Şimdi Ara

Cherokee ? Range Rover ? Touareg ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
14.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimizde halen şuanda kullanmakta olduğumuz 2008 model Manuel vites SsangYong Rexton 2.7 dizel var . Araçtan sıkıntımız yok fakat daha oturaklı birşey düşünüyoruz ve fiyat aralığı 70bin ile 90bin arası bu fiyatlarda da aşağıda belirttiğim araçlar var . Sizce hangisini almak daha mantıklı ?
    2006-2007 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD
    2003-2004 Range Rover 3.0 TD
    2005-2006 Volkswagen Touareg 2.5 TDi
    Yoksa Hyundai vs. türden sıfıra mı yönelmeliyiz ? Aslında Rextondan memnunuz fakat manuel olması işi karıştırıyor . otomatik vites olsaydı hiç bir sıkıntımız olmayacaktı.
    Cevaplarınızı bekliyorum.
    Saygılar...

Orijinalden alıntı: Talihsiz İnsan

Elimizde halen şuanda kullanmakta olduğumuz 2008 model Manuel vites SsangYong Rexton 2.7 dizel var . Araçtan sıkıntımız yok fakat daha oturaklı birşey düşünüyoruz ve fiyat aralığı 70bin ile 90bin arası bu fiyatlarda da aşağıda belirttiğim araçlar var . Sizce hangisini almak daha mantıklı ?
    2006-2007 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD
    Yoksa Hyundai vs. türden sıfıra mı yönelmeliyiz ? Aslında Rextondan memnunuz fakat manuel olması işi karıştırıyor . otomatik vites olsaydı hiç bir sıkıntımız olmayacaktı.
    Cevaplarınızı bekliyorum.
    Saygılar...

Vergi problem olmazsa range rover hem arazide hemde asfaltta iyidir.
    X 2008 FORD MONDEO 2.0 TDCİ TİTANİUM 88.000KM SİYAH"52.000TL SATILDI."
  • Seçenek range rover olunca yaşda büyüyor . Bu nedenle fazla düşünmüyorum . Ama temiz olursa olabilir de . Elimizdeki Rextonu satmakta ayrı bir dert zaten 2. eli olmayan araç . x1lere bakıyorum fakat onlarda çok küçükler . Elimizdeki aracıda kabul edebilecek bir galerici lazım bana
    X 2008 FORD MONDEO 2.0 TDCİ TİTANİUM 88.000KM SİYAH"52.000TL SATILDI."
  • Bir Cherokee hastası olarak Cherokee'yi tavsiye ederim, daha modelli olan araçları bulmanız mümkün o fiyatlarda, az kullanılmış bulabilirsiniz yani.Ayrıca sınıfına kendi adını vermiş bir markadan mahsediyoruz

Tabiki bu Range Rover vs. kötü demek değil, ben duygusal yaklaştım biraz.

Biz 1 sene kadar grand cherokee kullandık..İnanınki araç salıncak gibiydi.sürekli sallanıyor rahat bi şekilde kullanamıyorsunuz.
    modifiyeli mazda mx5 miata
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düşünürmüsünüz bilmem ama 0 km 2.0 TDI 140 HP Tiguan'da düşünebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Düşünürmüsünüz bilmem ama 0 km 2.0 TDI 140 HP Tiguan'da düşünebilirsiniz.

Rexton'dan sonra bize küçük gelebilir Tiguan . Yoksa tip olarak tiguanlar hoşuma gidiyor . Model olarak yüksek düşündüğümüzden dolayı Cherokee 'de yada Touareg 'de bitecek galiba .

Orijinalden alıntı: Tun4

Bir Cherokee hastası olarak Cherokee'yi tavsiye ederim, daha modelli olan araçları bulmanız mümkün o fiyatlarda, az kullanılmış bulabilirsiniz yani.Ayrıca sınıfına kendi adını vermiş bir markadan mahsediyoruz

Tabiki bu Range Rover vs. kötü demek değil, ben duygusal yaklaştım biraz.

Dediğiniz doğru sınıfına adını veren marka . Fakat model olarak yüksek ve fiyat olarak sınıfındaki araçlardan düşük olması kafamı karıştırmıyor değil ..

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

2004 Vw Touareg sahibiyim,aracım 3.2 benzinli tiptronik vites ama araç aynı olduğundan merak ettiğin sorularını yanıtlayabilirim

hocam araç kaç senedir sizde?denildiği gibi 20 lt falan tüketiyor mu şehir içinde?
    bence piyasasına göre mükemmel bir araç.düşünsenize 45-55 milyar arası böyle bir araca sahip olabiliyorsunuz.
    size hiç büyük sorun çıkardığı oldu mu??

güzel arac iyi gider mercedes motoru kullanıyor arazide de asfalttada üzmez

eksik olarak arka diz mesafesi dar biraz

duruşu yeter range bu 3 arac içersinde en kalitelisidir donanım görünüm hacim olarak

motor 177 hp yetmiyor desek yeri birde 03-05 arası vites kutusunda sorun yaşayanlar oldu ses yapıyordu

zaten düşük km. bulmak cok zor olanda fiyatı yüksek.

4.4 hse uygun bulursun benzinli kullanabilirsen keyifli olur...

güzel arac kabin geniş kullanışlı zaten 3 arac arasında en tercih edilebilir model.

kişisel tavsiyem

0 km. kia sorento 2.2 otm. 5k. 51.000 euro indirimle alınıyor..

donanım zengin kalite artmış inceledim aracı hoş yani içi vs baya geniş

0 km olur 5 yıl garantili zaten sıkıntısız kullanırsın

performans olarakta baya etkili yani

2.tavsiyem 2.el olarak volvo xc90 d5 de araştır

07 model bulursun temiz cok güzel aracdır

mesela

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-xc-90-2007-volvo-xc-90-lacivert-ici-bej-km-41-000/detay

gibi...

kolay gelsin..

birde dikkat et o 3 model aracada yetkili satıcımı girişli yoksa galerimi

galerilerin getirdiği aracların bir cok iç dış donanım girişten sonra yapılıyor

deri döşeme ahşap kaplama jant lastik vb...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 12 Temmuz 2010; 22:25:40 >

• Bu tarz araçlara çok bindiğim söylemez sanırım 1999 range rover vardı arkadaşın babasında 11 yaşındaki arabada bu kadar donanım nasıl olur diye şaşırmıştım onun için temiz range bulursan hiç düşünme derim

Sistem özelliklerim Intel® Skylake Core™ i7-6700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.6GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm
    8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihelibol

quote:

2004 Vw Touareg sahibiyim,aracım 3.2 benzinli tiptronik vites ama araç aynı olduğundan merak ettiğin sorularını yanıtlayabilirim

hocam araç kaç senedir sizde?denildiği gibi 20 lt falan tüketiyor mu şehir içinde?
    bence piyasasına göre mükemmel bir araç.düşünsenize 45-55 milyar arası böyle bir araca sahip olabiliyorsunuz.

Touareg i 0 km olarak aldık yani başından beri bizde,6 senelik araba olmasına rağmen araç sadece 84000 kmde ve çoğu uzun yol olarak,belki de tüm bakımları yapıldığından,belki benim araca çok iyi bakmamdan,belki de gerçekten kaliteli bir araç olduğundan bize şimdiye kadar 2 kere lastik değiştirmek dışında bir masrafı olmadı ancak bunun normal bir durum olduğunu düşünüyorum,ağırlığını ve gücünü hesaba katacak olursak lastiklerdeki aşınmanın biraz fazla olması normal bir durum diye düşünüyorum.Yakıt tüketiminde 20 litre olayı biraz şehir efsanesidir,sakin kullanımda ve D sürüş kademesinde ortalama 13-15 litre yakar ancak sürekli 4 çeker olmasını,2.5 tona yaklaşan ağırlığını,220 beygir gücünü,6 silindirli olmasını,otomatik vites olmasını ve lastik genişliğini gibi etkenleri düşünürsek bence son derece normal bir tüketim.Hızlı kullanımda ise 20 litreyi kolaylıkla yakarsınız ancak yaktığınıza değiyor gerçekten çünkü son derece seri.
    Benim aracın özelliklerini de merak edersen hepsini sıralayabilirim
    ayrıca Touareg'ten son derece memnunum ama bu aralar başka bir araç almak istediğimden satmayı düşünüyorum.Gerçekten almak isterseniz sizinle de görüşebilirim
    Saygılar.

• Range Rover Tek Geçerim Tabi Bu Benim Düşüncem Fakat Söylediğin 3 Aracada Binmiş Biri Olarak Yapıyorum Bu Yorumu ... Range Rover İle Bundan 3 Sene Önce Girdğim Viraja Bugün Mercedes C180 İle Giremiyorum Emin Ol Range Rover Seni Pişman Etmez...

quote:

Orijinalden alıntı: fatihelibol

quote:

Touareg i 0 km olarak aldık yani başından beri bizde,6 senelik araba olmasına rağmen araç sadece 84000 kmde ve çoğu uzun yol olarak,belki de tüm bakımları yapıldığından,belki benim araca çok iyi bakmamdan,belki de gerçekten kaliteli bir araç olduğundan bize şimdiye kadar 2 kere lastik değiştirmek dışında bir masrafı olmadı ancak bunun normal bir durum olduğunu düşünüyorum,ağırlığını ve gücünü hesaba katacak olursak lastiklerdeki aşınmanın biraz fazla olması normal bir durum diye düşünüyorum.Yakıt tüketiminde 20 litre olayı biraz şehir efsanesidir,sakin kullanımda ve D sürüş kademesinde ortalama 13-15 litre yakar ancak sürekli 4 çeker olmasını,2.5 tona yaklaşan ağırlığını,220 beygir gücünü,6 silindirli olmasını,otomatik vites olmasını ve lastik genişliğini gibi etkenleri düşünürsek bence son derece normal bir tüketim.Hızlı kullanımda ise 20 litreyi kolaylıkla yakarsınız ancak yaktığınıza değiyor gerçekten çünkü son derece seri.
    Benim aracın özelliklerini de merak edersen hepsini sıralayabilirim
    ayrıca Touareg'ten son derece memnunum ama bu aralar başka bir araç almak istediğimden satmayı düşünüyorum.Gerçekten almak isterseniz sizinle de görüşebilirim
    Saygılar.

bilgiler için çok teşekkürler.
    bende de audi 3.2 fsi quattro vardı benimki de 13 lt gibi yakıyordu.sizinki 2.5 ton olmasına rağmen bence çok iyi değerler.
    ben vergilerden dolayı 2005 model aracımı 60.000 tl ye sattım mayıs ayında.çok harika araçlar ama vergiler malumunuz... en son düşmüş vaziyette tek puluna 1.600 tl ödedim...

• Hangi model audiniz var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Hangi model audiniz var hocam

2005 model yeni kasa A6 vardı.mayıs ayında sattım.elektrikli ortopedik koltuktan tut da keyless go'suna kadar ağzına kadar doluydu...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.