Şimdi Ara

cenmax park sensörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
15.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=251082&productId=otso35200112004

arkadaslar bu sensörü pegeot 206 aracima taktirmak istiyorum kullananlar var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 24 Temmuz 2009; 19:03:23 >

• Aynı cihazı ben de kullanıyorum.Ama bende ön sensörler yok.Daha önceki aracımda da kullanmıştım.Gerçekten çok kaliteli bir ürün.Cenmax bu işi biliyor hakikaten ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Aynı cihazı ben de kullanıyorum.Ama bende ön sensörler yok.Daha önceki aracımda da kullanmıştım.Gerçekten çok kaliteli bir ürün.Cenmax bu işi biliyor hakikaten ...

montaji ne kadara yapiyolar boyayla birlikte
  • ben reno serviste(istanbul k.yalı mais) 8 li(4ön+4 arka) 265 tl ye taktırdım. Cenmax bana 5,5 saat montaj sürer 350 TL. demişti. Önler 15 cm arkalr 22 cm e kadar ölçüyor. 1 kez sensör durduk yere arızalandı arızalı olan yerine takılan ise içine kaçtı. Onun dışında çok memnunum ama taktıracaklara tavsiyem kçşeleri çok içe takmasınlar yoksa araç park manevrasında köşeleri sürtüp sürtmeyeceğini park sensörü ile anlayamazsınız. Hatta mersedes lerde önde 6 tane görüyorum hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanmet

ben reno serviste(istanbul k.yalı mais) 8 li(4ön+4 arka) 265 tl ye taktırdım. Cenmax bana 5,5 saat montaj sürer 350 TL. demişti. Önler 15 cm arkalr 22 cm e kadar ölçüyor. 1 kez sensör durduk yere arızalandı arızalı olan yerine takılan ise içine kaçtı. Onun dışında çok memnunum ama taktıracaklara tavsiyem kçşeleri çok içe takmasınlar yoksa araç park manevrasında köşeleri sürtüp sürtmeyeceğini park sensörü ile anlayamazsınız. Hatta mersedes lerde önde 6 tane görüyorum hep.

sadece montaja ne kadar aldilar
  • Ben direkt bayisinden aldım ve fiyata montaj boya falan dahildi ...
  • montaj boya hepsi dahil fiyat bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağmurda park sensörü
    18 yıl önce açıldı
    Park sensörü çalışmıyor
    6 yıl önce açıldı
    Park sensörü tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar belki yeri değil ama bu park sensörlerinin görüntülüsü seslisi vs olanları varmış. eşim için lazım. hangisini tavsiye edersiniz, sesli uyarı veren ne kadar kullanışlı oluyor?
    işimizi görür mü sizce?
    bir de bilen varsa görüntülü olanların fiyatları nasıl?
    teşekkürler.
  • Almışken görüntülü alın.Benim kullandığım cihaz 20 cm ye kadar ölçebiliyor.Aynı zamanda sesli olarak da uyarıyor ...
  • quote:

Almışken görüntülü alın.Benim kullandığım cihaz 20 cm ye kadar ölçebiliyor.Aynı zamanda sesli olarak da uyarıyor ...

ne kadara aldın, markası ne...
  • Cenmax ın bir ürünü ve 100 civarına almıştım boya+montaj falan dahil.Çok memnunum gerçekten.Önceki aracımda da kullanmıştım aynı modeli ...
  • quote:

Cenmax ın bir ürünü ve 100 civarına almıştım boya+montaj falan dahil.Çok memnunum gerçekten.Önceki aracımda da kullanmıştım aynı modeli ...

hocam arabanın arkasına küçük geri vites kamerası taktırsam nasıl olur?
  • Onlar daha pahalı diye biliyorum çünkü önde ayna ya da küçük lcd şeklinde bir monitör oluyor.Ama imkanınız varsa taktırın derim.Geri vitese takınca kabak gibi hiç arkaya bile dönmeden gece dahi görülebiliyor ...
  • tavsiye edebileceğiniz bi model varmı arkadaşlar ben serviste taktırdım biraz dandik bişey sesi iğrenç sanki arabanın içinde kuş ötüyor cik cik bıktırdı:) sesi daha tok(fabrika çıkışlı araçlardaki gibi) varmı tavsiye edebileceğiniz bişey ekransız?
  • bende cenmax taktırmayı düşünüyorum siz bu ürünü nerden aldınız...
  • Misalen :
    www.eliftuning.com
    Elif Tuning Otomotiv Eticaret Sistemi
    http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=16890&k_id=68&kn=Park+Sens%F6r%FC

• Ford yetkili serviste Cenmax ın sadece sesli arka park sensörünü 150 TL dediler. Uygun mudur?
    Sanayide taktırsak bir sıkıntı olur mu;?
    Ayrıca bu markanın çakması da var mıdır?
  • kardeş ben sanayide cyclone lp019 taktırdım görüntülü, katlanabiliyor, renk mesafeye göre değişiyor falan 160tl'ye bence görüntülü taktır o paraya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaan01

kardeş ben sanayide cyclone lp019 taktırdım görüntülü, katlanabiliyor, renk mesafeye göre değişiyor falan 160tl'ye bence görüntülü taktır o paraya...

Kablosuz mu bu sensör modeli kardeş?
  • ucuz zaten bozulursa taktırırsın gene
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.