Şimdi Ara

Çevreme bakiyorumda Evlenilecek kiz Kalmamiş.. Veya çok nadir..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
6.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazmak ve paylaşmak, dertleşmek için yaziyorum... Lütfen yorum yazacaksaniz uzun-kisa yorumunuzu civitmadan yazin.. Yani Konu ölmesin.. Özelde genelde yaş itibari ile daha olgun insanlar yaziyor.. Sizlerinde düşüncesini öğrenmek istedigim için Özele açtim..

    Evet arkadaşlar.. Yaş 26.. 30'a 4 kaldi.. Son 2 yildir şöyle çevreme bakiyorumda Evlenmeye değecek, Evlenilebilecek kalitede bi kiz göremiyorum.. Hepsinde demeyeyim ama %85'inde bi möt kalkmişligi bi Ego savaşi Kişilik noksanligi, Ben en değerliyim kafasi mevcut.. Takilmaya zaman geçirmeye Bolluk var ama Şöyle alayim evimin kadini olsun Hayatimi adayayim, Bundan 30-40 yil bile yanimda olsun beraber yaşlanayim diyebileceğim bi kiza henüz rastlayamadim.. Ve Ümidimi kaybetmeye başladim desem yeridir.. Hayatim boyunca hep 25 26 yaşlarinda Evlenip Genç bi baba olmayi istemişimdir.. Yani oğlumla Top oynayabileyim, Yada neblim Kizimla Dinçken gençken hayatin tadini çikarabileyim.. Karimla Zinde bi hayat yaşabileyim..

    Sorun Bendemi diyorum Değil.. Nerden anladin diyeceksiniz (bu söyledigim bazilariniza Egostçe gelebilir ama gerçek) Hangi kizla oturup konuşsam Huyum suyum davranişlarim v.b. şeylere bakarak İdeal erkeksin keşke senin gibi düşünceli bi sevgilimiz olsa diyolar..

    Acaba ben mi çok seçiciyim.. Yada Gerçekten bu zamanda Evlenecek kiz kalmadi gibi bişiymi... Sadece eli yüzü düzgün olsun Oturmasini kalkmasini bilsin Nerde nasil konuşmasi gerektigini bilsin Çok afra tafralarda olmasin Ben merkezci olmasin.. Biraz ya biraz anlayişli Biraz saygili olsun.. Bu kadar ! 90-60-90 istemiyorum Güzelliğiyle Etrafi yaksin istemiyorum Biraz karakter olsun kişilik olsun istiyorum.. Çok mu şey istiyorum.. Çevremde mi sorun diyorum çevremin dişina Eş dost taraflarina bakiyorum Tam aradigim kiz tiplerinin Ya sevgilileri oluyo ya nişanli ya evli.. Eee sevgilisi olana yüzügü olanada iş koymak bana yakişmaz Hüpleseler yapmam yani..

    Öyle işte arkadaşlar.. Sizlere bu böyle geliyor mu ?? Eski zamanlara nazaran Gerçekten çevremizde Evlenmeye değecek kiz kalmadi mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 25 Mart 2013; 0:13:36 >







  • para varmı para ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozkurt58

    para varmı para ?

    Parayla ne alakasi var.. Paranin açacaği kapidan girecek kadin Evlenecek kadin değildir zaten.. Ben yataga atacak kadin aramiyorum.. Yukarida yazdim, zaman geçirmelik kadinin Bollugu var o sıkıntı değil.. Ben gönül eğlencesi istemiyorum.

    Hee olay paraysa Allaha şükür paraysa para Arabaysa araba evse ev.. Mesela bunlar değil, Konuyu yanliş yerden değerlendiriyosun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 25 Mart 2013; 1:11:55 >
  • Aynı şeyler siz erkekler için de geçerli. Keşke şu azınlıkta olan evlenilecek kızlarla, aynı şekilde azınlıkta olan evlenilecek erkekler birbirlerini bulsa bi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    quote:

    Orijinalden alıntı: bozkurt58

    para varmı para ?

    Parayla ne alakasi var.. Paranin açacaği kapidan girecek kadin Evlenecek kadin değildir zaten.. Ben yataga atacak kadin aramiyorum.. Yukarida yazdim, zaman geçirmelik kadinin Bollugu var o sıkıntı değil..

    Hee olay paraysa Allaha şükür paraysa para Arabaysa araba evse ev.. Konuyu yanliş yerden değerlendiriyosun..


    doğru diyorsun da abim parasız da olmuyor işte bugün üç kuruş paran olmasa değil evlenecek, takılacak kız bile bulamassın. bu devir de öyle aşkla meşkle severek evlenenler yok denilecek kadar az.

    nasip kısmet hayırlısı diyelim allah gönlüne göre versin.




  • Doğru diyorsun ama şöyle düşünmek lazım, sana tam evlenilecek adamsın diyorlar diyorsun ya, onu diyenler de senin evlenilecek kız kalmamış dediğin topluluğun içinde olabilen ya da olmuş insanlar(istisnalar olabilir). Yani sana hak veriyorum ama genelleme yapmak yerine biraz daha atılgan olup, aramak daha güzel olsa gerek.

    Bir başka bakışla bakarsak, senin gibi birine layık elbet biri çıkacaktır ama benim anlayamadığım mevzu burada tartışılacak bu konuyla elde edilecek durum nedir? Sonuç belli, zaten başlığının içinde cevabı saklı. Aramaya devam et derim, herkese göre biri elbet vardır, bundan eminim.
  • O pek aramakla bulunmaz belki orda başlıyodur sıkıntı zira aramak işin biraz sipariş kısmına giriyor. Sonra özellikler listesi uzuyo da uzuyo ... Bi de tanıştığı insanlarla %100 uyumu bekliyo günümüz insanı ben seçtim pişmanlığını duymamak için. Kimsenin adım atası yok. Çünkü olaya kişilikten taviz diye bakıyoruz. Kimse bi orta yol bulup uyum sağlama peşinde değil; o bana uysun düşüncesinde herkes tabi bundan sonraki seviye de çok değişti oluyo :/

    velhasıl kelam ah ah nerde komşu teyzenin uygun gördüğü görücü günleri :p

    öte yandan başlığın hitap kitlesi bana da dokunduğundan;
    "Son 2 yildir şöyle çevreme bakiyorumda Evlenmeye değecek, Evlenilebilecek kalitede bi kiz göremiyorum"
    bu iddialı bi çıkış olmuş sanki. Belki seçilen çevreyle ilgili bi nizam gerektir? -buradan kişisel bi saldırı/yargılama algılanmasın lütfen :)-




  • 21 senedir arıyorum,zaat-ı muhterem'i...
  • Abi sen bulursun da biz ne yapıcaz ? 16 Yaşındayım 25 yaşında evlenicem desem 9 sene sonra ortada kız falan kalmaz.Ya hepsi kendini Everest'te görür ya da hepsi jiletle traş olurlar.
  • Haklısın hocam bende bakıyorum etrafıma gerçekten mantıklı düşünen hayatın gerçeklerini bilen ona göre davranan kız göremiyorum.
  • Haklısın ne diyeyim.
  • Benim gördüğüm genç yaşta herkes takılayım eğleneyim istiyor.Kızlarda bu tiplerle karşılaşa karşılaşa bozuluyor.Zamanla iyice ortam bozulmuş oluyor.Şu son 2 senede gördüğüm şeyler beni evlilikten güvenden filan herşeyden soğuttu.
  • Aynı düşüncelere sahibiz bazen düşünüyorum benim evleneceğim kızlardamı böyle trip atacak diye En iyisi evlenmemek müdür hayatını yaşa git gez eğlen Oturmasını bilsin nerde ve nasıl konuşacağı bilsin yeter diyorsun. Öyle kızı aramak zorundasın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1NGK4RTAL -- 25 Mart 2013; 1:46:33 >
  • @bozkurt58 '' bu devir de öyle aşkla meşkle severek evlenenler yok denilecek kadar az. '' Bak gördün mü aslinda sende benim dedigimin aynisini diyosun.. Yok denilecek kadar az.. Yada azaldi.. İnşAllah Allah herkesin gönlüne göre versin..

    @Narthyard Hakli oldugun yerler var.. Tabiki elbet biri bi gün çikacak bakalim Yana yakila alelacele Yangindan mal kaçirir bi ruh haliyle aramiyorum ama Sonuçta Ariyorum yani.. Ee buda haliyle bakkaldan çikolata almak gibi olmuyor.. Ben sadece Sizlerinde fikirlerini merak ettim ve konu açmak istedim..

    @arkeaa Ya zaten hem konu başliğinda hemde Yazdigim yazida '' Çevrem '' diyorum.. Evet belkide çevreyle ilgili bi nizam gerekiyo ama Sosyal hayat face gibi olmuyo işte sildim gitti bitti olmuyo.. Hepsi iş arkadaşim eş arkadaşim eskiye yeniye dayali arkadaşim sektör arkadaşim v.b.v.b.v.b. Ayriyetten başlik sana dokunmasin.. Ooooo nereye baksam kaşar Tüm kizlar yaramaz demiyorum.. Öyle birşeyde Diyemem demem zaten.. Genel itibariyle çevrem, sağim solum diyorum.. Hee şu anlamda çikmasin, çevremdeki Tüm kizlar işe yaramaz!... Hayir hiç öyle değil.. Hepsi iyi insanlar iş güç sahibi, Hayatta bi yerlere gelmiş insanlar.. Ben '' Evlilik'' anlaminda güvenemiyorum.. Bu şey sanirim, Her geçen gün insanlar Daha fazla Ekonomik özğürlüğe kavuşuyor ve Hayatin monotonlugunda sıkıcılıgında Bir insanin daha yükünü çekmek istemiyolar.. Ülkede boşanma oraninin Her geçen gün yükselmesinin sebebi bu galiba bilmiyorum.. Çok etken var gibi..

    @Derin Mavi Allah şifa versin hocam ne diyeyim.. Hani umarim gelirdeeeeeeee, O daha gelmez bence yaa

    @MilosKrasic Lan daha dur 16 Yaşindasin sen niye ateşlendin..

    @Kvarforth Ya var.. Yani yok değil.. Ama Herhalde Biz bulamiyoruz.. Yada buluyoruz çok mu kulp takiyoruz acaba.. Yukarida da yazdim ya Acaba çok mu seçicilik yapiyorum diye... Mesela bugun kankamin ataköyde dogumgününü kutladik Ortak bir kiz arkadaşimiz bi kiz arkadaşini çağirmişti.. Taniştik ettik sohbeti hoş kendisi hoş güzel biriydi renkli gözlü alimli samimi bi kizdi... İlgili Sevecen biri yani.. Ara sirada gözlerini bana bakarken üstümü başimi incelerkende yakalamadim değil... Eee ben Omuzlari geniş kalibi geniş 1,85 boy, -+ 90 kilo bişiyim.. Kizin boyu olsun olsun 1.55-1.60 ? Galiba ben biraz seçiciyim yaa.. Hani yazdiklarimdan kendimide analiz ediyorum Seçici bi yanimda var galiba.. Ama abarti değil bu olay..

    @sarman29 Umarim HERKES gönlüne göre birini bulur diyelim..

    @ Cevap veren, Düşüncelerini paylaşan herkese Teşekkürler..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.


    @Derin Mavi Allah şifa versin hocam ne diyeyim.. Hani umarim gelirdeeeeeeee, O daha gelmez bence yaa



    Çaktırma,kundaktan beri arıyorum...İnsanın eşi,eşini vezir de eder rezil de eder.Sevdiği kadar hayat yükünü de paylaşmalı..Kötü gününde neşe kaynağı,dost olmalı.Tokat yese vardır bir bildiği demeli,sözün gelişi tabii...Bakalım bulabilecek miyiz zihni,fikri,bedeni namuslu bir hatun.İsterim ki hemen bulayım,seneye evleneyim...Yok ama,beni sevecek insan hayatında kendine en büyük iyiliği yapmış olur.Senin de dediğin gibi..Böyle karakterli insanları bulmak zor,nasip kısmet demeye varıyor dilim sadece.




  • piyasada gız galmadı.hepsini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar insan yalnızken neden bu kadar insan yalnız
  • Allah hakkında hayırlısını versin bende
    bekliyorum kafama göre ve güvenilir birisini
    bu devirde samanlıkta iğne arıyorum ama
    yapacak birşey yok sevmediklerimle çıkıpta
    iki tarafıda mutsuz edemem. bir gün karşına
    öyle biri çıkacak ki herşeyi alt üst edecek
    ondan öncekileriyle niye anlaşamadığını
    şimdi anlayacaksın tam aklında tasarladığın
    gibi herşeyi çok şaşıracaksın felan işte ben
    bunu bekliyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma bir seçenek geliyor.

    Seçenek şu:

    Kendi istediğin gibi bir bayanın ne gibi şeylerle uğraşabileceğini düşünmek, akabinde bu düşünceyle paralel olarak; kendini o çevreye dahil etmek. Misal, hayalindeki bayanın ruh halinin, davranışlarının ve getirdiği yönelimin sonucu olarak nelerle ilgilenmesi gerektiğini düşünürdün? Kısacası, kafandaki bayan/eş profilinin ilgi alanları neler olabilirdi?

    Eğer cevaplar bulabiliyorsan, bence kendini o kısma yönlendirmelisin. Örneğin, spor yapmasını ister miydin? Spor'a git ve orada gözlemle ya da fırsatın seni yakalamasını bekle. Kitap okumasını seven biri olmasını mı isterdin? Kütüphanelere git. Barlarda, diskolarda takılmayan bir eş mi isterdin, o zaman barlara ve diskolara adım atma, oradakileri görmezden gel. Resim yapmasını mı isterdin ya da ilgilenmesini? Fuarlara git.

    Tabii bu üstteki şeyler sadece kendi başına atılım yapabileceğim varsayımlar. Kazandıracağı bir eş vaad edebilir ya da edemeyebilir. Örneklerim biraz uçuk oldu ama demek istediğimi umarım anlayabilmiş ya da anlatabilmişimdir.

    Hemen üstteki bayan arkadaşımızın da dediği gibi, bir atak bekliyor herkes. Yani nötr durumda, kendilerine yük yükleyecek biri, kendileri olmasın istiyorlar öncelikle. Tanışacağın kızın da alnında ben safım ve sana göreyim yazmayacağı için en azından içine girmeyi denemek gerek. Baktın her içine girdiğin, iç yüzünü gördüğün bayanlar eş kıvamına gelemiyorsa senin için, tek çözüm senin atağa geçmen. Kader kısmet işi diyeceğim de bu sözü oldum olası sevmem. Yazdıklarını gördüğüm üzere temiz, düzenli birine benziyorsun. Az çok temiz bir bayanı anlarsın, eğer seninle ters düşecek bir atılımda bulunan bir bayan görürsen, mümkün olduğunca erken dön ki, yeni ilişkilere yelken açabilesin. Zor ve kompleks meseleler, ama tek bildiğim gerçek var ki - o da- elbet gönlüne göre birinin, şu kötülükler ve yanıltıcıların olduğu dünya da zor da olsa, olabileceği.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HolyCrap

    Aynı şeyler siz erkekler için de geçerli. Keşke şu azınlıkta olan evlenilecek kızlarla, aynı şekilde azınlıkta olan evlenilecek erkekler birbirlerini bulsa bi

    Yerde ararken gökte buldun hocam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.