Şimdi Ara

Cevap: CYCLONE DVD TV YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sıfır hyundai ix35 imi 3 hafta kadar önce teslim aldım aracı alırken cyclone marka tv dvd vs özellikli cihaz takdırdım. araçta radyo dinleyebiliyorum tv izleyebiliyorum dün akşam cem yılmazın orjinal dvd sini taktım onuda izledim fakat youtubedan indirdiğim videoları dvd cdye attığım zaman veya usb flash belleğe attığım zaman izleyemiyorum distiribüratörünü aradım cihazın 800*480 ekran özelliği olduğunu videolar dönüştürmem gerektiğini falan söyledi biraz teknoloji özürlü olduğum için bu konulardan anlamıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı şimdiden teşekkürler. özellikle usb den kullanmak istiyorum 64 gb flash bellek aldım sırf bu yüzden boşa gitmesin



  • Video formatıyla alakalı olabilir. Youtube'tan indirilen videolar genelde .flv formatında oluyor onu .mp4 formatına çeviren programlar var. Birde .mp4'e çevirip dene istersen. Bende televizyonumda .flv formatlı videolar izleyemiyorum onunla alakalı olabilir diye düşündüm.
  • http://www.iwisoft.com/videoconverter/

    Merhaba;

    yukarıdaki linkteki converteri indirim, divx, xvid, mp4 ya da mpeg olarak ayrı ayrı formatı değiştirip deneyin. Hangisinin gösterdiğini belirledikten sonra elinizdeki tüm videoları bu formata göre çevirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.