Şimdi Ara

Cherokee ? Range Rover ? Touareg ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
14.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu tarz araçların kralı Range dir
  • öncelikle rexton sahibi olmanıza çok üzüldüm aslında görüntü olarak güzel heybetli duruşu olsada ikinci el olarak elden çıkması çok zor bir arkadaşımda 98 model olarak mussosunla abi kardeş olmuş baba yadigarı olarak garajında hala tutmaktadır.ben gençlik hevesi olarak eski kasa benzinli bir grand cherokee sahibi olmuştum yalnız belimi servis benzin vs olarak çok bükmüştü sonra yeni kasa için galeride baktığımda araçın iç aksamı çok hafif gelmişti şu an bir arkadaşım 88 k da 4.4 vogue bınıyor aslında pek bınemıyor yalnız kalitesi mükemmel fevkalede fakat şuan 3.0 td olarak ve masrafsız bir araç düşük kmlerde aradığınız fiyatlara bulmanız çok zor bence touregi tercih edin yalnız fiyatı biraz daha yükseltin şahsen benım evimin yakınlarında şu an bir tane 52k euroya çok güzel hatasız olduğu iddia edilen bir toureg var diğerinin yaşı öbürününde düşük kalitesini baz alırsak toureg daha tercih edilebilir duruyor.fakat geçen ilanlarda 60 k da bir x5 dizel bayandan satılıktı duruyormu bilmiyorum 47k euro isteniyordu bence ikinci eldede rahat satışı olacağından onada bakmanızı tavsiye ederim.benzinin pahalı olması çok sıkıntı yaratıyor o yuzden ucuza kaçıp veya tüp takarım niyetinde olup dizel harici bir suv almaya yönelmeyin gerçekten keyif vermiyor.o hale gelince bazen orjınal kalmış rextonu bile çok ararsınız

• son durum nedir neye karar verdiniz. bende 2006 ve yukarısı maksımım 60bın euro kadar bı 4x4 arıyorum sıfır glk 250cdi lerde geldi ama onlarda 70bın civarında. x1 inde içinde problem var 2006-2007 range sport dizele odaklandım bende
    1.4 TSI VW SCİROCCO 160 HP -18 İNTERLAGOS-Bİ-XENON-CAM TAVAN-AYNA PAKETİ-KAŞMİR DÖŞEME-H&R 3,5 CM FEDERN-15MM CUSTOM SPACERS-İTG CAİ-Ecufast Stg 2 Remap-SUPERSPRİNT FULL EXHAUST-GReddy Turbo Timer
  • Bu Segment'te aklıma gelen İlk Marka RANGE ROVER'dir Adamlar Jip Yapmayı Biliyor Arkadaş Bazı markalar vardır c segment'i yapamaz d segment'i yapar ama Range Sadece Jip Üstüne odaklı bir marka olduğu için ve bana göre O Segment'in En iyisi Diğerlerine Bakmam Bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 19 Ekim 2010; 19:49:01 >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Allahim sasirmak uzereyim.

18 ve ustu inc jantlarla araziye cikacak bu forumdaki insanlar

Orijinalden alıntı: okanttnc

Allahim sasirmak uzereyim.

18 ve ustu inc jantlarla araziye cikacak bu forumdaki insanlar

Aracım Touareg de 17 lik jant var ve uygun lastikle arazide gayet başarılı ? Şaşırılacak durum nedir ki anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasakpınar -- 19 Ekim 2010; 20:32:39 >

quote:

Orijinalden alıntı: mituys

son durum nedir neye karar verdiniz. bende 2006 ve yukarısı maksımım 60bın euro kadar bı 4x4 arıyorum sıfır glk 250cdi lerde geldi ama onlarda 70bın civarında. x1 inde içinde problem var 2006-2007 range sport dizele odaklandım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 19 Ekim 2010; 20:44:37 >
  • range range range inan bana mükemmel bi araç 1997 modeli bile çok konforlu 97 model kullandım ben kuzenin arabası mükemmel bi makina benim civic i satıp al diyo şeytan bazen ama vergi ve benzinden korkuyorum

Orijinalden alıntı: Aytürk

Arazide çok işin varsa Range, yoksa Tuareg, ya da Powershift'li bir Kuga.

Hepsinin Yerine LAND CRUİSER Derim Başka Tanımam ...
    1.4 TSI VW SCİROCCO 160 HP -18 İNTERLAGOS-Bİ-XENON-CAM TAVAN-AYNA PAKETİ-KAŞMİR DÖŞEME-H&R 3,5 CM FEDERN-15MM CUSTOM SPACERS-İTG CAİ-Ecufast Stg 2 Remap-SUPERSPRİNT FULL EXHAUST-GReddy Turbo Timer
  • quote:

Orijinalden alıntı: RBdriftking

quote:

Nerden biliyorsunuz beyefendi?Kullandınız mı sanki?

Ayrıca çöp gibi araç o.
  • range rover ı tek gecerim yada audi q7 yada hyundai ix35 ama biraz önce kia sportage gördüm arac gelene kadar bune ya diye hayretle bekledim baktım kia ama gercekten dibim düştü herkes merakle akıyodu led farları harika duruyo asık oldum

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

quote:

Nerden biliyorsunuz beyefendi?Kullandınız mı sanki?

Ayrıca çöp gibi araç o.

Beyfendi şimdi Bu Soruyu Sorma Hakkına Sahipsiniz Cewabım Ewt Oluyor Çünkü Kendi Aracım Olduğundan Dolayı Desem

• quote:

quote:

Araziyi bilmem;ama asfaltta işler değişir.SUV sahiplerinin büyük çoğunluğunu da aracı arazide kullanmadığını düşünürsek...

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

Araziyi bilmem;ama asfaltta işler değişir.SUV sahiplerinin büyük çoğunluğunu da aracı arazide kullanmadığını düşünürsek...

Ben Zaten Arazi için Demiştim . Doğrudur Asfaltta En İyi Araç Bu SUV Lar İçerisinde Range Diyorum Bu Seçeneklerin içinde Olsaydı AUDI Q7 de Range ile Beraberinde Gelirdi.

• İçlerinde en iyi yürüyeni Grand Cherokee, Range Rover'ın 177 ps'lik motoru o kasaya YETMİYOR. 0-100'ü 13-14 saniye civarında.

VW 2.5 Tdi'da da, Transporter'dan da bildiğimiz 174 Ps'lik motor var. Buda tabi Grand Cherokee'nin 3.0 218 Ps'sinin yanında sönük kalıyor.

Arazi söz konusu olduğu zaman aslında 3 araçta gayet iyi. Bekleneni verir. Ama bakım masrafları, özellikle Range Rover'da fazladır. Özellikle havalı süspansiyonlar. Aman diyeyim.

Tercih meselesi. Bu kasa Grand Cherokee'nin en büyük sorunlarından biri malzeme kalitesi oldu. Donanım olarak tatmin edici düzeydedir ama Laredo'suda gerçekten çok boştur. En az Limited, hatta mümkünse Overland alınmalı.
  • o modeldeki Range Rover 3.0 td6'lar genelde 200-300 bin km'den aşağı yok ve çok yıpranmış oluyor. Motor sesleri bile sıfırıyla kıyaslanınca çok daha gürültülü. 130-150 bin olanların da neredeyse tümünün kilometresi düşürülmüş pek inanmayın derim. Ayrıca özel serviste motor yaptırmanın ve şanzımanın maliyetini sorarsanız almaktan vazgeçersiniz muhtemelen.

Touareg için de 3.2 V6 + LPG düşünülebilir.

Grand Cherokee de bu ikisinin yanında biraz daha zayıf kalır bence kalite olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 20 Ekim 2010; 20:06:49 >
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.