Şimdi Ara

cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
21
Favori
51.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Conqueror26

    Malesef benim gözümde de Enpara tırtın tırtı bile olmayan banka. Hatta kampanyalarını bile bir süre sonra sadece belli bir kesime yararlandırmaya başladılar. 1809 findeks kredi notuna, ki çok çok iyi bir puandır, kredi çıkartmayan bir banka. Tabi ki istenilen kredi mantık çerçevesindeydi.

    Kampanyasını devamlı kullanan müşterisine sunması kadar normal bir durum yok, hatta önceden yanlış bile yaptılar herkese kampanya vererek.
    Ben kredi puanımı bilmiyorum, hiç sorgulama gereği de duymadım. Enpara, Garanti, Yapı Kredi'den haftanın 3 günü "30.000-TL krediniz hazır" mesajı alıyorum ki geçen ihtiyaç oldu bir dakika içinde hesabıma aktarıldı. Gelir durumu veya başka bir neden olabilir sizde.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Gelir durumumla ilgili olsaydı aynı krediyi başka bankadan 5 dakikada alamazdım galiba. Siz sorgulamamış olabilirsiniz ama şöyle söyleyeyim Türkiye'de bir kişinin alabileceği en yüksek kredi notu 1900 dür. 1809'u ona göre kıyaslayabilirsiniz. Kaldı ki aynı mesajları ve hatta çağrıları ben de alıyorum şu kadar krediniz ön onaylı, vs.



    Diğer yandan Cepteteb kampanyalarından herkesi faydalandırıyor. Burada hangi banka daha müşteri odaklı? Enpara belli kesime yararlandırsa bile sonuç itibariyle Cepteteb tüm müşterilerini kapsıyor. İki hesabım da var Enpara köşede çürüyor. Hesap işletim ücreti olmasa kapatırdım zaten.



    Cepteteb'den memnun olmadığım bir durum var o da Garanti Bonus kartları kampanyalardan biz Teb Bonus müşterilerinden daha fazla bonus kazanıyor. Bu da eşitlense tam olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: First Premolar

    Sonradan aidat, eft icin ücret falan alırlar mi acaba :) Hic bulaşmadan öğrenci kartı mi alsam yoksa bunu mu bilemedim

    kampanya takip etmek istiyorsan al derim. ilk 50.000 cepteteb kredi kartı sahibinden biri olursan her zaman ücretsiz.
  • o kadar kredi kartım banka hesabım var, hiç birinde bu kadar uzun form doldurduğumu hatırlamıyorum... bi an hiç bitmeyecek zannettim.
  • nullnull hatasini nasil geciyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç bu, öğrenciyim öğrenci yazıyorum vermiyorlar. Yan gelir yazıyorum vermiyorlar. Bedava kartı alamiyoruz saçmalığa bak.
    cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erwinsmith06 -- 27 Ocak 2017; 10:20:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurum nerede kısmında sadece ceptetebkart görünüyor, bu kredi kartına verdikleri ad mı yoksa kredi kartı için ayrı mı cebelleşeceğiz? Banka kartı almadan kredi kartı alamıyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başvuruyu yaptım bakalım akibeti ne olacak. Bu bankadan pek ümitli değilim kampanya konusunda ama bakalım. Odea gibi yaparlarsa çizerim bankanın üstünü Odea, başvuru zamanı günde 5 vakit arıyor. Başvuru değerlendirme aşamasında 2 kere arıyor ve telefonu açmazsan kart başvurusu iptal
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Her ürünü kullanan müşteri ile (fatura ödeme, kredi kullanma, para çekme-harcama-yatırma, mevduat bulundurma vs.) hiçbir işlem yapmayıp sadece kampanya için kullanan kişinin bir olması mantıklı mı sizce? Siz her ürününü kullanan aktif bir müşterisi olsanız, hiçbir etkisi olmayan kişiyle aynı faydalardan yararlanmak ister miydiniz? O açıdan bakınca enpara'nın "ayın enparalısı" kampanyasını başlatması benim gibi etkin kullananlar için gayet güzel. Ha Steam ve diğer eğlence paketlerini içeren kampanyanın oranının düşmesi kötü. Umarım ilerleyen süreçte eskisi gibi daha iyi kampanyalar yaparlar.

    Umarım siz de cepteteb de sorun yaşamazsınız, malum sistemleri çok sağlıklı çalışmadığı için baş ağrıtma olasılığı yüksek.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Bankayı etkin kullanana daha fazla ayrıcalık sunulsun tamam ama önceden herkese sunulan şeyin kısıtlanması yanlış. Sonuçta burada bir hayır kurumu yok, karını düşünen bir banka var ve müşterilerin orayı tercih etme sebepleri bu.
    Etkin kullanan kişi için bir sorun yok zaten, o kişi zaten gereksinimleri karşılıyor ve mevcut kampanyalardan yararlanmaya devam ediyor. Etkin kullanmayan kişi ise durduk yere önceki kampanya haklarından oluyor.
    Bu durumun size(etkin kullanana) bir zararı yokken, etkin kullanan kişi kendisini ayrıcalıklı hissetmek dışında neden bankanın böyle bir hareketini haklı bulur anlayamadım. Herkes yararlansın, sizin kullanımınızı etkilemediği sürece ne zararı var.
  • Arkadaslar cok anlamamakla birlikte, bir banka calisaninin 6-7 ay once verdigi bilgiyi sizinle paylasmak istiyorum. Kredi karti basvurusu yapip reddedilmek kredi puaninizi dusuruyormus. 4 5 kere basvurup reddedilen arkadaslar var. Eger o banka calisaninin dedigi dogruysa sayet, bu devamli basvurup reddedilmeniz sizin acinizdan sorun olusturabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaalisahin

    nullnull hatasini nasil geciyoruz?

    Adblock varsa kapatip tekrar dene belki duzelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepteteb hesaba başvurdum. enpara'dan buraya geçmeyi düşünüyorum. özellikle doların yükseldiği anlarda alış-satış farkını 0,06 puana kadar açması bunda çok etkili oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 27 Ocak 2017; 16:38:16 >
  • doğrumu?? kaç kişi kaldı acaba

    her kampanya ücretli ama? yazıları okumadınız mı?

    Market Paketinin yıllık ücreti 150 TL’dir.
    Hafta Sonu Paketi’nin yıllık ücreti 200 TL’dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 27 Ocak 2017; 12:14:37 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki mantıklı. Ben neden bankanın ortağı gibi bankanın karını düşüneyim? Cepteteb bunu yapıyor mu, yapıyor. Cepteteb neden kısıtlama yapmıyor? Demek ki oluyormuş. Ha o şartlar dakika çok zor değil 5 dk da şartları sağlar paramı geri çeker ilgimi çeken kampanya varsa gene kullanırım. Ama diğer bankalar bunun hesabını yapmıyor, bu yapıyorsa demek ki diğerlerine göre daha az müşteri odaklı. Hesabıma faiz işletmiyorum, kişisel kararım, e hiçbir faydası olmayan bankada neden paramı tutayım? En azından Cepteteb'de yemek sepeti, zamanında ulaşım kampanyası, lisanslı antivirüs programı, markafoni iadesi, vs envai çeşit şeyden faydalandım. En son da yine ücretsiz Hgs aldım. Yiğidi öldürüp hakkını yiyemem. Eğer ki Cepteteb de bozarsa ki umarım bozmaz hemen değişirim bankayı hiçbiri babamın oğlu değil sonuçta. Ben pragmatik düşünüyorum aynen bankalar gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HigherPlace kullanıcısına yanıt
    Bende 3 kart red oldu 1850den 1800e düşmüştür belki de farklı sebepten düştü bilemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl önce yok öğrencilere kart işletim ücreti yok, nakit avans zart zurt ucret yok diyip kart gelince nakit avans ücret ve faizinde indirim bile uygulanmayan bunu belirtip iptal ettirmek istediğimde şubeden yapmamı söyleyen, şube sadece müşteri temsilcisi kapatabilir diyip telefonla Çağrı Merkezini aramamı isteyen günlerce beni çileden çıkartan batmasını canı gönülden istediğim uzak durun diyeceğim bir banka. Yalan vaatleri oldu bizlere. Benim ve çevremin iş hayatında dahil uzak duracağı banka.



    Heyecan aramak istemiyorsanız, sinir krizi geçirmek istemiyorsanız uzak durun.



    Ayrıca ceptep denilen uygulamada canlı desteğe bağlanıp derdimi anlatasıya kadar sohbeti yüzüme kapatma pisliğini gösterecek bir ekibe de sahiptir kendileri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başvuru yapamadım. adres bilgilerinden sonra devam'a basınca null null diyor tamama basınca bi şey olmuyor.
  • dün başvurup onaylanan var mı
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Dün banka hesabı için başvurdum. Ondan hala haber yok. Hesabım açıldıktan sonra kredi kartı için başvurmayı düşünüyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.