Şimdi Ara

Champ arayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mid'de hoplayan zıplayan, heryerden kaçan bir champ arıyorum. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Şuan main'im Gragas ama sıkmaya başladı artık, early game'de çok sıkıyor ve çok yavaş. Böyle her saniye hoplayıp zıplayan, bir oraya bir buraya hızlıca giden bir champ arıyorum. Aklımda Ahri var ama daha karar veremedim. Sizinde önerilerinizi bekliyorum. Şuan Ahrim yok ama satın almayı planlıyorum.

• Ahri Fizz Akali Katarina Le Blanc
  • mid bilmem de jungle shaco.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Ahri Fizz Akali Katarina Le Blanc

Katarina var zaten ama çok kırılgan, beyenmedim. Le Blanc olabilir aslında, early game'i nasıldır Le Blanc'in zorlumu geçer?
  • her saniye hoplayan zıplayan nedir usta ya :D ZAC oyna o zaman zıpla dur. dediğine en yakını Fizz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Katarina var zaten ama çok kırılgan, beyenmedim. Le Blanc olabilir aslında, early game'i nasıldır Le Blanc'in zorlumu geçer?

Early çok güçlüdür. Fakat farmın iyi değilse bir de kill alamadıysan late de 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

6 dan sonra teq atmalar başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sup Önerisi?
    5 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3,5k IP oldu yarın alırım heralde yeni champ'ı IP boost var, şuan aklımda Le Blanc var ama her an değişebilir fikrim.
  • valla ben leblanc aldım hiç pişman değilim hele brushy brushy yapmak juke atmak paha biçilmez
  • Ahri ve fizz.

• Zıplayan hoplayan diyosan kesinlikle leblanc. Daha az hoplayanı fizz var. Eger ultra mobility istiyorsan kassadin var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.