Şimdi Ara

Cennet Mahallesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

tnt macgayver (yanlış yazmış olabilirim)

Babam çok seviyo o diziyi . Herifin kafa süper ama . 2 ya da 3 gün önceki bölümde adamla kızı kapadılar soğuk hava deposuna . S.H.Deposundaki ışığın ısısından yararlanarak kapının kilidini kırmıştı ve bireh çekmiştim 2 kere

Simpsons'ın bir bölümünde Marge'ın kardeşleri Patty ve Selma bu dizinin fan toplantısını yapıyorlardı , bu adamı da çağırıyorlardı ama o başka bir dizisinin fan toplantısına gidiyordu.Bunlar da bunu kaçırıp , keyif sigarası yakıyorlardı , adam da demişti hayatımda yaptığım en saçma ve en gereksiz işti.Önyargılıyım bu diziye karşı biraz.Hiç izlemedim ama.

Cennet Mahallesi kalite 0.Ama izlettiriyor kendini kereta.Hiç gülmüyorum ama çok akıcı bir baktın mı bırakamıyorsun.

3.67tl benzinin vergisi 2.45tl. fabrika cıkışı 20bin tl olan kücük motorlu araca 12.5tl. vergi, 29tl ye satılan içeceğin 17tl. si , 7tl satılan sigaranın 5.47tl. si hatta anneciğinin, sevdiğinin vs. yakının sesini duymak istediğin alo dediğin konuşmanın her 3 tl ücretin dahi 1tl. sini artık tüm bunlara vergimi denir, haraç mı hükümet senden alıyor
  • Bi bez bebek, birde cennet mahallesi...
    Türk televizyon dizilerinin baş yapıtı...

Orijinalden alıntı: wrigoo

quote:

Simpsons'ın bir bölümünde Marge'ın kardeşleri Patty ve Selma bu dizinin fan toplantısını yapıyorlardı , bu adamı da çağırıyorlardı ama o başka bir dizisinin fan toplantısına gidiyordu.Bunlar da bunu kaçırıp , keyif sigarası yakıyorlardı , adam da demişti hayatımda yaptığım en saçma ve en gereksiz işti.Önyargılıyım bu diziye karşı biraz.Hiç izlemedim ama.

Cennet Mahallesi kalite 0.Ama izlettiriyor kendini kereta.Hiç gülmüyorum ama çok akıcı bir baktın mı bırakamıyorsun.

Yemin ediyorum Simpsons yüzünden izleyemiyorum diziyi. Gördüğüm an kanal değiştiryorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 5 Ağustos 2009; 17:32:47 >
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Bi bez bebek, birde cennet mahallesi...
    Türk televizyon dizilerinin baş yapıtı...

Kesin öyledir
  • @Zeen: Yarın ola hayrola bu ne biçim kayrola
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Her hafta yeni bölümleri olduğu zamanlar bir kere açıp bakmamışımdır ama şimdi kaçırmıyorum

Hiç sevmezdim ama son çare bu kalınca izleye izleye alıştım.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• Ne cennet mahallesi ya
    acin cnbce izleyin according to jim,how i met,olmadi umutsuz evkadinlarini izleyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

kotuktan geriye düştüklerinde hep kopuyom

Gitti milyarlık mobilya
  • Sevdiğimden değil zorunluluktan izliyorum,akıcı ve senaryoyu biliyor olmam çok iyi oluyor,kafa yormuyorum ne olacak diye ilerde,rahatlatıyor,alırsın elinde sandviçini,kolanı,makarnanı izlersin başka türlü gitmez bu dizi,yeni bölümleri olduğu zaman yüzüne bakmazdım şimdi fanı oldum.Atv'de Avrupa Yakası'nı oynatmıyor galiba,bugün sadece gördüm AtvAvrupa'da..
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• onun fınal bolumu nasıl olmustu ya

Orijinalden alıntı: pLaYn0w

powerturk, dream tv..

bende hep powertürk ve ntv spor izliyorum

Orijinalden alıntı: KanYeE

Her hafta yeni bölümleri olduğu zamanlar bir kere açıp bakmamışımdır ama şimdi kaçırmıyorum

Aynen bende..Bide Sabahları Aşk-ı Memnu oluyo.Teyzemler hiç kaçırmazdı ben bir bölümüne bile bakmamışımdır.Ama artık sürekli izliyorum.Güzel diziymiş gerçekten..

Cennet mahallesinde nikahı basan pembe nin elinde uzun bişe oluyo ya milletin kafaya geçiriyo ona bayılıyom...

Cennet Mahallesi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur825

benim oturudğum mahallenin adı cennet mahallesi biri nerde oturuyorsun diye sorduğunda cennet mahallesinde derim karşı tarafta genelikle o çingenelerin içinde yaşanırmı felan der(cennet mahallesi K.çekmecede diziyle alakası yok)

aynen bana da bir kaç kere sordular

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

CemTV izle.

bencede
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.