Şimdi Ara

Çerkezce Bilenler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben Çerkezim.
    Çerkezcede şıdı eşek demektir.
  • tşk
  • ben de çerkezim hatta çerkezce okuma yazma bilenem biliyorum ama ne yazık ki insanlar çerkesleri kötü biliyorllar... neyse siyasete dönüşmesin topic

ben çerkezim ve bununla gurur duyuyorum
  • abimin eşi çerkez..

bana bugün şıdı dedi
  • abin türk mü ??

yok aşağılıyorum zannetme ama çerkezlerde çerkez olmayan biriyle evlenmek pek hoş görülmez di eskiden şu anki son durumu ben de bilmiyorum garip geldi bana
  • aslında anne tarafımız kürt.. baba tarafımız türk..

ve evet.. abimin eşi de bahsetti biraz..

çerkezler normalde çerkez olmayanlarla evlenmezlermiş.. ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4l3l -- 4 Şubat 2007; 21:32:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çerkesler Hakkında?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zevkler ve renkler tartışılmaz bana allah mesut etsin demek düşer sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: sokrates94

zevkler ve renkler tartışılmaz bana allah mesut etsin demek düşer sadece

mesut oldular..

bi de 15 yaşında çocukları var
  • bende Çerkezim babam Çerkez annem Türk ama çerkezce hiç bilmiyorum

çerkez yemeklerine aşığım herkesin tadması lazım bence taksimde bi çerkez restorantı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 4 Şubat 2007; 23:18:01 >
  • valibak,hınkal,hokkiri bunları bilen var mı?
  • ben biliyorum.
  • quote:

ben de çerkezim hatta çerkezce okuma yazma bilenem biliyorum ama ne yazık ki insanlar çerkesleri kötü biliyorllar... neyse siyasete dönüşmesin topic

ya benm anne tarafı da cerkez kendilerini pek bir överler :D cerkezce falan bilir annem az cok.anne tarafıyla düğünlere yemeklere de gitmişliyim var küçükken.ya cerkezlere lafım yok ama sanki biraz kasıntı insanlar gibi.gelenekleri cok katı.cok saygılılar birbirlerine ama o kadar saygılılar ki samimiyeti öldüren bir saygı bu.cerkezler alınmasın lütfen.bende anne tarafından dolayı cerkezim.baba tarafı arnavut göcmeni.ama ben cerkez demektense türküm demeyi tercih ediyorum.çünkü türk ırkındanız hepimiz.arkadaşın dediği de cok doğru cerkezler tarihten dolayı kötü biliniyorlar.cerkez ethemden dolayı.bu olayı tam gercekliliği ile ögrenebilceğim bir site bilen varsa yazarsa sevinirim.birde cerkezler türk ırkından mı gelmiş?bunuda tam olarak bilmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: srycm

quote:

ben de çerkezim hatta çerkezce okuma yazma bilenem biliyorum ama ne yazık ki insanlar çerkesleri kötü biliyorllar... neyse siyasete dönüşmesin topic

ya benm anne tarafı da cerkez kendilerini pek bir överler :D cerkezce falan bilir annem az cok.anne tarafıyla düğünlere yemeklere de gitmişliyim var küçükken.ya cerkezlere lafım yok ama sanki biraz kasıntı insanlar gibi.gelenekleri cok katı.cok saygılılar birbirlerine ama o kadar saygılılar ki samimiyeti öldüren bir saygı bu.cerkezler alınmasın lütfen.bende anne tarafından dolayı cerkezim.baba tarafı arnavut göcmeni.ama ben cerkez demektense türküm demeyi tercih ediyorum.çünkü türk ırkındanız hepimiz.arkadaşın dediği de cok doğru cerkezler tarihten dolayı kötü biliniyorlar.cerkez ethemden dolayı.bu olayı tam gercekliliği ile ögrenebilceğim bir site bilen varsa yazarsa sevinirim.birde cerkezler türk ırkından mı gelmiş?bunuda tam olarak bilmiyorum.

çerkesler türk ırkından gelmemiştir.çok eski bir uygarlık olan sind lerin devamıdır.övünme konusuna gelirsek şöle diyelim o kültürü yaşatabiliyosan zaten övünmen gerekir.hapisanesi kavramı olmayan bi ırktır.berdel akraba gibi evliliği gibi dandik aile yapıları yoktur.kapalıyla açığın,ateistle dindarın elele tutuşup dans wuic(dans)oynadığı bi toplumdur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.