Şimdi Ara

[Cevap yazmayın, konuyu üste taşımayın! ]Hastalığıma çare bulamıyorum... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
9
Favori
48.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • web tasaımvıyım sanırım aynı hastalığa giriş seviyesinde bende sahibim, sendeki sepmtomları okuyunca tırstım diyebilirim. bendeki olay bu semptomların en az 2 ayda bir gelip gitmesi ve sürekli hafif bir yanmanın olması.
  • Arkadaşlar, hepinize ilginiz ve geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Durumumda herhangi bir değişiklik sözkonusu değil. Ancak;

    -Konu artık güncel değildir, kapanmıştır. Bu ortamda çözüm önerisi almaktan, önerilenleri denemekten ve dolayısıyla vaadettiğim ödülü vermekten vazgeçtim.
    -Lütfen cevap yazarak konuyu üste taşımayalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 7 Ekim 2014; 15:25:08 >
  • İyileşme vs. oldu mu hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaysel hem bu sitede hem de internette bir cok baska sitede acmis oldugun konular var. kendi hastalıgım icin aarastirma yaparken karsima cikiyor.agustos ayindan beri benim de benzer sikayetlerim var.once goz kurulugu sonra goz ucugu ve hemen akabinde kortizonlu damlaların neden oldugu goz tansiyonu.isler surekli kotuye gidiyor.bir cok doktor muayenesi ve tetkikten sonra kesin olmasa da bana da teshis konuldu sonunda.
    meibomius bezi disfonksiyonu. henuz bir gelisme kaydedebilmis degilim ama senin denedigin tedavilerin nerdeyse yuzde doksanını denemedim.
    bir cok tıbbı makale hasta yorumları ve yabanci forumlarda bu hastaligi ceken insanlarla tanistim.hikayelerini ve tavsiyelerini dinledim.
    sunu belirtmek isterim ki modern tipta bu hastaligin kesin bir tedavisi yok. cok bilmislik yapmayayim. belki de sen benden cok daha iyi biliyorsun bunu. ancak yillar sonra bile bu hastaligi kontrol altina alabilmis insanlar var. hepsi de bunun kisa sureli tedavilerle degil de uzun soluklu denemelerle oldugunu belirtiyorlar.yazilarinda devam ettigin bir tedavi var mi belirtmemissin. ozellikle kirpik dibi temizligi ve sıcak kompressler herkes tarafından
    bu hastalik icin tavsiye ediliyor. omega3 balik yagi, suni gozyasi replasmani(artelac advanced), keten tohumu yagi(solgar tablet) benim basladigim ve uzun sure denemeyi dusundugum seyler. doktorla gorusupp dokssiklin tablet 50 mg/gun baslamayi dusunuyorum.bugun internetten sıcak ve soguk kompres yapabilmek icin lazım olan seti siparis ettim.seninle benzer durumda olan bir yabancı kadının tranquil eye goggles isimlli golzuklerden kullanıp kısmen de olsa sikayetlerini azalttigini okudum gecen. ayni sitede yıllar suren cabalardan sonra tamamen iyilestigini veya hayatını duzene sokacak kadar hastaligi kontrol altına aldigini soyleyen onlarca insan var. umidimizi kaybetmeden dua ile cabalamaya devam. allah cumlemize acil sifalar versin.




  • fuducuk kullanıcısına yanıt
    Geçmis olsun... umarım yakın zamanda bir çare bulup iyileşirsiniz...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102452684&p=1#102452684

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir soru sorucam. Bu hastalıkla beraber gözünde arpacık diye tabir ettiğimiz şişlik oluyor mu?
  • arkadaşlar 1 yıldır bu blefarit denilen yani kirpik dibi iltihabı denen olayı çekiyorum. :( kafayı yemek üzereyim lütfen hiç mi yok kurtulan :(
  • casparov2 C kullanıcısına yanıt
    evt kardeş bende 1,5 yıldır göz kurulugu var ve ara ara arpacık cıkıyor.? Neden sordun ?
  • fuducuk kullanıcısına yanıt
    Kardes selam
    Odul felan istemem 0535 818 17 39 bu numaradan ulas sana bir doktor verecem onun yanina gitmeni istiyorum kesinlikle care bulacagina eminim v

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir hastalik tam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba, Allah şifa versin.

    Kusura bakma, cevap yazılmasın demişsin ama bende bir yakınım için araştırma yaparken denk geldim konuya.
    Bu hastalık(daha doğrusu fonksiyon bozukluğu) ile ilgili, tedavi edici yada iyileşme sağlayabileceği söylenen bir cihaza rastladım.
    Türkiyede bilinmiyor yada bulunmuyor olabilir. İngilizcem çok iyi değil ama araştırmaya değer görünüyor.

    LipiFlow Thermal Pulsation System

    https://www.youtube.com/watch?v=AVNd7zbzUFQ

    http://tearscience.com/en/




  • Allah aşkına yardım edin aynı sorun bendede var artık neredeyse hiç bir şey yapamıyorum Allah rızası için çözümünü bilen varsa ya da doktor öneren Allah rızası için söylesin sabah uyanmak dert ders çalışması dert ders dinlemek dert her şey dert

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sebepsiz hiçbir şey yaratılmamıştır nedensiz bir şey yoktur Allah herşeyin karşılığını vermiştir şifanın nereden geleceği belli olmaz önemli olan şükretmek hangi tür hastalığa yakalansak da şükretmektir.Hayatta ki her şey gelip geçicidir kalıcı olan baki olandır.İyi olmanında sebebi vardır kötü olmanında hastalığında sağlığında Bazen iyi olmakta kötüdür kötü olmakta iyidir herşeyin hayırlısını Allah bilir ki en önemli şey umutsuzluğa düşmemektir Elbet yaradanın Bİr bildiği Vardır..Bize düşen görev dua ve sabırla yolumuza devam etmektir.Hiç kapıyı çalmadan içeri girebilirmisin?
  • s.a kardeş bi çözüm buldunmu gelişme varmı gözlerde
  • Konuyu bir kez de ben güncelleyeyim.



    Lazer ameliyatım sonrası doktorum lotemax adlı damlayı yazmıştı, yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Bugün yaşadığım şehirdeki bir göz doktoruna gittim ve lotemax yazmasını istedim.



    Bana kortizonlu ilaç bu dedi, kullanma uzun süre dedi. Göz tansiyonu yapar dedi.



    Gözlerim ilk ameliyat olduğum zaman ki gibi iyi değil. Korkum var bu damla gözlerime zarar verdi diye. 3 saattir araştırıyorum her yerde uzun süre kullanmayın diyor. Ocak ayının ilk haftası randevum var bakalım hadi hayırlısı.



    Umarım bir sorunla karşılaşmam. Ve umarım hepiniz derdinize bir çözüm bulabilirsiniz.
  • s.a netice nedir durumunuzda degişiklik varmı
  • enegarip kullanıcısına yanıt
    Aleykum selam ve Rahmetullahi ve berekatuh.



    Hayır, kurtulamadım. Hayatım kaydı. Bir Allah'ın kulunun elinden birşey gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuducuk kullanıcısına yanıt
    Mantar için tahlil yaptırdınız mı?
    Mantar da yorgunluk ve ışığa hassasiyet yapar.
    Bağırsak mantarı vb.

    Gözle ilgili değil de bünye ile ilgili bir şeyin göze yansıma gibi gözüküyor.

    Rabbim şifa verir inşallah.
  • lost kullanıcısına yanıt
    Bağırsaklarımla ilgili birşey yaptığımı hatırlamıyorum. Doktorlar neyi tavsiye ederse o doğrultuda testlere yöneldim. Ayrıca bahsi geçen vücut yorgunluğu değil, sâdece gözlerde oluşan türden bir yorgunluk. Yâni burada gerçek analmda spesifik bir hastalıktan bahsediyoruz. Bahsettiğiniz testi devlet hastanesinde çalışan bir doktora gidip talep etsem 'İşimi bana mı öğretiyorsun!' tribine girecek. Şu an istediğim son şey bir doktorun nazıyla uğraşmak. Daha sonra imkân bulursam belki özel bir doktora gidip böyle bir talepte bulunabilirim. Şu an için maddi anlamda da sıfırı tüketmiş durumdayım. Mecburen erteleyeceğim...

    İlginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.