Birçok haber sitelerinde Cep telefonu ve bilgisayar için ÖTV indirimi geleceği konuşuluyor.Babam'a telefon bakıyorum şuan için almayı erteledim.Cep telefonu için sizce beklenmeli mi ? |
Cep Telefonu , Bilgisayar ÖTV Hakkında

-
-
Hayır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gençlere yönelik yapılacağına dair dedikodular dolaşıyor bakalım bekleyip göreceğiz.
-
Yahu siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Türkiye'de vergi indirimi filan olmaz. Seçim yaklaştı diye belki göz boyamak için ufak tefek bir şey yapabilirler ama sonuçta parası yine bizden çıkacak.
-
dağ yine fare doğurur. alım gücünüzün , her saniye daha da düştüğünü hatırlatırım. popülist şovlarla , sizinle kafa bulanlara oy vermeye devam ederseniz, inanın ki bugünleri BİLE ararsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aynı iddiayı araba için duydum.
-
İkilemde kaldım şuan , herkes bekle bekle diyor bilemedim
-
böyle birşeyin olacağına kargalar bile güler vergi devletinde vergi indirimi olduğu nerede görülmüş
-
tam aksi yükselecek
-
Göz taşından bile göktaşı vergisi alan hükümetimiz sizce halkına fayda sağlamak için ötv düşürür mü ? mantığınız alıyor mu ?
-
bilgisayarda ötv yok. konsol ve telefonlarda var
-
Bomba ptladi :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adam pringlesse çok zam geldi diyor sen halen ötv
-
Ben de uzay mekiği ötv si için aynı dedikoduyu duydum.Hayırlısı...
-
En son arkadaşım bayinin 130 bin tl ye verdiği egeayı almaktan vazgeçip beklemeye karar vermişti hala bekliyor 😬 belki arada gizli gizli tofaş bakıyodur sarı siteden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yahu siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Türkiye'de vergi indirimi filan olmaz. Seçim yaklaştı diye belki göz boyamak için ufak tefek bir şey yapabilirler ama sonuçta parası yine bizden çıkacak. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X