Şimdi Ara

Champ Olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana Riven al diyenlerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpeyim ne dehşet ül vahşet bir herodur . son 4 maçımda penta yaptım 1 tanesi 5vs1 di her türlü öneririm. Aşırı sevinçden dolayı konu açtım . İyiki konu açmışım talon alıcaktım yoksa. Birde Ben 4 tane def item i aldıktan sonra atak damage yapıyorum acaba full tankmı gitmem lazım yoksa full ad mi ?

• offtank kas
  • Ad ağırlıklı git , passive i dahil 5 skillinde de ad ratio var , shield ı bile ad ile scale alıyor.
  • allah beni kahretsin bende tam riven aldım 6300 zor zar biriktirdim şeytan aklıma girdi gittim irelia aldım allahım yarabbim yaa aalllahım yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Ad ağırlıklı git , passive i dahil 5 skillinde de ad ratio var , shield ı bile ad ile scale alıyor.

rivenın passive i ne tam olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanisildar

allah beni kahretsin bende tam riven aldım 6300 zor zar biriktirdim şeytan aklıma girdi gittim irelia aldım allahım yarabbim yaa aalllahım yaaa

ireliada güzelde riven gibi değildir bence. Yani kötü oynasamda kill almasamda zevkli oluyor ayrıca stun ve q skilleri sayesinde 5 vs1 korkmadan girebiliyorsun tabikide biraz item kastıktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: illet1

quote:

Ad ağırlıklı git , passive i dahil 5 skillinde de ad ratio var , shield ı bile ad ile scale alıyor.

Sheen efekti gibi bi pasifi var. 3 kere stacklenebiliyo, levella artan bi sayı + ad scale kadar fazla damage vuruyo. Ad ağırlıklı gidilmeli, doran stack 2-3 tane mercury bot, duruma göre wriggle veya hexdrinker gerek yoksa direk bloodthirster. Burdan sonra duruma göre 2. bt frozen mallet veya guardian angel la devam edilmeli. Böyle bir build kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: illet1

quote:

Riven's abilities charge her blade, causing her to do 5 / 7 / 9 / 11 / 13 / 15 (+0.5 per bonus attack damage) bonus physical damage on her next autoattack. Riven can store up to 3 charges, and will only expend one at a time.

Riven'ın büyüleri kılıcını şarj eder, bir sonraki auto attağında bonus damage vurmasını sağlar. Riven 3 tane şarj saklayabilir ancak her birini teker teker harcayabilir.
  • irelia alan arkadaşım bence daha iyi seçim yaptın irelia çok zevkli bi karakter :)
  • Caps at da görek.
  • Gecen riveni verdim buyuk hevesle almistim ama birturlu isinamadim tam olarak verdim geri :/
  • öyle bi yazmışsınki bende bugün shyvana aldım kafamı duvarlara vuruyorum şuanda bir dahakine riven alayım bende bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

irelia alan arkadaşım bence daha iyi seçim yaptın irelia çok zevkli bi karakter :)

allah razı olsun kardeş moralim yükseldi
  • 4 kere arka arkaya mı penta?

ben ilk brutaliser bt alıyorum sonra frozen mallet veya warmog arkadan atma ya da giants belt alıyorum kenarda duruyor arkadan atma alıyorum sonra warmog veya frozen mallet pasifi cok kink rivenın bonus damage
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.