Şimdi Ara

cevaplarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir düşüncem var ve fikirlerinizi olumlu olumsuz bekliyorum
    insanların kalabalık olarak kullandığı alanlarda yerin alt kısmına döşenecek bir sistemle enerji uretmek yükseklik olarak 2.5 cm ve ağırlık olarakda 50 kg lık ağırlıkla üzerinden 1400 hareketle bir saat boyunca 10watt lık bir guc üretilebilir
    Bu sistem ağırlık yükseklik hareket değişirse enerjide ona paralel değişir baska
    Sizce guc olarak ne kadar mantıklı veya olumlumu tşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha kolay üretilebilir enerjiler (rüzgar, güneş su gübre vs. Vs. ) varken bugün için gereksiz derim...
  • Sanırım üst geçitler, yoğun yaya trafiği olan kaldırımları düşündünüz Yatırım ve geri dönüş maliyetlerini , zemin oldugu için ıslanma kirlenme gibi etkenleri geçtim , zemindeki hareket yani bu oynama hem konforsuz olacak hem de güvensizlik hissi yaratıp insanlar tarafından tepki alacaktır Bunları hiç düşündünüz mü??
  • Yayalar icinde araclar içinde kullanılabilir kirlenme olarak ve islanma olarak çözüm düşünulebilir işte maliyet olarak şu anda atmasyon olarak söylüyorum ama herhalde kendisini 10 yıldan önce amörti etmez (tabi kullanilma ile alakalı) sistem mekanik pioze elektrik değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsin kamer

Daha kolay üretilebilir enerjiler (rüzgar, güneş su gübre vs. Vs. ) varken bugün için gereksiz derim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiyelerinizi Bekliyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.