Şimdi Ara

cenmax park sensörü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
15.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=251082&productId=otso35200112004

[size=5]arkadaslar bu sensörü pegeot 206 aracima taktirmak istiyorum kullananlar var mi

aldım ilk bir hafta düzgün çalişti sonra geri vitese takınca otomatikman ötmeye başladı sürekli sonra aracın aküsü bitti bidaha da çalişmadı garantı süresi gectiği için tamir ettiremedim sanayide kimse anlamadı bnde söktürdüm 40 tl lik monza sensör taktırdım bin kat daha iyi...ne hayallerle acmiştim bu konuyu zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: kanmet

ben reno serviste(istanbul k.yalı mais) 8 li(4ön+4 arka) 265 tl ye taktırdım. Cenmax bana 5,5 saat montaj sürer 350 TL. demişti. Önler 15 cm arkalr 22 cm e kadar ölçüyor. 1 kez sensör durduk yere arızalandı arızalı olan yerine takılan ise içine kaçtı. Onun dışında çok memnunum ama taktıracaklara tavsiyem kçşeleri çok içe takmasınlar yoksa araç park manevrasında köşeleri sürtüp sürtmeyeceğini park sensörü ile anlayamazsınız. Hatta mersedes lerde önde 6 tane görüyorum hep.

Önde 1 metrede engel var. Kaldırım gibi, önler 1 metrede uyarı veriyor mu? Yoksa 15 santim kalamı uyarı vermeye başlıyor?
  • quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=251082&productId=otso35200112004

[size=5]arkadaslar bu sensörü pegeot 206 aracima taktirmak istiyorum kullananlar var mi

aldım ilk bir hafta düzgün çalişti sonra geri vitese takınca otomatikman ötmeye başladı sürekli sonra aracın aküsü bitti bidaha da çalişmadı garantı süresi gectiği için tamir ettiremedim sanayide kimse anlamadı bnde söktürdüm 40 tl lik monza sensör taktırdım bin kat daha iyi...ne hayallerle acmiştim bu konuyu zamanında

Cenmax mı almıştınız? hepsiburada link'i ölmüş, hangi marka almıştınız?

• coderMX C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o aracı satalı 4 yıl oldu tam. 2009 Kasım da satmıştım :)

Kaç cm. kala ötüyor hatırlamıyorum tam ama 60 cm. olabilir. Minimum 15 cm. e kadar ölçüyor. 15 cm.den sonrasını ölçemiyor. zaten 15 cm. çok kısa bir mesafe. Mutlaka yeni modellerde çıkmıştır ama ben cenmaxtan çok çok memnundum. Kesinlikle tavsiye ederim. O zaman çok paraydı ama kesinlikle hakkını verdi.
  • bende uzun bir araştırma sonucunda en iyisinin cenmax olduğuna kara verdim ve aldım. 170 lira lcd ekranlı, 40 lirayada taktırdım. ölçümü çok hassas. 2-2.5 metrede göstermeye başlıyor ama 1,5 metreden itibaren ses çıkartıyor. 22 cm ye kaadar sesli ve göstergeli gösteriyor, ayrıca engelin hangi sensör tarafında olduğunuda gösteriyor. 20cmden itibaren park edin uyarısı veriyor ve bir karış kalmış oluyor. yerdeki yüksek taş ve çıkıntılarıda farkediyor. bence gidipte 30-40 liralık sensörlerden taktırmayın, her halta ötüyor veya daha mesafe varken aralıksız ötmeye başlıyorlar. ben gayet memnunu cenmax tan, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.