Şimdi Ara

Cheat engine oto ban :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşim flash oyunda hile yapacak diye cheat engine actik

knightonline oto ban attı

halbuki knight ile ilgili hic bir islem yapmadım

tavsiyem knight acikken cheat engine acmayin

• Geçmiş olsun
  • ben facebook oyunlarında yapıyordum
  • Senin bunları bilmen lazım CeFurkan snx de dolanıyosun APR rutin kontrolüne yakalanmışın, ilgili sitede onu disable eden program mevcut otoban a karşı onu kullan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

ben facebook oyunlarında yapıyordum

buda zombi oldurme oyunuydu silahlari alabilmek icin

2 gunde 5-6 gb kasardim 50 - 60 TL bosa gitti uzuldugum o

quote:

Orijinalden alıntı: sehlor

Senin bunları bilmen lazım CeFurkan snx de dolanıyosun APR rutin kontrolüne yakalanmışın, ilgili sitede onu disable eden program mevcut otoban a karşı onu kullan :)

full koxp ile kastigim 81 charim var kronosda daha hic ban yememistim :D

zaten aklimada geldi ama knightonlin exeye inject yapmazsam sorun cikacagini dusunmemistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 28 Ocak 2010; 1:29:54 >

• en az 3-4 kere dikkatsizliğimden dolayı cheat engine açtım diye banlanmışımdır. Karakter sabitken ban yemiyor ama bi hareket ettiğinde direk 2 gün yiyorsunuz
  • Yakalamışken Sorayım, eslant dtc mi yoksa emc dekindemi kasıyosun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 23 anti cheat hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehlor

Yakalamışken Sorayım, eslant dtc mi yoksa emc dekindemi kasıyosun :)

eslant da kasmiyorum orasi sakat
  • furkan dostum 2 günde 5 6 gb derken nerden kasıyosun sırrını paylaşırmısın :)
  • bu dtc lerden çıkan fragment of rage felan ne oluyo bide onları açıklasan :)
  • geçmiş olsun.
  • o kadar snoxd da takılıyorsun oto tpt yi engellemeyi bilmiyorsun Snoxd yoldaşımızın yazdığı bi prog var hatta konuda var bi bak istersen
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bende arada farmville'a bakarken ketenpereye geliyorum. Bi bakmışım 2gün tatile cikmisim ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

o kadar snoxd da takılıyorsun oto tpt yi engellemeyi bilmiyorsun Snoxd yoldaşımızın yazdığı bi prog var hatta konuda var bi bak istersen

görmedim öyle bir program baktımda az önce sonxd'a hacking ve bugs bölümünde yok başka bir bölümdemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

furkan dostum 2 günde 5 6 gb derken nerden kasıyosun sırrını paylaşırmısın :)

dtc de anlamadım giti dtc den çıkan parayla olmasa gerek çıkan itemler desen ne kadar çıkarki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.