Şimdi Ara

Cennet Mahallesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

tnt macgayver (yanlış yazmış olabilirim)

Babam çok seviyo o diziyi . Herifin kafa süper ama . 2 ya da 3 gün önceki bölümde adamla kızı kapadılar soğuk hava deposuna . S.H.Deposundaki ışığın ısısından yararlanarak kapının kilidini kırmıştı ve bireh çekmiştim 2 kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

kotuktan geriye düştüklerinde hep kopuyom

Alıntıları Göster
    hala devam ediyo ama izleyecek başka bir şey yok ben de izliyorum. istemeyenler için desti izdivaç binbir gece gibi seçenekler de var tabi

• quote:

Simpsons'ın bir bölümünde Marge'ın kardeşleri Patty ve Selma bu dizinin fan toplantısını yapıyorlardı , bu adamı da çağırıyorlardı ama o başka bir dizisinin fan toplantısına gidiyordu.Bunlar da bunu kaçırıp , keyif sigarası yakıyorlardı , adam da demişti hayatımda yaptığım en saçma ve en gereksiz işti.Önyargılıyım bu diziye karşı biraz.Hiç izlemedim ama.

Cennet Mahallesi kalite 0.Ama izlettiriyor kendini kereta.Hiç gülmüyorum ama çok akıcı bir baktın mı bırakamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

Orijinalden alıntı: ouzzz

Bence çok güzel bir dizi. Hiç değilse eğlenceli ve birşeylerde öğretiyor aslında.

evet, çingenelerden kız almamamız gerektiğini öğretiyor

Alıntıları Göster
    Bencede güzel dizi. Kahvaltıyla iyi gidiyor

• quote:

Alıntıları Göster
    Bi bez bebek, birde cennet mahallesi...
    Türk televizyon dizilerinin baş yapıtı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

quote:

Simpsons'ın bir bölümünde Marge'ın kardeşleri Patty ve Selma bu dizinin fan toplantısını yapıyorlardı , bu adamı da çağırıyorlardı ama o başka bir dizisinin fan toplantısına gidiyordu.Bunlar da bunu kaçırıp , keyif sigarası yakıyorlardı , adam da demişti hayatımda yaptığım en saçma ve en gereksiz işti.Önyargılıyım bu diziye karşı biraz.Hiç izlemedim ama.

Cennet Mahallesi kalite 0.Ama izlettiriyor kendini kereta.Hiç gülmüyorum ama çok akıcı bir baktın mı bırakamıyorsun.

Yemin ediyorum Simpsons yüzünden izleyemiyorum diziyi. Gördüğüm an kanal değiştiryorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 5 Ağustos 2009; 17:32:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Bi bez bebek, birde cennet mahallesi...
    Türk televizyon dizilerinin baş yapıtı...

Kesin öyledir
  • quote:

Alıntıları Göster
    ntv spor da 1-0-2 var onu izliyorum spor servisinden sonra başlıyor spor serviside çok iyi gerçi ama izlettirmiyor abim
  • quote:

Alıntıları Göster
    @Zeen: Yarın ola hayrola bu ne biçim kayrola
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenStrasse

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Her hafta yeni bölümleri olduğu zamanlar bir kere açıp bakmamışımdır ama şimdi kaçırmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Her hafta yeni bölümleri olduğu zamanlar bir kere açıp bakmamışımdır ama şimdi kaçırmıyorum

Hiç sevmezdim ama son çare bu kalınca izleye izleye alıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Hiç sevmezdim ama son çare bu kalınca izleye izleye alıştım.

Alıntıları Göster
    Ne cennet mahallesi ya
    acin cnbce izleyin according to jim,how i met,olmadi umutsuz evkadinlarini izleyin...

• quote:

Gitti milyarlık mobilya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Blue

Ne cennet mahallesi ya
    acin cnbce izleyin according to jim,how i met,olmadi umutsuz evkadinlarini izleyin...

Alıntıları Göster
    Sevdiğimden değil zorunluluktan izliyorum,akıcı ve senaryoyu biliyor olmam çok iyi oluyor,kafa yormuyorum ne olacak diye ilerde,rahatlatıyor,alırsın elinde sandviçini,kolanı,makarnanı izlersin başka türlü gitmez bu dizi,yeni bölümleri olduğu zaman yüzüne bakmazdım şimdi fanı oldum.Atv'de Avrupa Yakası'nı oynatmıyor galiba,bugün sadece gördüm AtvAvrupa'da..

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

Sevdiğimden değil zorunluluktan izliyorum,akıcı ve senaryoyu biliyor olmam çok iyi oluyor,kafa yormuyorum ne olacak diye ilerde,rahatlatıyor,alırsın elinde sandviçini,kolanı,makarnanı izlersin başka türlü gitmez bu dizi,yeni bölümleri olduğu zaman yüzüne bakmazdım şimdi fanı oldum.Atv'de Avrupa Yakası'nı oynatmıyor galiba,bugün sadece gördüm AtvAvrupa'da..

Alıntıları Göster
    onun fınal bolumu nasıl olmustu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLaYn0w

powerturk, dream tv..

bende hep powertürk ve ntv spor izliyorum
  • quote:

Aynen bende..Bide Sabahları Aşk-ı Memnu oluyo.Teyzemler hiç kaçırmazdı ben bir bölümüne bile bakmamışımdır.Ama artık sürekli izliyorum.Güzel diziymiş gerçekten..

Cennet mahallesinde nikahı basan pembe nin elinde uzun bişe oluyo ya milletin kafaya geçiriyo ona bayılıyom...

Cennet Mahallesi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur825

benim oturudğum mahallenin adı cennet mahallesi biri nerde oturuyorsun diye sorduğunda cennet mahallesinde derim karşı tarafta genelikle o çingenelerin içinde yaşanırmı felan der(cennet mahallesi K.çekmecede diziyle alakası yok)

aynen bana da bir kaç kere sordular
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

CemTV izle.

bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: OknTskn

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

CemTV izle.

bencede

Alıntıları Göster
    dizinin en süper oyuncusu yunus abi adam süper komik ya ben seviyrum güzel dizi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.