Şimdi Ara

Cheat engine iLe oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunumz Xeno Tactic.Bu nadide oyunu hepimiz bLioruzdur.*1 yerden sora gçmenin aşırı zor oLduu da bLiniodur.Bnm arkadaş bunu cheat engine iLe btrmiş.Ama nası Olcaını söLemio bide üstüne para istio.Bnde ondan size soruorm bunu

*BLmeyenLer için Link:
    http://www.onlinegamesquad.com/index.php?1085-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james_tr -- 26 Nisan 2008; 20:18:33 >

• bi bakim
  • garip bi oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

garip bi oyun

Ama kbuL et gzeL oyun bak
    cheat engine oLyına 1 çzüm yok mu daa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: james_tr

quote:

garip bi oyun

oyuna bakıcam yapabilirsem yapıp anlatıcam

Edit:Programı açıyoruz iexploler ı seçiyoruz ve başlangıçta 80 Gold veriyor bize 80 ile 8 i çarpıyoruz=640 search kısmına yazıp enter a basıyoruz sonra bir wall koyuyoruz 78 Gold kalıyor 78*8=624 bunuda aynı yere basıp yine enter tuşuna basıyoruz.Eğer herşeyi doğru yaptıysak sol tarafta 1 sonuş kalacaktır ona çift tıklatıyoruz.sonra aşağıda 624 yazan yeri çift tıklatıyoruz çıkarn yere bir rakam yazıyoruz ben 10000 yazdım ve birşey satın aldım 12k para olduğunu gördüm daha sonra programdan sol taraftaki kutucuğu işaretledim böylece param hiç düşmedi ne alırsam alıyım 12k para

Anlamayan olursa resimli anlatabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slp -- 27 Nisan 2008; 11:48:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Slp

quote:

quote:

garip bi oyun

Edit:Programı açıyoruz iexploler ı seçiyoruz ve başlangıçta 80 Gold veriyor bize 80 ile 8 i çarpıyoruz=640 search kısmına yazıp enter a basıyoruz sonra bir wall koyuyoruz 78 Gold kalıyor 78*8=624 bunuda aynı yere basıp yine enter tuşuna basıyoruz.Eğer herşeyi doğru yaptıysak sol tarafta 1 sonuş kalacaktır ona çift tıklatıyoruz.sonra aşağıda 624 yazan yeri çift tıklatıyoruz çıkarn yere bir rakam yazıyoruz ben 10000 yazdım ve birşey satın aldım 12k para olduğunu gördüm daha sonra programdan sol taraftaki kutucuğu işaretledim böylece param hiç düşmedi ne alırsam alıyım 12k para

bi zahmet resimli olsa

• SaoL kardeşim de bnm param snırsız oLmuo bide ilk tıkLadıımda upgrade ye hmen oLuo ama daa sora hmem oLmuo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Unreal Engine 4 Genel TOOL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slp

quote:

quote:

garip bi oyun

Deniyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CFD572C6 -- 27 Nisan 2008; 13:39:57 >

• Bide btün oyunLarda bu 8 katı mı kuLLanıoz?
  • güzelmiş
  • quote:

Bide btün oyunLarda bu 8 katı mı kuLLanıoz?

ewt
  • peki flash oyun harici oyunlarda da mı 8 kullancaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: enflasyon

peki flash oyun harici oyunlarda da mı 8 kullancaz

flash oyun harici oyunlarda bu islemez
  • Cheat-Endgine flash oyunlarda görüntü editeleme programıdır bizden başka kimse görmemektedir ancak PUAN KAYTDETMELI OYUNLARDA puanınızı editleyebilirsiniz

herkesin çok uğraştığı BAYRAK KAPMACA oyununda hile yapabilen tek kişi olarak[dağıtmadan önce] Art-Money'i tercih ederim en iyi görüntü edit programıdır ve Shocvave oyunalrdada işe yarıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoN3

Cheat-Endgine flash oyunlarda görüntü editeleme programıdır bizden başka kimse görmemektedir ancak PUAN KAYTDETMELI OYUNLARDA puanınızı editleyebilirsiniz

herkesin çok uğraştığı BAYRAK KAPMACA oyununda hile yapabilen tek kişi olarak[dağıtmadan önce] Art-Money'i tercih ederim en iyi görüntü edit programıdır ve Shocvave oyunalrdada işe yarıyor...

BU programda damı 8 katı oLayını kuLLancaz
  • Bn kuLLanamıorm bu art-money i
  • Aslında kolay kullanılması.Bu konuda youtube yardımcı olur sana bende ordan yaptım:)
  • popmundo da nasıl hile yapabiliriz cheat engine ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.