Şimdi Ara

Chelsea - Barcelona { Şampiyonlar Ligi Yarı Fİnal 2. Maçı}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
323
Cevap
0
Favori
11.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barça El Clasicoda ezeli rakibi Real'e adeta futbol dersi verdi. Bakalım şampiyonlar liginde 0-0'ın rövanşında neler olacak?

• İlk maçta kapanan Çelsi bu maçta gol atmayı düşündüğü sırada açılıp boşluk verecek
    Barca 4-1 alır diyorum.
  • bu maçı konuşmaya bile gerek yok barcelona - manchester finalini konuşalım bence

hatta kupa barça ya şimdiden hayırlı uğurlu olsun
  • Hiç belli olmaz.. Hangi takım günündeyse o alır..
  • Chelsea en az 3 tane atacak
  • Ne kadar kapanırsan kapan,ne kadar oyun kontrolünü eline alırsan al Barca bir boşluk bulur yine gol atar...Barca 3-2 alır diyorum...
  • Barça turu geçer.Finalde ManU'yu büyük ihtimalle şamaroğlanını çevirecektir fakat tek korkum Roanldo'nun uzaktan Valdez gibi bi kazmaya sert bir şutla gol atması daha sonra Utd'ın arkaya yaslanması,boşluk vermemesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forum ilk maçtan sonra bile akıllanmamış.Disiplin diye bir kavramı kimse bilmiyor galiba forumda.Maç gelsi göreceksiniz ne olacak her iki takımda turu geçebilir ancak kesinlikle bu Bayern,Lyon,Madrid maçları gibi olmayacak.Neden her sene 2 İngiliz finale çıkıyor bunu bu sefer öğreneceksiniz.

%80 favorim Chelsea Barcelona'nın top falan oynayabileceğini sanmıyorum özellikle Messi'nin.Bosingwa'yı 2-3 kere çalımlar yapacağı en fazla bu olur.

Gus Hiddink+Stat atmosferi+Drobga,Essien,Lampard,Ballack gibi her maç 12-13km koşan hayvanlar+İngiliz takım disiplini alan savunması+Çok tehlikeli frikikler ve duran toplar+Barcelona'nın yan top frikik zafiyeti+Victor Valdes

Buna karşı koyabilecek yegane takımlar İngilizlerdir.

SS alın maçtan sonra görüşelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Forum ilk maçtan sonra bile akıllanmamış.Disiplin diye bir kavramı kimse bilmiyor galiba forumda.Maç gelsi göreceksiniz ne olacak her iki takımda turu geçebilir ancak kesinlikle bu Bayern,Lyon,Madrid maçları gibi olmayacak.Neden her sene 2 İngiliz finale çıkıyor bunu bu sefer öğreneceksiniz.

%80 favorim Chelsea Barcelona'nın top falan oynayabileceğini sanmıyorum özellikle Messi'nin.Bosingwa'yı 2-3 kere çalımlar yapacağı en fazla bu olur.

Gus Hiddink+Stat atmosferi+Drobga,Essien,Lampard,Ballack gibi her maç 12-13km koşan hayvanlar+İngiliz takım disiplini alan savunması+Çok tehlikeli frikikler ve duran toplar+Barcelona'nın yan top frikik zafiyeti+Victor Valdes

Guardiola+Messi+Iniesta+Xavi+Henry+Eto'O

• quote:

Forum ilk maçtan sonra bile akıllanmamış.Disiplin diye bir kavramı kimse bilmiyor galiba forumda.Maç gelsi göreceksiniz ne olacak her iki takımda turu geçebilir ancak kesinlikle bu Bayern,Lyon,Madrid maçları gibi olmayacak.Neden her sene 2 İngiliz finale çıkıyor bunu bu sefer öğreneceksiniz.

/>

• ilk golü chelsea atarsa barçayı zorlar,kapandımı gol yemiyorlar çünkü,ama barça atarsa maviler iyice açılırlar barça daha rahat pozisyona girer,marquez ve puyol aranmaz umarım
  • Chelsea bi duran toptan atarız arkadaş derse heralde Chelsea geçer turu, yok hücum oynayayım derse, Barcelona'nın işi kolay olur. İlk maçta Eto'o, Bojan yada Hleb'in girdiği pozisyonlardan biri gol olsa Barcelona geçecekti turu. Ahh Eto'o ahhhhhhhh
  • chelsea turu geçer finali 2 ingiliz oynar görürsünüz hepiniz barcayı ecay in de dediği ingiliz takımlarını ancak ingiliz takımları eleyebilir
  • quote:

Ya bi git hocam barcanın penaltısı verilmemiş sen ne konuşuyorsun hala. . .

Sanki chelsea hakkınla beraberlik almış gibi konuşma burda.

Defanstan çıkmayan bir chelsea karşısında barca 3-4 net gol pozisyonu yakalıyorsa bana londradaki macı,ofansif chelseayi anlatma.

Folofoş olacak chelsea.

• Nromaldeadam gibi konuşmayan kışkırtıcı konuşanları kale almam ama bir kaç yanlışı düzelteyim bari..

1.cisi Barcelona'nın Chelsea'yi kendi evinde yenmesi verilmeyen penaltısına kaldıysa vah Barca'nın haline demez mi herkes?
    2.cisi Chelsea'nin 2 adet pozisyonu yok mu Drogba atsa ilk golü 0-1 bitse ne diyecektiniz kim bilir..İki takımda pozisyonlar kaçırıd işte
    3.cüsü Chelsea koskoca yarı final maçında deplasmanda Liverpool'un Chelsea'ye 3 atmak için gittiği gibi maça çıkacağını mı bekliyordunuz?Chelsea en akıllıca olanı yaptı sonuca oynadı istediğini aldı.Oraya 5 atıp dönmek için gitmediler..

Sonuç olarak ilk maçı Chelsea hak ederek berbaberliği koparmıştır ve maçın konusunda uzun uzun tartışılmıştır.İlk maçı bir daha tartışmaya gerek görmüyorum.

Chelsea'nin folofoş olacağından başka adam gibi yorumun varsa alalım yoksa konuyu TDK'da olmayan kelimelerle kirletme.

İngiltere'de de ofansif Chelsea olmayacak.Defansif de olmayacak arada başka bir mentalite bilmiyorsunuz sanırım.

• quote:

Nromaldeadam gibi konuşmayan kışkırtıcı konuşanları kale almam ama bir kaç yanlışı düzelteyim bari..

1.cisi Barcelona'nın Chelsea'yi kendi evinde yenmesi verilmeyen penaltısına kaldıysa vah Barca'nın haline demez mi herkes?
    2.cisi Chelsea'nin 2 adet pozisyonu yok mu Drogba atsa ilk golü 0-1 bitse ne diyecektiniz kim bilir..İki takımda pozisyonlar kaçırıd işte
    3.cüsü Chelsea koskoca yarı final maçında deplasmanda Liverpool'un Chelsea'ye 3 atmak için gittiği gibi maça çıkacağını mı bekliyordunuz?Chelsea en akıllıca olanı yaptı sonuca oynadı istediğini aldı.Oraya 5 atıp dönmek için gitmediler..

Sonuç olarak ilk maçı Chelsea hak ederek berbaberliği koparmıştır ve maçın konusunda uzun uzun tartışılmıştır.İlk maçı bir daha tartışmaya gerek görmüyorum.

Chelsea'nin folofoş olacağından başka adam gibi yorumun varsa alalım yoksa konuyu TDK'da olmayan kelimelerle kirletme.

İngiltere'de de ofansif Chelsea olmayacak.Defansif de olmayacak arada başka bir mentalite bilmiyorsunuz sanırım.
    />

Bu yaptığın yoruma gülerim ancak.

Barca defansının yaptığı hatayı chelsea hücumu olarak görmen şaşırtıcı.

Chelsea hatalardan medet umar hale geldiyse vah abramovich in haline.

Hmm demişsin 2 takımında pozisyonları vardı.

Mac sonu istatisleri;
    Kaleye 3 şut-Chelsea
    Kaleye 17 şut-Barca

Köşe vuruşlarına falan girmiyorum.

''1.cisi Barcelona'nın Chelsea'yi kendi evinde yenmesi verilmeyen penaltısına kaldıysa vah Barca'nın haline demez mi herkes?''
    Ne alakası var ?Macı adam gibi izlemedin herhalde.Barcanın kaçırdığı net pozisyonlardan bi habersin.Ortada bir haksızlık var.Ben onu dile getirdim.Sen neler diyorsun bana.

''2.cisi Chelsea'nin 2 adet pozisyonu yok mu Drogba atsa ilk golü 0-1 bitse ne diyecektiniz kim bilir..İki takımda pozisyonlar kaçırıd işte''

Chelsea ne pozisyonlar kaçırmış acaba?Barca defansının yaptığı hata haricinde?

''3.cüsü Chelsea koskoca yarı final maçında deplasmanda Liverpool'un Chelsea'ye 3 atmak için gittiği gibi maça çıkacağını mı bekliyordunuz?Chelsea en akıllıca olanı yaptı sonuca oynadı istediğini aldı.Oraya 5 atıp dönmek için gitmediler..''

Robot gibi aynı şeyleri tekrarlamamak lazım.Barcanın çok net pozisyonları vardı değil mi?
    Bosingwa'nın henry yi çektiği pozisyon açık penaltı.

Chelsea'nin 11 kişi defansa çekilmesi bile barcaya etki etmedi.Barca oyuncuları cömertçe harcadı pozisyonları.
    Mac 0-0 bitti ise bu barcalıların beceriksizliğindendir.O kadar.

Krkic gibi bir oyuncu 6 pas içerisinde bomboş kalıp topu dışarı vuruyorsa,eto'o kaleciyle karşı karşıya iken barcalı oyuncu sol tarafta bomboş kalmış ise,hleb gibi bir oyuncu bile 90+2 de kendini defansın arkasında unutturduysa bana burda chelseanin defansından bahsetme.Bunun hakkında konuşmak son derece saçma.Senin chelseanin haklı beraberlik aldığını savunman bundanda saçma.

Yanlış olan hiçbir şey yok.11 kişi defans yapan,halada üstüne pozisyonlar veren bir chelsea yi hiçbir zihniyet iyi oynadı dememeli.

Chelsea'nin tek çaresi bir gol atıp üzerine yatmaktır.Barca onuda yapmasına izin vermeyecek.Londra da camp nouda olduğu kadar şanslı olamayacak.

Hakem biraz adam olsaydı barca turu garantilemişti.Satılmış hakem abramovich artık bu yollardan kupayı almayı hedefliyor.

''İngiltere'de de ofansif Chelsea olmayacak.Defansif de olmayacak arada başka bir mentalite bilmiyorsunuz sanırım. ''
    Hayır bilmediğimide nereden çıkardın?
    Chelsea ofansif çıkmayacakta ne yapacak?Başka çaresimi var?Golü bulana kadar bunu yapmak zorunda.

• quote:

chelsea nin artılarını barcelonanın eksilerini yazmışsın da birazda barcelona nın artılarına bak dğer takımların yaptığı veya yapamdağı herseyi yapabildiklerini söle mesela

• Chelse 2 Barcelona 4
  • barca elenirse büyük şok olur bana.bu takımı dünyada yenebilecek kadro bile bulunamaz bana göre.ah o top yokmu işte ne yapacağı belli değil bir ondan korkuyorum.inş. kupayıda alırda ingilizlere kapak olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

chelsea turu geçer finali 2 ingiliz oynar görürsünüz hepiniz barcayı ecay in de dediği ingiliz takımlarını ancak ingiliz takımları eleyebilir

2006'da da arsenal'i finalde ingiliz takımı bozguna uğratmıştı demi?neye uğradığını şaşırmıştı arsenal.bu sene de aynısı olacak hem de daha büyük bir farkla.messi her zamankinden daha deneyimli iniesta yeteneklerinin farkına vardı eto'o ve henry için söylenecek tek olumsuz şey yok puyol pique çin seddi mübarek.kesin de konuşmamak lazım ama favoriyiz yine de.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.