoksa sattılarmı hepsini

bana da sorduğum çoğu model ve donanım için yok dediler , geri dönüş yapacaklarmış mış , acaba galericiler topladı mı hepsini ne yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 7 Aralık 2013; 12:36:25 >

• yeni Captiva hoş araba indirimden sonra beni cezbetti ama; emisyon oranı 203 gr ve bu çok yüksek. Türkiyedeki vergi sistemi AB uyumu için emisyon oranına göre değişeceği için insan yaklaşmaya korkuyor.
  • 1.6 LT AT CRUİZE için az evvel çekmeköy bayini aradım ellerinde yokmuş liste fiyat neyse o olur dediler ekstra indirim olmaz zaten indirimli dediler.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.