Şimdi Ara

Cep telefonundan facebooka para çekilmiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler annemin cep telefonu faturalı bu ay 13 küsür lira fazladan gelmiş telefon faturasını görmedim ama facebooktan oyun indirilmiş falan diyor. Annem öyle bir şey yapmaz ben ve kardeşimde zaten çocuk değiliz hepimizin kendi telefonu kredi kartı falan var. 21 eylül sabah 9:30 da 10 küsür lira para çekilmiş. Turkcell ile konuşmuş bizimki ama turkcelldeki eleman ben bişey yapamam demiş. Bu parayı kim çektiyse nasıl buluruz tüketici hakem heyeti bu işlere bakar mı?

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Beyler annemin cep telefonu faturalı bu ay 13 küsür lira fazladan gelmiş telefon faturasını görmedim ama facebooktan oyun indirilmiş falan diyor. Annem öyle bir şey yapmaz ben ve kardeşimde zaten çocuk değiliz hepimizin kendi telefonu kredi kartı falan var. 21 eylül sabah 9:30 da 10 küsür lira para çekilmiş. Turkcell ile konuşmuş bizimki ama turkcelldeki eleman ben bişey yapamam demiş. Bu parayı kim çektiyse nasıl buluruz tüketici hakem heyeti bu işlere bakar mı?

Facebook hesaplarınızı kontrol edin ödeme sistemine telefon tanıtılmış mı bir bakın.

-Milli Kayınço-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.