Şimdi Ara

Cevahir'deki oto yıkama arabamı mahvetti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün okuldan sonra eşimle biraz alışveriş biraz gezinti maksadıyla Cevahir Alışveriş Merkezi'ne gittik. Arabamız da baya kirlenmişti. Orada fırçasız süngersiz yıkama yapan bir oto yıkamacı var(Adından anlamalıydık ne mal olduklarını ama neyse, Gıcır Gıcır Oto Yıkama! ne isim ama), hazır gelmişken bir deneyelim dedik iyi yıkanıyor mu diye. Neyse arabayı bıraktık, biraz dolaştık arabayı oradan alıp başka yere parkedip alışverişe devam edecektik. Arabayı aldık, başka yere parkettik ve şok! Ön tamponun sağ kısmında zeytin büyüklüğünde bir yerin boyası çıkmış ve orası sürtülmüş. Dikkatle inceledim, boyayı söküp atmış alttaki plastik çıkmış. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü.

Arabanız yıkanırken falan başından ayrılmayın. Keşke biz de ayrılmasaydık, hatta düşündüm oralarda bir yerde takılıp bakmayı ama sonradan vazgeçtik. Tabii biz orada olmayınca da o daracık yerde bir sürü sütun arasında bir sürü arabayı istedikleri gibi kullanıyor şerefsizler. Haram zıkkım olsun verdiğim para. Bir de bahşiş vermeyi düşünmüştüm ya! İyi ki vermemişim. Allah belalarını versin!

• Geçmiş olsun. Yıkarken, bakımdayken hep yanında durmak lazım aracın. Tanık olduğum bir olayı yazayım. Sefaköy Sanayi Sitesindeydim bir tane kalfa fellik fellik ayakkabı boyası arıyordu bende sebebini diğer dükkana sorarken öğrendim aracın tamponunu duvara sürtmüş araba siyah, kireçli duvara sürtünce hem boya kalkmış hemde beyazlanmış biraz. Ayakkabı boyası bulup oraya sürecekte aracın sahibi aracı teslim alırken fark etmeyecek. Artık ne desem türk zekası mı yoksa türk zihniyeti mi?
    Tekrar geçmiş olsun.
  • kardeş aracın başındayken bile nasıl kullanıyorlar aracı.
    adam 10 metre geri gidip sonra tekrar öne yürüyecek.
    patiye sardırıyo aracı el freni ile duruyor.
    bişey de diyemiyorum.
    aman ne değerli araban varmış dedirtmek istemiyorum.
    fakat bigün kötü tarafıma gelirse adamlarla boğaz boğaza girecem

ha birde servislerin durumu daha berbat.
    adamlar aracı çekerken-yanaştırırken benim 100 bin kmye kadar yapmadığım haraketleri yapıyorlar.
    üstelik gözümüzün önünde.
    yapacak bişey yok.
    sövsen sövülmez dövsen dövülmez.
  • Abi nasıl yapacak birşey yok? Benim arabama -ki ne olursa olsun, ister Murat 131 ister S-Klasse olsun- öyle davranan adamla kavga ederim. Kibitzer orda aklına gelmedi mi o heriflere gidip bu nasıl oldu demek? Abi hakkınızı arayın ya, çok özür dilerim koyun olmayın..
  • coşkuncum
    yapacak bişey yok derken bu adamlar laftan anlamaz demek istiyorum.
    ne olacakki adamla tartışsan.
    adamlar günde 100 tane araba yıkıyor.
    adamın umrunda değil ki.
    kavga edersin kavga ettiğinle kalırsın.
    yani hakkını aryamazsın.çünkü bu davranışlarda bulunan insanlara laf anlatamazsın.
    boşu boşuna kavga edersin.
    en iyisi kendi aracını kendin yıkayacaksın.
    zaten ne zaman yıkamacıya gitsem aracın bi tarafını eksik yapıyor.
    eve döndüğümde tekrar siliyorum aracımı.
    quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Abi nasıl yapacak birşey yok? Benim arabama -ki ne olursa olsun, ister Murat 131 ister S-Klasse olsun- öyle davranan adamla kavga ederim. Kibitzer orda aklına gelmedi mi o heriflere gidip bu nasıl oldu demek? Abi hakkınızı arayın ya, çok özür dilerim koyun olmayın..

• Bence de en iyisi kendin yıkamak. Hadi zaman ayıramıyorsun veya üşeniyorsun, tanıdığın bildiğin adama vermelisin. Sonuçta ne alınan araçlar, ne onları alan paralar gökten yağmıyor. Ben sonuna kadar hakkımı ararım. Bu özelliğimi sevmiyorum ama kinci bir yapım var. Zararımı karşılamasını talep ederim. Sert kullandımı da çıkışırım ederim.

Neyse..
  • yıkamacıda yıkattıracaksan arabayı eğer başında da bekleyeceksin
    bazıları hiç acımadan basıyor tanzikli suyu....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim kayserinin ilçesinde bi yıkamacım var
    kayseriye 45 km

yanındada birahane var
    miss gibi
    hem arabamı yıkatıyorum hemde açık havada 2 3 tane bira içip dönüyorum
    şimdi arkadaşlarda alıştı hafta sonu 3 4 araba gidip arabaları yıkatıyoruz muhabbetimizi ediyoruz miss

iç dış 5 lira çokta güzel yıkıyorlar ..
  • Hocam ankarada onun bunun çocuğunun biri arabanın kotuğunu yaktı temizlerken ağzındaki sigarayı düşürmüş kansız parmak kadar delik açlışmış koltuka
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fosters

kayseriye 45 km

yanındada birahane var
    miss gibi

Potansiyel trafik canavarı durumları. Sakat iş...
  • Küllüğümü kırmışlar kapıyı sürtmüşler...(2 ay kadar oldu)Kapıda problem yok boya çizilmemiş ama küllüğüm hala kırık..
  • bi keresindede ben aracımı wermişdim diskler gayet soğukdu werdiğimde 1 saat snra arabayı aldım yola cıkdım frene her basdığımda araba tıkır tıkır titriodu haa dedim bunlar kullanmış arabayı diskler sıcakkende su tutmuş sonuç diskler yamukk kaffayı yemişdimde nese
  • quote:

benim kayserinin ilçesinde bi yıkamacım var
    kayseriye 45 km

yanındada birahane var
    miss gibi
    şimdi arkadaşlarda alıştı hafta sonu 3 4 araba gidip arabaları yıkatıyoruz muhabbetimizi ediyoruz miss

iç dış 5 lira çokta güzel yıkıyorlar ..

cok guzelmiş yaa , 3 - 4 araba 3er 4er de bira icseniz yolda seyrinize doyum olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

yıkamacıda yıkattıracaksan arabayı eğer başında da bekleyeceksin

Ogrenmek icin soruyorum tazyikli suyun bir zarari mi var arabalara?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cu107

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

yıkamacıda yıkattıracaksan arabayı eğer başında da bekleyeceksin

Ogrenmek icin soruyorum tazyikli suyun bir zarari mi var arabalara?

uzaktan tutmak gerekiyor. Peder aldı bi makina buroya, garajda 5 dk da yıkıyoruz. ama en az 40-50 cm uzaktan tutmak gerekiyor, yoksa boyayı kaldırabilir, çatlatabilir...
  • Valla ben yıkamacı da arabayı ben sürerim. Bırakırım yerine anahtarı alırım adam yıkar. Sonra şuraya çek durulicam der. Ben de tekrar çekerim.

Anahtar vermem hiç bir zaman.

Bu arada servislerde arabayı acaip hor kullanıyorlar. Servisten bizim arabanın bi çıkışı var tam gaz gidio herif. Bağırttıra bağırttıra..
  • quote:

ohhh yarasın, arabada da iki tek attın mı, ufff süper, 3 ölü 5 yaralı..tövbeeee

Kardeşim yapıyorsun bari marifetmiş gibi anlatma..
  • zamanında bir lada samara'm vardı. onu yıkamacıya vermiştim. arabanın anahtarını verdiler. utanmadan paralarını da aldılar. bir oturdum arabaya tık. hiç ses yok. utanmadan bi de arabayı da ite ite parketmişler. sorduğumda "biz bişiiiii yapmaduk." dedi başka da bişey demedi. servis te yakındı. ite ite götürdük servisçi arkadaşlarla. adamlar şahin yıkar gibi yıkamışlar motorunu şarıl şurul. beyni yakmışlar. teslim ederken yürüyen arabamı ite ite geri aldım. bana bir beyne maloldu. neyse ki samara beyni ucuz.

o zamandan beri motor yıkatmam. zaten motor yıkatmanın hiçbir faydası da olmadığını okudum. hiç işim olmaz. stılo'ların altında zaten plastik kapaklar var, tekere yakın. motora çamur da gelmiyo. öyle eski arabalarım gibi yağ da saçmıyo.

motor yıkatmayın!!!
  • geçmiş olsun arkadaşım ne adamlar var ya
  • Bizde zamanında opel vectra yı yıkamaya verdik babamla bişeyler falan almaya gittik ertesi gün arabanın paspaslarının değiştirilmiş olduğunu gördük diyeceğim ortalık artık .... kaynıyo ondan dolayı daha dikkatli olmak lazım.Bu sana ders olur en azından, bazı şeyler yaşanılmadan öğrenilmiyor takma kafana
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.