valla ya bu patlamaya hazır bomba gibi... zaten bir de çin yapımı kaçın valla philipsin 2 ay gidenini alan var mı yahu
16.800 rakam degildir arkadaslar,sayıdır rakamla sayı farklı seylerdir..
quote:
Orjinalden alıntı: Katze
16.800 mAh gerçekten çok büyük bir rakam.
quote:
Orjinalden alıntı: eAgle 81
Zaten uzun giden batarya işi sağlam bir sonuç verecek olsa nokia s.e falan yapar bu adamlar bu işi denemekten öteye götüremez...
nokia tv de yapacaktı ama faso fiso.... şuanda çinliler analog+dvb-t teknolojisini telefona taşıdılar... nokianın tek bir avantajı var oda garantisi.....
Bunları trifaze prizden 380 V ile şarj ediyorsun herhalde.
Ya arkadaşlar bilen de konuşmuş, bilmeyen de.
GP firmasını bilirsiniz, bu firma pilleri 15 dakikada ultra hızlı şarj eden alet çıkarmış. Ki bu cihazın şarj ettiği piller 2000 mAh. Şimdi biraz düşünelim. 15 dakika demeyelim de yarım saat diyelim, 2000 mah pil yarım saatte şarj edilirse bu pil 492 dakikada şarj olur ki bu da yaklaşık 8 saat yapar.
bunların gerçek olacağına inancım şimdilik sıfır. yabancı sitelerde gezdimde biri çok basit bir hesap yapmış.
666 gün = 15984 saat eder
32800 mah / 15984 saat = 2,05 mah yapar yani bu telefonlar standby durumda 2,05 mah harcaması lazım değilmi ???
günümüzdeki telefonların kralları diyelim 950 mah 220 saat 950/220 = 4,03 yapıyor
bu kadar sansasyonel yaratıcak şekilde dayanıcak bir teknoloji televizyonlarda sabah akşam yer almazmıydı diye eklesem yeterli olacaktır...
+1
ben şu olaya kılım... telefona bile 32000küsür mAh pil konulurken bi çok notebook 4000-5000 mAh lik pil koyuyor. artık şu notebookların da kullanımı 10saat gitsin yaw, nedir bu 2 saat aymazlığı
çinliler bana şunu hatırlatıyor IMPOSIBLE IS NOTHING
Keşke bu olayı Nokia falan oturtsa her gün şarj ediyorum 8800 ı
nokia yapmaz öyle şek kendi düdüğünü öttürür durmadan.Aslında nokia öle devrim yaratacak bişi yaptı sayılmaz.Ama bu devrim olabilir.Bide bakmışız okullarda tarih şeridinde "2010 Pil çağı (Çinliler 100.000.000.000.000 saat bekleme süreli cep aküsü [ bunun pili bence aküdür ] yaptı)" diye tarih ayırırlar biraz saçma oldu ama yazdıklarım olsun
evet nokianın 1100da da, 6630da da, n serisinde de ortalama aynı mAh gücüne sahip bataryayı vermesine ben de kılım n95 yapmışın 1500ytlden satmaya başlamışın, hala notebook fiyatında 6ay geçmiş... kardeşim bari pilini 2000mAh yap, namın yürüsün be yaw... ama yok kullanıcıyı uyuz edecek illa ki. uzun zaman oldu noki telefon almadım kullanmadım zaten... tahminen kolay kolay da almam.
quote:
Orjinalden alıntı: zurrani
evet nokianın 1100da da, 6630da da, n serisinde de ortalama aynı mAh gücüne sahip bataryayı vermesine ben de kılım n95 yapmışın 1500ytlden satmaya başlamışın, hala notebook fiyatında 6ay geçmiş... kardeşim bari pilini 2000mAh yap, namın yürüsün be yaw... ama yok kullanıcıyı uyuz edecek illa ki. uzun zaman oldu noki telefon almadım kullanmadım zaten... tahminen kolay kolay da almam.
Ya nokia kullanılır mı arkadaş, paranıza yazık yau :)
quote:
Orjinalden alıntı: robotica
quote:
Orjinalden alıntı: zurrani
Ya nokia kullanılır mı arkadaş, paranıza yazık yau :)
nokLa kullanılır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme