Bildirim
Chevrolet Cruze alıcam bakar mısınız
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2012 falan bulunması lazım o fiyata.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
sahibindene bakın 35 bin tlye 2012 modelleri var hatta ugrasirsaniz 2013 bile alabilirsiniz boşverin 2010 modelinde eski motor olması lazimdi diye hatırlıyorum.öyle olmasa bile siz yinede 2012 ve üstü bakın.
hocam 2013 model 35 bin tl ne demek vuruk kırık dökük vardır ben kazasız deısensız bı arac arıyorum -
Yerinizde olsam 2012 ve üstü tercih ederdim hem aracın plakası gizlenmiş hem de 1 sene önce verilmiş ilan.
2012 öncesi almayın hocam tutulmuyor ve 2012 sonrasi motor gücü arttirildi
Benim arkadaşım bundan yaklaşık 4-5 ay önce 2013 cruze 1.6 yi 36 ya aldı kaza boya değişen yok 21 bindeydi yani diyeceğim oki arastirirsaniz bulunuyor
hocam chevrolet olması şart deıl butcem 36 bın lıraya kadar. Önerecepiniz araç yok mu -
2009-2010 cruzelar 113 beygir ve Cruise Control yoktur.
2011 ve sonrasında 124 beygir ve Cruise control standart gelir.
Size önerim mümkünse 2011-2012 WTCC Edition ya da Design Edition almanız. KMsi 60bin ve altında olsun, düz vites olsun. Hem araç gayet oturaklı, güvenli, fiyat uygun. aynı zamanda spor kit ile 17 jant vs geliyor ve görünüm ciddi fark ediyor. Bir de plus modelini alırsanız otomatik far ve yağmur sensorunuz de olur tadından yenmez. (Bu arada plus - plus olmayan ayrımı için orta konsoldaki ekrana bakın. Eğer 1 satır gibi küçük birşeyse plus değil. Ama biraz büyükçeyse plustır.
Hemen örnek araç bakalım:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-tertemiz-orijinal-desing-edition-plus-124-bg-full-207910786/detay
Bunda hata boya yok diyor, km uygun. 37bin demiş ama en az 2bin tl pazarlık olduğunu SAKIN unutmayın! Yani bu aracı 35 üstü asla ve asla almayın.
Kolay gelsin.
-
arkadaş gerekli cevabı vermiş dediklerini göz ardı etmeyin.
daha detaylı bilgi için ;
http://forum.donanimhaber.com/m_30883332/tm.htm
sadece ilk sayfasını okuyun tüm detaylar orada var. -
tesekurler arkadaslar yazdıklarınız benım ıcın onemlı hemen bakıyorum dedıgınız araclara -
Arkadaşlar nerede kaldınız siz ya? 2011 bile bulamazsınız 33'e eli ayağı düzgün bir şekilde. 40'tan başlıyor adam gibi cruze'lar 2011 ve üstü. 3-4 sene önceden geliyorsunuz galiba siz araç piyasasına.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X