Şimdi Ara

Çevrede Sevilmeme Nedenleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neler olabilir beyler ? Merak ediyorum cidden.

• up
  • Pis pis kokuyondur, ağzın kokuyodur, liseli davranışlarda bulunuyondur falan.
  • ukala davranıp yalnışları düzeltmeye çalışmak ortak kararlar alırken uyumlu olmamak yada depresif tavırlar takınmak başka ne olabilir bilmiyorum ha bide bol keseden atıp küçük şeyleri çok büyük şeymiş gibi göstermek ,devamlı maddi şeylerlen üstün olduğunu dile getirmek vb gibi şeyler işde.
  • saçma sapan konuşuyosundur. tutarsız konusuyosundur. yalan söylüyosundur
  • Titiz bir insanımdır, parfüm sıkmadan evden çıkmam.
    Yalan söylemem, söyleyemem de zaten.
    Sanırım davranışlarımda bir sorun var.
  • Kendini çok övüyor olabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brakisefal*

Titiz bir insanımdır, parfüm sıkmadan evden çıkmam.

Çevreni sorgula.
  • quote:

en büyük yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgisayARDA

quote:

Çevreni sorgula.

Nasıl yani ?
  • Asosyal olmak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BilgisayARDA

quote:

Çevreni sorgula.

Nasıl yani ?

git soru sor diyo etrafındakilere
  • Kendini övme gibi bir alışkanlığın varmı.
  • kolpaci değilsindir yani adamların başlarına basit bir olay gelir ballandıra ballandıra anlatırlar yada başkasının başına gelmiş olayı kendi başlarına gelmiş gibi anlatırlar kendilerini olduğundan daha büyük gösterirler ve toplumun geneli böyle olduğu için olmayanları dışlarlar :)
  • Asosyal değilim.
    Tipsiz de değilim, ingilizce kursunda kaç kız peşimden koştu hatırlamam. Sırf dersanedeki kız yakamdan düşsün diye yalandan ilişki durumu yaptığım oldu.

Evet dediğiniz gibi ben ikiyüzlü birisi değilim; ve kendimi de diğerlerinden üstün tutmam (Irk hariç), bu yüzden sevilmiyorum galiba. Çünkü sevilen insanlara baktığımda ya dalgacı oluyor ya da milletin arkasından konuşuyor.
  • liselidir

ergendir

sivilceleri vardır

alıngandır

gidip forumlarda niye sevilmiyorum diye başlık açıyodur

---

quote:

Asosyal değilim.
    Tipsiz de değilim, ingilizce kursunda kaç kız peşimden koştu hatırlamam. Sırf dersanedeki kız yakamdan düşsün diye yalandan ilişki durumu yaptığım oldu.

Evet dediğiniz gibi ben ikiyüzlü birisi değilim; ve kendimi de diğerlerinden üstün tutmam (Irk hariç), bu yüzden sevilmiyorum galiba. Çünkü sevilen insanlara baktığımda ya dalgacı oluyor ya da milletin arkasından konuşuyor.

+

bacağı 5 mm derinden çizilse acısından 1 saat tepinir, hayatında hiç ırkçılık yüzünden akmış kan görmemiştır, ama ırkçıyım diyebiliyordur.

özet geçersek ocak terktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qscvqscv -- 19 Haziran 2011; 19:38:35 >

• 1 tane bile yakın arkadaşım yok herkesle merhaba merhabayım lise geçen hafta bitti bu saatten sonra sanırım konuşçak pek insanda kalmadı kendi sebeplerime gelirsek

Kafamın tam uyuştuğu kişi sayısı çok az
    Yapım gereği bazen çok bilmişlik yapabiliyorum buda beni itici yapıyor tabii ki.
    Pek konuşmam sevmiyorum konuşmayı
    ve yalakalık asla yapmam ( az çok çevre yapmak istiyorsan hafif dozda yalakalık yağcılık falan yapmak gerekebiliyor mesela adam bir şey yaptı oo süper yaptın falan dersen adamın kanı kaynar sana)

Bunlar şimdi aklıma gelenler pek arkadaşım olmamasına şaşmıyorum yukardaki sebeplerden ötürü

• Irkçısın , birazda aptal. K.Bakma.
  • gerek de yok

bişey olsa yardım bile etmezler
  • Diğer arkadaşların yazdıklarının yanında birazda konuşkan olmak gerekir yani biri devamlı yanında sus pus oturduğun o kişi efendiden çok silik biri olarak görülür değer verilmez. Aktif ol, kendini ifade ederken korma çünkü sen o sundur ve başkası gibi olamazsın.

Bende bir eksik yok diyorsan arkadaş çevreni değiştir, bir insan ne kadar iyi sağlam karakterli olsada bazen bazı ortamlar onu taşıyamaz.

Edit : Irk ile ilgili mesajını yeni gördüm. Herşeyi geçtik bu belkide en kötüsü, ırk olarak kendini daha üstün görüyorsan zaten bu kibirli olduğunu gösterir, kendini başkalarından üstün görerek biryere varamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolyabani -- 19 Haziran 2011; 19:39:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.