< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plasticine -- 1 Ağustos 2021; 15:5:3 > |
CERRAH olmak isteyip tıp tutmayanlar içeri Ağız ve çene-yüz Cerrahisi tanıtım

-
-
faydalı up. Teşekkürler hocam yazı için
-
faydalı up
bu gibi bilgilendirici içeriklerin artması dileğiyle
-
Gömülü 20lik dişi almıyorlar mı? Benim 20lik dişimi ozelde çene cerrahı almıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıyorlar hocam tabiki, ben daha çok branşın maksillofasiyal cerrahi kısmına değinmek istedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hep çene cerrahı olmak istedim çok faydalı konu olmuş her yerde bulunmuyor böyle bilgiler umarım başarabilirim
-
Hocam diş hekimliği mi okuyorsunuz
-
Evet hocam dönem 3 öğrencisiyim
quote:
Orijinalden alıntı: Plasticine
Evet hocam dönem 3 öğrencisiyimHangi okul hocam özel değilse
-
Mkü'deyim hocam ben size çapa yazmanizi öneririm 🙂
20.300 e çapa gelir mi ki hocam ege yazmayı düşünüyordum akrabam oradan mezun birkaç tanıdığım daha çok iyi okul dedi ama sizin fikirlerinizi de almak isterim :)
-
Oh sormadan ben de cevabımı aldım 🙃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20300e gelir hocam bence gecen sene 20700 ile kapamış ,diş pratiği açısından çapayı alabilecek okul yok benim gözümde. Hem çene cerrahı olmak istiyorsanız istanbul oranin merkezi çok değerli hekimlerle tanışma fırsatınız olur😁
Hocam sbü hamidiye hakkında bilginiz var mı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Plasticine
20300e gelir hocam bence gecen sene 20700 ile kapamış ,diş pratiği açısından çapayı alabilecek okul yok benim gözümde. Hem çene cerrahı olmak istiyorsanız istanbul oranin merkezi çok değerli hekimlerle tanışma fırsatınız olur😁Fikriniz için sağolun hocam düşüneceğim mutlaka sanırım egeyi ilk tercihe yazsam direkt gelir gibi 21.300 le kapatmış bu sene sıralaması daha iyiye gitmez sanırım
Dokuz eylül cerrahpaşa da açılmış sizce nasıl kapatır bu sene
-
Hocam . Prof. Dr. Celal çandırlı orada çalışıyor çene cerrahi olmak istiyorsaniz orayi yazin derim. Celal hocamiz maksillofasiyal cerrahinin duayenlerindendir ülkemizde.
Sbü 24le kapatmış benim25k gelir değil mi hocam?
Cerrahlık her zaman ilgimi çekmiştir
Ege direkt gelir hocam. Cerrahpaşa çapaya yakın deü de egeye yakın kapanir hocam bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
faydalı up bu gibi bilgilendirici içeriklerin artması dileğiyle |
Biri şu zeka özürlüye söylesin bu yılki dus sınavında en yüksek puan ortalamasını trakya diş hekimliği yaptı,önceki yıllarda samsun diş her yıl dus birincisi çıkarıyordu benim bildiğim vasat üniversitelerden çıkıp iyi uzmanlık kazanan birçok kişi var.
Ulan bir de şu sıralamaları da bu kadar abartmayın yks de ilk 30k ya giren öğrenciler arası çok fazla bir uçurum yoktur ve uzmanlık sınavı için de üniversitenin gram önemi yoktur. Çünkü üniversiteler öğrenciyi uzmanlık sınavına hazılama amacında değildir, şunu kalın kafanıza sokun önce;öyle olmasa Cerrahpaşa, Hacettepe,çapalı bir sürü pratisyen aile hekimi veya normal diş hekimi olmazdı. |
Hocam bu kuyruk acısı neden??
|
Tıpla diş karşı karşıya getirilmemesi gereken 2 bölümdür. Özellikle cerrahi olarak Birbirine yardımcı oldukları birçok alan vardır.yapıcı bir şekilde yazsaydınız tepki çekmezdiniz fakat yardım etme amaçlı açılmış bir konuya bu şekilde yıkıcı ve üstten bakan bir tavırla yazdığınız için ne okuduğunuz veya fikirleriniz çok da önemsenmeyecektir. Size de başarılar hayallerinizde
![]() |
Olayın mezuna kalmayla ne ilgisi var sana yazdığım şeye cevabın bu mu gerçekten orada diş okuyup çene cerrahı olmak isteyen biri var siz ise hiç tanımadığınız birini aşağılamak için elinizden geleni yapmışsınız insanların potansiyellerini sınavdaki sıralamasının belirlediğine mi inanıyorsunuz gerçekten baya saçma Bu kadar aşağıladığınıza göre ilk bin yaptınız sanırım o yüzden 20k daki insanlar size göre hiçbir şey başaramayacak nitelikte |
Kibar bi şekilde bilgilendirme yapmış insanların hevesini kırmaya gerek yok bi de en alta dalga geçer gibi başarılar dilemişsin Sen nerede okuyorsun çok merak ettim gerçekten |
Benzer içerikler
- tyt fizik kaynak önerileri
- roma hipodromu nasıl yazılır
- itü ziyaretçi girişi saatleri
- kitap pdf bulma
- ayt fizik en kolay konular
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X