Şimdi Ara

SILENT HILL 2 DE SES SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • xp pro tr, ge force 2 ekran kartı, sb live 5.1 ses kartı. 4.1 inspire kolonlar kullanıyorum. silent hill 2 de ses sorunum var. görüntü de veya oyunun normal efektlerinde sorun yok ama müzik sesi başlayınca sürekli bir çıtırtı duyuluyor müzik çalmıyor. cızırdama var. direct x 8.1 de yüklü. dx den sesin hardware düzeyini de en sona indirdim yine hiçbir şey değişmedi. problemi çözemedim. böyle sorun yaşayıp çözen veya bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

• bende de fog açınca karıcalanıyor ve kitleniyor
  • oyunu bitirdim bendede arada bir oluyordu cızırtı
  • benzer ses sorunu bende de oldu, çok gıcık oldum. Oyunun en başında hiç bir sorun yoktu.Az ilerleyince şu sorunlar çıktı.
    1-müzik yok.
    2-adamın konuşmaları yok, yalnızca yazılar var. Yazıları yok edersem bu sefer konuşmalar çıkıyo.
    3-radyo cızırtısı gibi bir sesi dinlemek zorunda kalıyorum, müzik yerine...
    4-Bu sorunların hiçbiri oyun başında yoktu ve hepsini de kontrol ettim. Şimdi bir pack arayacam ama hiç sanmıyorum.Belki exe den kaynaklanan birşey vardır.
    winxp pro eng
  • o radyo cızırtısı farklı bi olay yaratık gelince çıkıyor
  • ya resmen cızırtı bu müzik falan yok konuşmalarda da yazılar çıkınca ses iyice acayipleşiyor.
  • bendede ara videolarda sorun çıkıyo.ses erken geliyo görüntü ve altyazı sonradan geliyo sinir oldum bi miktar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    far cry 3 ses sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bazı sorunları ses kartının acceleration unu azaltarak çözdüm ama bu tam bir çözüm olmadı aslında, bazı yerlerde ses bozuk plak gibi takılıyo, özellikle boss yaratıkları gelince sesler hepten manyaklaşıyo, mesela gardorabın içinden yaratığa ateş ettiği sahne! çok kötü bozulmalar oldu.
    Bu arada oyun gerçekçilik bakımından PERFECT e yakın. Peki perfect oyun yapıldımı, bence yavaş yavaş yaklaşıyorlar istediklerimize. İnanılmaz umutlandım bu oyunu oynadıktan sonra, bir süreden beri tekdüze grafiklerden çok sıkılmıştım. Bu bir GEÇİŞ DÖNEMİ. Eminim insanlık sinema ile tanıştığından beri o seyrettiği filmdeki başkahramanın yerini almak istiyor. Sinemanın ilk çıktığı zamanlar bunun birgün olacağına inanan ileri görüşlü insanlar vardır elbet. Ama biz artık bunun olacağından emin olan bir nesiliz.Ve gelişme böyle devam ederse bizi çok daha iyileri beklediğine acayip eminim artık. ARTIK İNSANLAR o y u n DEYİP GEÇEMİYECEK, ve gelecek sinema ve oyunu tamamen birleştirecek.ETKİLEŞİM.:)

• oyunu tüm dosyaları silip tekrar yükledim. ses düzeldi. haberiniz olsun
  • Bunu ben de deneyecektim. saçma aslında ama bilgisayar bu, bazen adamı delirtir!
  • ses sorunu , bilmem ne sorunu derken oyun bitti. diğer sonları da görmek isterim ama tekrar aynı yerleri geçemeyecem...

Psikolojiyi etkileyecek kadar gerçekçi yapmış manyaklar! bundan 10 sene önce digger oynayan ben, 20 sene sonra insanı çıldırtıcak, gerçeğin ta kendisi grafikler ile nasıl oynayacağımı düşünmeye başladım bile arkadaşlar.döt bu, 40 yaşında da kıymetli, şimdi de! Sanırım bu oyunlar artık ileride gerçek anlamda kalbi olanlara, 18, hata 21 yaş sınırı bile koyacaklardır.Ben undying i gece 12 den 03 e kadar oynuyordum, korka korka, Fakat bu oyunu 2 gece oynayabildim,oyunun sonlarına doğru bu iş böyle olmayacak dedim,(üç buçuk,üç buçuk......)))) ben de hava karardıktan hemen sonra oynamaya, hatta gündüz oynamaya başladım(panjurları kapatarak). Şimdi hele şükür bitti. HDD den sildim. 2. senaryosu falan lazım değil.:)

Bir düşünün 20 sene sonrasını, ve günümüzden 10 sene önce ( 1993'de ) digger oynadığımızı da hatırlayın bunu düşünürken...!

Bu arada benim oyunda 1024x768 den fazla çözünürlük yazmıyodu, denemek için 1280x960 yapacaktım?

• quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

ses sorunu , bilmem ne sorunu derken oyun bitti. diğer sonları da görmek isterim ama tekrar aynı yerleri geçemeyecem...

Psikolojiyi etkileyecek kadar gerçekçi yapmış manyaklar! bundan 10 sene önce digger oynayan ben, 20 sene sonra insanı çıldırtıcak, gerçeğin ta kendisi grafikler ile nasıl oynayacağımı düşünmeye başladım bile arkadaşlar.döt bu, 40 yaşında da kıymetli, şimdi de! Sanırım bu oyunlar artık ileride gerçek anlamda kalbi olanlara, 18, hata 21 yaş sınırı bile koyacaklardır.Ben undying i gece 12 den 03 e kadar oynuyordum, korka korka, Fakat bu oyunu 2 gece oynayabildim,oyunun sonlarına doğru bu iş böyle olmayacak dedim,(üç buçuk,üç buçuk......)))) ben de hava karardıktan hemen sonra oynamaya, hatta gündüz oynamaya başladım(panjurları kapatarak). Şimdi hele şükür bitti. HDD den sildim. 2. senaryosu falan lazım değil.:)

Bir düşünün 20 sene sonrasını, ve günümüzden 10 sene önce ( 1993'de ) digger oynadığımızı da hatırlayın bunu düşünürken...!

Bu arada benim oyunda 1024x768 den fazla çözünürlük yazmıyodu, denemek için 1280x960 yapacaktım?

:D

• Bu nasıl bir hortlatmadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.