Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1266. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.138
Cevap
158
Favori
3.571.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 12641265126612671268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

O halde Cruize 2.0 Dizel LTZ + Metalik + Sunroof 64bin küsür yapıyor. Hangi fiyatı alırsam iyi fiyat almış olurum arkadaşlar? Var mı tecrübesi olan ?

genel olarak bayiler 2.000 ile 3.000 arasında indirim yapıyor. 3.000'e yakın indirim alabilirseniz iyidir.

Teşekkürler
    Amd Ryzen5 9600x (ThermalRight Hyper Vision 360), GIGABYTE X870E AORUS Elite, XPG 32GB DDR5 6000mhz CL30, SAPPHIRE 9070 XT NITRO+, GIGABYTE M32U 4K 144hz, WD BLACK SN8100 2 TB, PNY CS3040 2TB, Montech King95 PRO, NZXT C1200, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • quote:

quote:

quote:

O halde Cruize 2.0 Dizel LTZ + Metalik + Sunroof 64bin küsür yapıyor. Hangi fiyatı alırsam iyi fiyat almış olurum arkadaşlar? Var mı tecrübesi olan ?

genel olarak bayiler 2.000 ile 3.000 arasında indirim yapıyor. 3.000'e yakın indirim alabilirseniz iyidir.

Teşekkürler

bence de 60000 ve altı fiyatlar iyi.

Orijinalden alıntı: basarm

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

64bin küsürden 60 binin altına ineceklerini sanmıyorum
    Amd Ryzen5 9600x (ThermalRight Hyper Vision 360), GIGABYTE X870E AORUS Elite, XPG 32GB DDR5 6000mhz CL30, SAPPHIRE 9070 XT NITRO+, GIGABYTE M32U 4K 144hz, WD BLACK SN8100 2 TB, PNY CS3040 2TB, Montech King95 PRO, NZXT C1200, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basarm

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

64bin küsürden 60 binin altına ineceklerini sanmıyorum

60000 ve altı dedim zaten :) 4000 tl indirim alabilir diye düşünüyorum ben 42750 olan liste fiyatındaki araç için 39250 anlaştım. aslına bakarsanız pahalı bile aldığımı düşünüyorm ama bir çok kişi iyi fiyata aldığımı söledi.
    2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
    2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.
  • Arkadaşlar iyi fiyat veren bayiler hangi illerde en azından bilgim olur, ben kocaelideyim ve çevre illerden ancak olur. İzmitten fayda yok, ellerinde LTZ yokmuş LT içinde anca 700 tl gibi komik bir rakam indirim yaptılar.
  • quote:

Arkadaşlar iyi fiyat veren bayiler hangi illerde en azından bilgim olur, ben kocaelideyim ve çevre illerden ancak olur. İzmitten fayda yok, ellerinde LTZ yokmuş LT içinde anca 700 tl gibi komik bir rakam indirim yaptılar.

Ankaradan fiyat alın bence.
    Ben ist.dayım ama aracı ankaradan aldım. arada 1500 tl. fark vardı. 2010 senesinde

Tam hatırlamıyorum ama geçtğimiz ayın 17 sinde benzin göstergesi 4310 lu km lerde yandı , 4335 e kadar o depo ile kullandım. gidip fullettiğimde 220 tl para harcadım. sabah baktım 5019 km deyim.hemen hemen şehir içi kullandım.

ortalama 11.2 lt olarak gözüküyor panelde. Gerçek rakam nedir acaba ? İzmir 'de almak isteyenler için güzel 1 sonuç ortaya çıkabilir.

öteki konuda kavga var dediler buraya döndüm, hesap yapabilirmiyiz acaba bilen 1 arkadaş detaylı açıklayabilirmi rica etsem?

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Tam hatırlamıyorum ama geçtğimiz ayın 17 sinde benzin göstergesi 4310 lu km lerde yandı , 4335 e kadar o depo ile kullandım. gidip fullettiğimde 220 tl para harcadım. sabah baktım 5019 km deyim.hemen hemen şehir içi kullandım.

ortalama 11.2 lt olarak gözüküyor panelde. Gerçek rakam nedir acaba ? İzmir 'de almak isteyenler için güzel 1 sonuç ortaya çıkabilir.

öteki konuda kavga var dediler buraya döndüm, hesap yapabilirmiyiz acaba bilen 1 arkadaş detaylı açıklayabilirmi rica etsem?

Geçtiğimiz ayın 17 sinde arkadaş benzin almış ,, o tarihte benzinin litre fiyatı 4,37 TL . (bkz. Shell arşiv pompa fiyatları) .....

220 LİRAYA LİTRESİ 4,37 DEN ... 50,34 LİTRE BENZİN ALMIŞ OLUR

BU CRUZELARDA IŞIK YANDIKTAN SONRA ŞEHİRİÇİ 107 KM GİDEBİLDİĞİMİ VE BENZİNİN BİTTİĞİNİ Fİİİ TARİHİNDE BİLMEM KAÇININCI SAYFADA YAZMIŞTIM...
    YANİ IŞIK YANDIKTAN SONRA İÇERDE 10 LİTRE BENZİN OLDUĞU SONUCU SABİTTİR.

4310 DA IŞIĞI YANAN ARKADAŞ 4335'E KADAR DAHA KULLANIP ASLINDA 107 KM DAHA GİDEBİLECEĞİ BİR ŞEHİRİÇİ GÜZRGAHTA 25 KM ARACI KULLANIP BENZİN ALMIŞ YANİ İÇERİDEKİ 10 LİTRE BENZİNİN SADECE 2,5 LİTRESİNİ HARCAMIŞ VE POMPACIYA GİRMİŞ..... DEPOSUNDA KALAN 7,5 LİTRE BENZİNİN ÜZERİNE PARASINI SAYIP 50,34 LİTRE DAHA BENZİN ALMIŞ (7,5+50,34=57,84 LİTRE) ....

TOPLAMDA 57,84 LİTRE BENZİNLE 4335 DEN 5019 KM YE GELDİĞİNİ SÖYLEYEN ARKADAŞ

5019-4335= 684 KM DE,,,, 57,84 LİTRE YAKTIYSA

100 KM DE NE YAKMIŞTIR???

684 KM DE 57,84
    100 KM DE X

X=8,4 (GERÇEK RAKAM BUDUR ,,, 5019 DA YAKITININ BİTTİĞİNİ VARSAYARSAK TABİ EĞER YAKIT BİTMEDİYSE DAHA DA YOL YAPAR CRUZE'UYLA MUTLU OLUR)

ŞEHİRÇİ GÜZERGAHININ NE OLDUĞUNU ??? NE KADAR DUR KALK YAPTIĞINI?? YOL DA NE KADAR KARANFİL -GÜL -PAPATYA -SELPAK-SU SATAN ÇOCUĞUN IŞIKLARDA YOLUNU KESTİĞİNİ ???? YOLDA KAÇ TRF. LAMBASI OLDUĞUNU BİLMİYORUZ TABİ ?????bu kadar düşük bir ortalaması var ise pek de yoğun değil sanırım..

Ne Önemi varki !!!!!!! onun güzergahı bu yolu bu rotası bu.......... aynen benim gibi ,,,,, cruze almadan önce bunları hesap etmek kitap etmek günlük rota güzergahının yoğunluğuna göre araba almak ta akıl işi ....

yoksa brooklyn köprüsü yoğun diye emniyet şerdini ihlal ederek Fatih sultan mehmet köprsüne dalayım orada kaza olmuş diye çevre yoluna çıkayım sonra yağmur başlayıp trafik iyice kilitllendiğinde arabanın içinde çıldırma noktasına gelipte ortlama tüketime bakayım dersen Cruze çok yakıyor dersin doğal olarak......ama bilinki aynı güzergahta çile çeken bir TDI polo sahibi adam da şehirçi 5 litre mazot yakıyor diye aldığı araç bu çileli trafikte 7 litre ortalama yakınca polo da çok yakıyor diyor

Aksini iddaa eden,,, """poloya yoğun trafik koymaz ''' kitabında ne yazıyor sa muş ovasında da aynı yakar istanbul trafiğinde de aynı yakar diyen varsa buyursun dizel polo alsın.......

Orijinalden alıntı: joliva

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Geçtiğimiz ayın 17 sinde arkadaş benzin almış ,, o tarihte benzinin litre fiyatı 4,37 TL . (bkz. Shell arşiv pompa fiyatları) .....

220 LİRAYA LİTRESİ 4,37 DEN ... 50,34 LİTRE BENZİN ALMIŞ OLUR

BU CRUZELARDA IŞIK YANDIKTAN SONRA ŞEHİRİÇİ 107 KM GİDEBİLDİĞİMİ VE BENZİNİN BİTTİĞİNİ Fİİİ TARİHİNDE BİLMEM KAÇININCI SAYFADA YAZMIŞTIM...
    YANİ IŞIK YANDIKTAN SONRA İÇERDE 10 LİTRE BENZİN OLDUĞU SONUCU SABİTTİR.

4310 DA IŞIĞI YANAN ARKADAŞ 4335'E KADAR DAHA KULLANIP ASLINDA 107 KM DAHA GİDEBİLECEĞİ BİR ŞEHİRİÇİ GÜZRGAHTA 25 KM ARACI KULLANIP BENZİN ALMIŞ YANİ İÇERİDEKİ 10 LİTRE BENZİNİN SADECE 2,5 LİTRESİNİ HARCAMIŞ VE POMPACIYA GİRMİŞ..... DEPOSUNDA KALAN 7,5 LİTRE BENZİNİN ÜZERİNE PARASINI SAYIP 50,34 LİTRE DAHA BENZİN ALMIŞ (7,5+50,34=57,84 LİTRE) ....

TOPLAMDA 57,84 LİTRE BENZİNLE 4335 DEN 5019 KM YE GELDİĞİNİ SÖYLEYEN ARKADAŞ

5019-4335= 684 KM DE,,,, 57,84 LİTRE YAKTIYSA

100 KM DE NE YAKMIŞTIR???

684 KM DE 57,84
    100 KM DE X

X=8,4 (GERÇEK RAKAM BUDUR ,,, 5019 DA YAKITININ BİTTİĞİNİ VARSAYARSAK TABİ EĞER YAKIT BİTMEDİYSE DAHA DA YOL YAPAR CRUZE'UYLA MUTLU OLUR)

ŞEHİRÇİ GÜZERGAHININ NE OLDUĞUNU ??? NE KADAR DUR KALK YAPTIĞINI?? YOL DA NE KADAR KARANFİL -GÜL -PAPATYA -SELPAK-SU SATAN ÇOCUĞUN IŞIKLARDA YOLUNU KESTİĞİNİ ???? YOLDA KAÇ TRF. LAMBASI OLDUĞUNU BİLMİYORUZ TABİ ?????bu kadar düşük bir ortalaması var ise pek de yoğun değil sanırım..

Ne Önemi varki !!!!!!! onun güzergahı bu yolu bu rotası bu.......... aynen benim gibi ,,,,, cruze almadan önce bunları hesap etmek kitap etmek günlük rota güzergahının yoğunluğuna göre araba almak ta akıl işi ....

yoksa brooklyn köprüsü yoğun diye emniyet şerdini ihlal ederek Fatih sultan mehmet köprsüne dalayım orada kaza olmuş diye çevre yoluna çıkayım sonra yağmur başlayıp trafik iyice kilitllendiğinde arabanın içinde çıldırma noktasına gelipte ortlama tüketime bakayım dersen Cruze çok yakıyor dersin doğal olarak......ama bilinki aynı güzergahta çile çeken bir TDI polo sahibi adam da şehirçi 5 litre mazot yakıyor diye aldığı araç bu çileli trafikte 7 litre ortalama yakınca polo da çok yakıyor diyor

Aksini iddaa eden,,, """poloya yoğun trafik koymaz ''' kitabında ne yazıyor sa muş ovasında da aynı yakar istanbul trafiğinde de aynı yakar diyen varsa buyursun dizel polo alsın.......

valla roman okur gibi okudum. akıcı bir anlatım tarzı

Orijinalden alıntı: joliva

....

Ama olmadı şimdi..
    Hiç yakışık aldımı..!!
    Böyle dar kalıplı, geniş hacimli bir kek kalıbında bol malzemeli ama az çikolatalı pasta tarifi verir gibi tarifler verecek olursan
    bu cruze`un yakıtı genede düşermi?? Düşmeezz..
    Çünkü çok yakıyor bu cruze..
    Aracım LPG`li biliyorsun ve şehir içi tüketimim her seferinde 0,24-0,26 KRŞ arasında..
    Çok yakıyor diyorum çünkü şehir içi 0,20KRŞ`un altına indiremedim yakıtı a.q.. Haa uzun yolda 0,185 kRŞ gördüm..O ayrı..
    Ama genede şehir içi tüketim hedefim 0,185KRŞ`un da altına inmek..
    Ne demişler...; "Azimle defekasyon taşta deformasyona yol açarmış.."

Böyle tarifler, reçeteler, kullanım klavuzu gibi tüyolar verecek olursak..
    Adam kalkıp demeyecekmi kendi kendine "ulen bak herif doğru söylüyor waay a.q. ben neden böyle düşünemedim.." diye hayıflanacak ve
    kendini enayi yerine konmuş gibi hissedecek..
    OZaman napacak..Reçeteye, tarife göre araba kullanmaya başlayacak..Hakkaten de doktorun önerdiği ilaçları almaya başlayınca
    aracının tüketim değerleri düşmeye başlayacak..

İnsanımıza bunu yapmayalım..Kendilerini enayi gibi hissettirmeyelim..
    Kim nasıl kullanırsa kullansın..Kim nasıl biliyorsa öyle yapsın..
  • verdiğiniz yakıt tüketimleri ile milleti kandırmayalım!!!

yalan söylemeyin! taş olursunuz TAŞ!!!

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.
  • Cruze Hatchback LS, almayı düşündüğüm ve paramın alabileceği en hoşuma giden araç bu,ancak yaklaşık atlaya atlaya 200 sayfa okudum, öncelikle çok açıklayıcı aydınlatıcı tecrübeyle sabitlenmiş açıklamalar beni çok memnun etti, iyiki varsınız arkadaşlar, paramın alabileceği dedim çünkü param 25.000-tl ve ben %37 den muafım böylelikle yaklaşabildim bu araca, belkide kumar oynuyorum bilemiyorum,onun için sizden ciddi fikir almak istedim tabii mümkünse, ben haftada üç gün diyalize giriyorum %90 özürlü raparum var ötv muafiyetinden faydalanabiliyorum, aslında sizden istediğim tavsiye şu; ben yılda en fazla 6-7 bin km ancak yapabilirim belkide daha az ,daha evvel opel astra vardı(2000-cd) onu 5 gün evvel sattım (19.000-tl'ye) biraz birikimle 25.000-tl yaptım+ ötv muafiyeti, lafı çok uzattım özür dilerim, opel astra calasic ııı le
    CHEVROLET CRUZE- bu iki aracın arasında kararsız kaldım( garanti süres bitince mutlaka lpg taktıracağım) bana bu ikisinden hangisini yada benim gibi mütevazi birisi için paramın alım gücüne göre ekonomik,modern, olacak hangi aracı tavsiye edersiniz, sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var rica ediyorum değerli arkadaşlar,
    saygılarımla,,
  • şehiriçi yakıt tüketimi 7,6 olan LANCER adında 1.6 C sınıfı benzinli gayet yakışıklı aslanlar gibi bir araba var .... Sabah işe giderken ,, akşam dönerken ,,, hafta sonları alışveriş merkezlerinin kapalı otoparklarında bu aracı gören izine rastlayan varmı???? ,,, hadi burada yazılan çizilen 420 sayfanın 3/4 ü yani 300 sayfası kavga gürültü laf kalabalığı olsun geriye kalan 120 sayfa CRUZE'dur

55 sayfa lancer konusu var bu Donanım HAber de....... tamamı kavgasız gürültüsüz paylaşım ....... 20-25 kullanıcı....

Benim şehiriçi güzergahımda bırak 7,6 'yı ....... ben bu lancer'e 6,2 yaktırırım.....
    bu cruze'u satıp lancer almıyorsam bende bir sorun var demektir.

sonuçta az yaksanda ekonomik olsanda bi araç satılmadı mı satılmıyor.....

MT versiyonu, c sınıfı araçlar arasında en az yakıt tüketen olarak gözükmesine rağmen, tüketicinin seçiminde pek yer almıyor.
    birde anlayamadığım bir durum var. (liste 2011 gözüküyor, 2012 listesinde lancer fiyatı yok)
    1.6 LANCER INVITE MT 44.714 TL
    1.6 LANCER INVITE AT 52.314 TL ....AT(4 ileri) farkı 7.600TL

• C sınıfı arabalar birleşip bir kral seçmek isteseydi. CRUZE %100 KRAL olurdu.

C sınıfında kral odur. prens ise eğer cruze makyajlanırsa yine cruze olacaktır.

Cruze çok yakmaz.Benzin aldı başını gidiyor. 1.5 crdi era şehir içi ortalama 0.30 kuruş yakıyor.

krediyle cruze alıp hem taksit ödeyip , hemde kilometrede 0.42 kuruş yakan cruzenin benzin masrafını karşılayamayan insanlara elbette cruze çok yakacaktır.

0.42 kuruş yaksa kilometrede

günde : 16 km yapsa günde 6.72 lira

ayda : 201 lira yapar ki ARABA BEDAVA GİDİYOR YAW

otobüs 2 lira zaten gidiş geliş 4 lira. 4x30 = 120 lira

fazladan 80 lira verip otobüsde omuz omuza ayakta gitmemiş olacaksın.

benzin 4.56

eurodizel 4.01

otogaz 2.67

Orijinalden alıntı: acemi_kral

................
    otogaz 2.67

Bir saat kadar önce depoyu fulledim..
    litresi 2.32`den aldım..Toplam 31.88 litre gaz..=73.96 TL tuttu..
    yaptığım km. ise 287..Bu hesapla şehir içi A/T aracım km.`de 0.257KRŞ yakmışş..
    2 hafta kadar önce 2.18`den alıyordum gazı..Şimdiki pompa fiyatı ile arasındaki fark 0.14KRş..Şimdiki ödediğim hesaba görede 4.46TL fazlalık var..
    yani eski hesapla 73.96tl - 4.46 tl dersek= 69.50TL`ye eski hesapla dolduruyordum depoyu..
    Buna görede eski hesapla şehir içi 0.242KRŞ tüktimim olduğu sonucuna varırız..

Haa bu arada..Pompaya yanaşıp;
    -Nekadar abi? diye soran pompacıya,
    -Fulle demek çok hoş bir duygu..

Heleki dünyanın en pahalı akaryakıtları ülkemizde satılmasına rağmen..

Orijinalden alıntı: bbasci06

quote:

Orijinalden alıntı: acemi_kral

................
    otogaz 2.67

Bir saat kadar önce depoyu fulledim..
    litresi 2.32`den aldım..Toplam 31.88 litre gaz..=73.96 TL tuttu..
    yaptığım km. ise 287..Bu hesapla şehir içi A/T aracım km.`de 0.257KRŞ yakmışş..
    2 hafta kadar önce 2.18`den alıyordum gazı..Şimdiki pompa fiyatı ile arasındaki fark 0.14KRş..Şimdiki ödediğim hesaba görede 4.46TL fazlalık var..
    yani eski hesapla 73.96tl - 4.46 tl dersek= 69.50TL`ye eski hesapla dolduruyordum depoyu..
    Buna görede eski hesapla şehir içi 0.242KRŞ tüktimim olduğu sonucuna varırız..

Haa bu arada..Pompaya yanaşıp;
    -Nekadar abi? diye soran pompacıya,
    -Fulle demek çok hoş bir duygu..

Heleki dünyanın en pahalı akaryakıtları ülkemizde satılmasına rağmen..

2.75 otogaz

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • 
Sayfa: önceki 12641265126612671268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.