Şimdi Ara

Sultan papağanım titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
17.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Kızılay'dan dün sultan papağanı aldım. Orada seçerken gayet iyidi. Eve getirdim kafesine koydum(kafesi evin en sıcak yerinde) ilk birkaç gün pek üstüne gitmiyim de biraz alışsın dedim ama kuş titriyor, her zaman değil de arada oluyor. Kuyruğuna ve gövdesine bakılınca anlaşılıyor. Acaba yeni geldiği için korkup mu titriyor, yoksa hasta mı acaba? Ama gayet sağlıklı gözüküyor. Sadece titreme problemi var yani. Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem0723 -- 4 Eylül 2012; 15:32:11 >

• İlk 10-15 gunu atlatmasi önemli dikkat et hayvan normal olarak korkuyor. Stres den hastalanabilir geldigi kafeste baska bir kustan hastalik kapmis olabilir. İshal ve kafasini surekli arkaya atiyorsa kötü olabilir. Ceyranda kalmasin yem yiyormu peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İshal de yok, kafasını arkaya atma durumu da yok. Ceyranda da değil. Yem de yiyor. Ama su içtiğini pek göremiyorum belki içiyordur ama ben farkedemedim en azından. Gagataşını da pek kullanmıyor, 6-7 tane delik var heralde vurup bi baktı neyin nesi bu diye ama, isteyince kullanır heralde diye tahmin ediyorum.
    Edit: Su içiyormuş onu gördüm şimdi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem0723 -- 5 Eylül 2012; 16:42:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    17 yıl önce açıldı
    Sultan papağanı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.