|
|

|
|
Change araç, ikinci el araç alım satımında sıklıkla kullanılan bir terimdir. Bu araçlar, trafik kazası yapmış, hasar görmüş veya pert olmuş ve sigorta şirketi tarafından onarımı ekonomik olarak uygun bulunmayan araçlardır.
Change araçlar, hasarlarını onardıktan sonra yeniden trafiğe çıkarılabilir. Ancak, bu araçların muayeneden geçmeleri ve onarım işlemlerinin resmi serviler tarafından yapılması gerekmektedir.
Change Araç Muayeneden Geçer mi?
Change araçlar, onarım işlemlerinden sonra muayeneden geçebilirler. Muayene, aracın trafik güvenliği ve yol uygunluk standartlarına uygun olup olmadığını belirlemek için yapılır. Muayenede, aracın şasi, motor, fren sistemi ve diğer önemli parçaları kontrol edilir.
Change Araç Nasıl Anlaşılır?
Çenç veya change araçları genellikle ilanlarda veya ikinci el araç galerilerinde "change" ibaresidir belirtilir. Bu araçların anlaşılması için şu hususlara dikkat etmenizi öneririz:
Change araçları uygun onarım işlemleri ile tekrar güvenli ve yol değerli araçlar haline getirilebilir. Ancak, satın almadan önce aracın geçmişini ve durumunu dikkatlice incelemeniz önerilir.
|
|
|
|
2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE. 2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ. *Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum." |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loresamersa -- 26 Ağustos 2014; 1:39:08 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 26 Ağustos 2014; 22:27:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|