Bildirim
Cep sodası nasıl içilir ? Zararı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sodyum var dostum içinde her türlü zaten orası kesinde ben yinede üstüne alkol içme derim -
quote:
Orijinalden alıntı: El Grande
sodyum var dostum içinde her türlü zaten orası kesinde ben yinede üstüne alkol içme derim
Aldım şimdi marketçi bişey olmaz dedi bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ımmortals35
quote:
sodyum var dostum içinde her türlü zaten orası kesinde ben yinede üstüne alkol içme derim
Geçmiş olsun kardeşim.Sen marketçiye neyi sorarsan sor adam birşey olmaz diyecek çünki o orda onu satıyor ondan bir geliri var bence içme derim. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ımmortals35
quote:
Geçmiş olsun kardeşim.Sen marketçiye neyi sorarsan sor adam birşey olmaz diyecek çünki o orda onu satıyor ondan bir geliri var bence içme derim.
Yok marketçi tanıdık :D ölmedim sorun olmadı, merak eden arkadaşlar olursa haber vereyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cep sodası ne oluyor ?
ilk kez duydum da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cep sodasi da ne ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karbonat arkadaşlar karbonat ...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karbonat erol
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X