Şimdi Ara

Cepte 1 yıl pil ömrü; 32.800 mAh (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle birşey şu anda yapılamaz.Yapılsa da Çinli'ler yapamaz.

Yapılabilir mi yoksa
  • 6 ay şarj edersin 1 yıl kullanırsın ancak o şekilde olur herhal
  • Vestel de yapıyordu uzun giden batarya

Yalan oldu
  • Zaten uzun giden batarya işi sağlam bir sonuç verecek olsa nokia s.e falan yapar bu adamlar bu işi denemekten öteye götüremez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

Alın bunlarda kardeşleri

Model:ZTCA2008 2sim cards, 12000mAh
    http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1422&page=1
     Cepte 1 yıl pil ömrü; 32.800 mAh

Model:StarK228 2sim cards, 5800mAh
    http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1410&page=1

Daha öncede dediğim gibi, artık nokia motorola samsung sony kendi aralarında değil çin markalarla yarışmaları gerek. Adamların TR fiyatı 200ytl lik telefonlarında dokunmatik, tv falan herşey var. Tek işte lenslerin ucuzunu bulamadıkları için hep dandik lens takıyorlar foto çekimleri berbat, bu olayı halledip, wifi de koyarlarsa zaten fazladan(tv, üstün pil zamanı gibi) bir sürü özelllik olduğu için kimse durduramaz çinlileri.

artık bu noktadan sonra çinlileri kimse durduramaz..bildik markalar avuçlarını yalayacaklar

artık bu noktadan sonra çinlileri kimse durduramaz..bildik markalar avuçlarını yalayacaklar

• Arkadaşlar
    www.solomobi.com dan hic telfon alan oldumu.
    kredi kartı ile alınabiliyormu birde diyelimki telefonu aldık Türkiyeye giriş te ne gibi bir prosedür izleniyor kayıf vergi vs hakkında bilgisi olan var mı

tşk
  • abi eli mi götürür, adamın k..çında krater açar be patlasa

quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

ya patlarsa
    normali parmak koparmaya yetiyor allah etmiye bu eli götürür.. gereksiz buluyorum önemli olan fazla enerji kaynagi sunmak degil az enerjiye gerek duymasini saglamak. diye düsünüyorum

• toshiba uzun süredir yeni bir pil teknolojisi üzerinde çalışıyor. ben çin malı bi bombayı cebimde taşımam ama toshiba olursa başka. toshibanın pil çok kısa sürede şarz olacak çok uzun süre gidecek vs... bi de pil vitamini diye birşeyler satılıyor gerçekten faydası var mı ki alsak mı acep
  • birde bunun sar değerini gerçekten merak ediyorum.Çok sağlıklı bir telefonmuş gibi bir izlenim vermedi bana...
  • 16.800 bir telefon için çok fazla bu telefonun içinde ayrı bir kontrol devresi var herhalde.Hem 1 yıl olduğunu nereden biliyorlar telefon daha yeni çıkmış
  • abiler. yorumlarınız cok cok komik catladim burda gülmekten. 16.000. olması önemli degil, bu gücü telefonun zarar görmeden kullanması önemli. eger telefon, 1.000 mha gibi etkileniyorsa muhtesem olur.öyle olursa ben tv yi açar basimin ucuna koy, sabaha kadar ninni niyetine izler uyurum valla. salondaki tv yi kaldırır yerine de bunu koyarim. yılda 1 elektirik faturası öderim valla
  • Şarjı 1 yıl bitmeyen telefon
    LionKing800 isimli telefon 3-5 gün arası konuşma süresi ve 365 gün bekleme süresine sahip. Çin’de sadece 145 dolara satılan cep telefonun özel bir pili bulunuyor. Normal cep telefonlarında 800 mAh ile 1000 mAh arasında değişen pil gücü, LionKing800’de 16800 mAh değerinde. Bu güç ile bekleme süresi ve konuşma süresi çok uzun zamanlarda oluyor. Telefonun diğer özellikleri arasında çift SIM kart çalıştırabilme teknolojisi, el yazısını tanıyan dokunmatik ekran, Bluetooth ve 3D ses desteği bulunuyor. MP3 ve MP4 oynatabilen telefonun kamera çözünürlüğü 0,3 MP (VGA).

Kaynak: mobiletisim.com
  • Arkadaşlar 16.000 de neymiş. 32.000 olanı bile çıkmış. İşte resimler.

Ömür boyu bitmiyormuş, babadan oğula

Hot Spots
    1.dual sim work one by one
    2. Bluetooth 2.0
    3. Hand writing & key input
    4.Four speakers good music
    5. 32800 mAh battery super long standby
    6: MP3,MP4
    7.e-book reader
    8.Dual camera,web-camera
    9.english /chinese

Features
    1. 3.0 inch, , 260K colour; PX: 240×320px
    3. T-Flash Card Supporting,256MB for free
    4.1.3 Mega pixel camera for Picture & Video capability, 1280*1024
    5. Double Stereo Loud speaker, 64 chord ring tone
    6. MP3 & MP4 player
    7. GPRS & WAP connectivity, MMS Transceiver
    8. U disk support function to keep the information storage
    9. Bluetooth2.0
    10.calendar,To do list,Alarm,World Clock,Spotwatch
    11.caller picture,caller Ring Tone,
    12.Telephone directories: 500 groups of contacts, support incoming call with big head sticker,group ring an Messages &Multimedia messaging: 200 SMS, support MMS; can use downloaded MP3 as SMS rings
    13. Schedule power on/off: support to start/close under set time
    14. Alarm clock:5 groups, support alarm clock when machine’s closed, can set from Monday to Sunday
    15. Games: 2 built-in common games,
    16. More information: MP3, MP4, Handsfree, SMS group sending, Voice recorder, WAP, Handwritten + keyboard input, Bluetooth, GPRS download, MMS, Memory extended, IP dialing, self-designed ringtones, photo editor, alarm clock, calculator, notepad, health management .....

• 365 GÜN SARJIN BİTMEMESİNİ İSTİOSANIZ 1 YIL HİÇ ŞARJ DAN ÇIKARMAYIN :)
    ŞAKA Bİ YANA GÜZEL İŞ BAŞARMIŞLAR
  • Degil 32.800 mAh, 64.800 mAh bile olsa bu adamlarin kendi adlarina yaptigi hicbir urunu kullanmam.

Allah muhafaza patladimi bunu alan gorur 32.800 mAh i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 27 Mart 2008; 16:14:33 >
  • yaklaşık normal kullanımda 1100 amperlik batarya ile telefon 4 gün gidiyor 16800 amperde sanırım 2 ay civarı gitmesi lazım yakıt hücreli sodyumbor hidrürlü piller sayesinde daha önceleri notebookların şarjının 1 ay gidebileceği hakkında bilgiler yayınlanıyordu fakat bu baya ilginç olmuş... yine de test etmeden bu değerlere inanmamak gerekir diye düşünüyorum... ama ne varsa yine çinlilerde var geleceğin pazarı zaten orada...
  • oldu olacak akü taksalarda bari. hiç yoktan araba ile yolda kalırsak takviye yaparız.
  • dolaşırken buna rastladım

http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1198&page=1

bu da burdakisi

http://www.genccell.com/dst11.asp

tıpkısının aynısı

• 190$ 'a sirocco gold

burdan
  • yapmışlar da, telefon telefon olmaktan çıkmış.. televizyon kumandası olmuş

önemli olan ufak ve becerisi yüksek bir şey yapabilmek.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.