< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Chery Bayisi Tarafından Darp Edilmem (9. sayfa)

-
-
Sağa çekme konusunda yapılabilecek her şey yapıldı, denenebilecek her şey denendi. En azından Chery ve servis tarafından verilen bilgi bu yönde.
-
Ortada hakaret, darp, tehdit, mala zarar verme, hırsızlık, alıkoyma beyanları mevcutken şüphelilerin az yaptığı anlamına açılır şekilde - ben o bayi sahibi olamam anlamıyla - benim elim ağırdır diye yazmanız sizce ne manaya geliyor? Yönetici meslektaşım size gayet makul şekilde uyarıda bulunmuş. Anladığınız dil/tarz eğer buysa hesabınızı hemen kapatabiliriz de. "Ağır elin" hiç de marifet olmadığını böylece birinci elden sanaldan deneyimlemiş olursunuz. Elim ağırdır deyince boy uzamıyor. Böyle sözlerle adam olunmuyor.
Zaten "kardeşiniz" olmayan her yönetici size karşı bu kadar anlayışlı olmayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir olaya bayiliğin/servisin iptali gerek!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yazarım, konu sahibi isterse ve kendisinin hazırlayacağı metni yapıştırabilirim.
Hocam size PM gönderdim. Teşekkür ederim şimdiden.
-
Geçmiş olsun, yeni gelen bu gibi markalar ülkemizde adaletin gelmediğinin farkında tek bu firma için değil diğer firmalar hakkında da aynı durumlar mevcut feysbuk gruplarında kanımızı donduran olaylar mevcut. Hakkınız arayın 5 dakikalık erkekliği 5 yıl karşılığı olur. Çok geçmiş olsun
-
Geçmiş olsun diliyorum hocam. Mesajımla desteklemiş olayım.
geçmiş olsun. haklının değil güçlünün haklı olduğu, kazandığı ülkemizde maalesef bu barzolara adam gibi ceza verilmeyecektir. sen ise maruz kaldığın gaspla kalacaksın.
-
Marka rüstüne ispat etmek için,piyasada kalıcı olabilmek ve müşterilerine güven saglamak anlamında bu dezavantajı bayii lisans iptali ve kişilerde dahil kurum üzerine dava açarak bu durumu lehine çevirebilir.Bu uzak bir ihtimal mi evet ama neden olmasın.Ben bu aracı kullanıyorum ama içimde bir panik havası oluştu ve arkadaş adına çok üzüldüm.Umarım gerekenler yapılır vatandaşın hem magduriyeti giderilip hemde gereken kişilere ömür boyu unutamayacakları bir ders olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cennker82 -- 31 Mart 2025; 12:15:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun, chery hiç sevmem ama maalesef insanımızın kalitesi..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Savunmaya bak çay demle. Özrü kabahatinden büyük.
Gitmenize görmenize gerek yok hocam hiçbir şey kaybetmezsiniz. Kavurucu sıcaklık, çöl iklimi başka da bir halt yok. Memlekette gezilecek bir yer varsa Ege tarafı ve Karadeniz’dir.
Chery chery lady şarkısını da dinlemez oldum
Alçaklık başka birşey değil... Çok geçmiş olsun, umarım adil bir savcı ve hakime denk gelirsiniz.
Firma bu konuyla alakalı herhangi bir aksiyon almıyorsa, bayi mayi anlamam uzak dururum. Çok geçmiş olsun.
-
Ekşi ye konu açıldıysa destek verelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok yanlış bir genelleme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X