| 

Merhabalar.Bugun basima garip bir olay geldi yorumlarinizi merak ettigim icin danismak istedim.Arkadaslarla 3 araba yolda gidiyorduk ve yalan yok birbirimizin gazina geldik biraz makasa falan kalktik.Ben olayi bi tik abartmisim ve sansa direkt arkama polis baglanmis yoldan.Ben onu da fark etmedim yola odaklanmisim kaza yapmayayim diye ve ayni zamanda muzik biraz yuksek.Biraz ilerledikten sonra bana anons gectigini duydum ama 3.ye falan gecmis ben duymamisim arkadaslarim soyledi.En son ileride durdum ve benim peder de polis ayni zamanda.Durdugumda baya azarladilar hararetli sekilde ''napiyosun sen,hemen arabayi baglayalim,niye durmuyorsun''falan demeye basladilar tutustm biraz.Hatta trafik cagiralim kessin ceza dalan dediler.Dedim abi benim babamda polis boyle surmuyorum normalde o an seytana uydum tekrar olmaz falan diyerek saygimi bozmadim abicim falan cekiyorum adamlara sonra biraz sonduler ne trafik cagirdilar ne ehliyetimi falan istediler aniden arabaya bindiler ama hani ben diyorum benim peder de polis arayayim konusun tekrar yasanmaz soz abi falan diyorum birden sonduler arabaya bindiler giderken yan koltuktaki camdan plakani aldim merak etme dedi o kafama cok takildi yazar mi sizce plakaya yoksa goz dagi vermek icin blof mu yapti? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misafir74125 -- 4 Kasım 2025; 2:59:56 >  | 

| 

Yeni Kayıt

2 Mobil

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı