Şimdi Ara

cenmax park sensörü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
15.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyclone Oto Alarm ve sensorde varmış hepsi aynı paektte kutuda bana toplam kurulum dahil 200 tl olur demişti trafikte giderken bir araç yaklaşınca bile sensoru otuyor muş mercedes lerdeki gibi

hemde sensor ayrı olarak satılmıyor ve kumandanın titreşim ve sessizlik ozelligi var 5000 metreden çekiyor nasıl iyimi kullanan varmı fiyat iyi gibi ama ozelliklerine gore
  • Bahsettiğiniz alarmı daha bugün sordum yetkili bayisine ve 230 lira dedi.Size nasıl park sensörüyle birlikte 200 dediler ilginç.Nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

Cyclone Oto Alarm ve sensorde varmış hepsi aynı paektte kutuda bana toplam kurulum dahil 200 tl olur demişti trafikte giderken bir araç yaklaşınca bile sensoru otuyor muş mercedes lerdeki gibi

hemde sensor ayrı olarak satılmıyor ve kumandanın titreşim ve sessizlik ozelligi var 5000 metreden çekiyor nasıl iyimi kullanan varmı fiyat iyi gibi ama ozelliklerine gore

Bahsettiğiniz alarmı kullanıyorum. 5000 metre masal. 500 metre çekerse iyi.
    Ş.içi ne kadar binalarda olsa bir kaç yüz metreden çekiyor. Bir alt sokakta bir üst sokakta iki yan sokaktada bıraksam evden kumandam her daim çekiyor. Araca darbe vs. gelirse evden alarmın sesini duymak mümkün olmayan durumlarda kumanda titreşim ve ses ile bilgi veriyor. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum memnunum açıkçası.
    Bende kampanyadan 200 liraya almıştım. Harici sensör yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Cyclone Oto Alarm ve sensorde varmış hepsi aynı paektte kutuda bana toplam kurulum dahil 200 tl olur demişti trafikte giderken bir araç yaklaşınca bile sensoru otuyor muş mercedes lerdeki gibi

Bahsettiğiniz alarmı kullanıyorum. 5000 metre masal. 500 metre çekerse iyi.
    Ş.içi ne kadar binalarda olsa bir kaç yüz metreden çekiyor. Bir alt sokakta bir üst sokakta iki yan sokaktada bıraksam evden kumandam her daim çekiyor. Araca darbe vs. gelirse evden alarmın sesini duymak mümkün olmayan durumlarda kumanda titreşim ve ses ile bilgi veriyor. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum memnunum açıkçası.
    Bende kampanyadan 200 liraya almıştım. Harici sensör yok.

bana gosterdiğinde harici sensor de vardı alarm sistemini içinde ve agır bir kamyon gecince otmuyormus alrm ve trafikte araca aska bir arac fazla yaklasınca sensorler çalışıyormus sensor ayrı olarak satılmıyor aynı kutuda yanlış anlasılmasın kurulum dahil 200 tl dedi bana gecen kolonlarin ciftine 200 tl verdim baya kaliteliydi ondan mı ucuz soyledi acaba gidip taktırıcam vakit bulursam

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Bahsettiğiniz alarmı daha bugün sordum yetkili bayisine ve 230 lira dedi.Size nasıl park sensörüyle birlikte 200 dediler ilginç.Nerede ?

tepe natilus un karşısında kadıkoyde ses ve music sistemi satan elektronikçiler var orda bir iki yer de var 150 ye veren de var sadece alarm ı ama ses titreşim ve sensor lusunu 200 tl olarak fiyat aldım ben kurulum la beraber
  • Cenmax alarm ford servisinde takıldı. İşçilik 75 TL.
    KMax sesli ve görüntülü arka park sensörü işçilik dahil 110 TL uygun mudur?
  • CENMAX kendı yerı var yenıbosna cobancesmede
    fıyatlarda guzel 2 yıl garantı saat gıbı urunler alarm park sensoru arka kamera vs
    gıt yerınde taktır koy garantı belgenı cebıne yaslan arkana
  • Yetkili serviste cenmax alarm takıldı.
    Alarm devereye girdiği halde yolbilgisayarının ışığı uzun süre sönmedi.
    radyo hemen sönmesine rağmen.
    Normal midir? Akü biter mi uzun sürede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecinenumu

Cenmax alarm ford servisinde takıldı. İşçilik 75 TL.

fiyat çok iyi ikisi 185 tl ye geliyor hemde iş.ilik dahil adresi neresi ve sadece ford marka araçlara mı takıyorlar

Cyclone Oto Alarm ve sensor yerine cenmax alram ve sensor taktırmayı dusunuyorum bende
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bortecinenumu

Cenmax alarm ford servisinde takıldı. İşçilik 75 TL.

fiyat çok iyi ikisi 185 tl ye geliyor hemde iş.ilik dahil adresi neresi ve sadece ford marka araçlara mı takıyorlar

Cyclone Oto Alarm ve sensor yerine cenmax alram ve sensor taktırmayı dusunuyorum bende

cenmax alarmın fiyatını bilmiyorum.servis takma ücretini 75 olarak söyledi.
    110 Tl ye arka park sensörü takımı sesli görüntülü. marka KMax değildi daha bilinen bir şeydi.
    Ford Şanlıurfa otomotivde verildi fiyat.

• cenmax park sensörlerini en uygun bu siteden sipariş edebilisiniz 2 günde elinizde...

http://www.ereyon.com.tr/Store/ProductDetails.aspx?productID=232387
  • cenmaz park sensörü sadece arka ve ses ikazlı (bip sesli) gebze nazer oto da kampanyalı kdv dahil 91,40 tl. Yalnız bir o kadar da işçilik istediler. Ben de parçayı alıp dışarda taktırdım. Ürün çok başarılı, gayet hassas ve orijinal. Piyasaya göre de 30 tl daha ucuz. Tavsiye ederim. Aracım focus II ghia tdci hb.
  • arkadaslar akü bitti yeni akü taktık o günden beri park sensörü calişmiyoo ne yapmam lazim çalişması için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 7 Temmuz 2013; 22:52:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

arkadaslar akü bitti yeni akü taktık o günden beri park sensörü calişmiyoo ne yapmam lazim çalişması için..

• cenmaz far sensörü kullanıyorum çok dandik ama park sensörünü bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

cenmaz far sensörü kullanıyorum çok dandik ama park sensörünü bilemem.

hocam kocaeli cenmax la görüştüm en iyisi cenmaxtır dedi siz dandik demişsiniz çok mu kötü algılaması falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmantkulu

quote:

hocam kocaeli cenmax la görüştüm en iyisi cenmaxtır dedi siz dandik demişsiniz çok mu kötü algılaması falan

kardeş şöyle söyleyim.

1.bnim elektirikçi arka stoplara bağlamadıgı için ben kedi gözleri açık şekilde geziyorum.
    2.mesela sensör farı açıyor ama sonra aydınlık bir alana gelince gündüz vakti geri kapıyor sonra geri açıyor yani sanki öndeki araca sellektör yapmışım gibi.

bence cenmax kötübir ürün. ama ben 35e aldım belki daha kaliteli olanlar varsır ama pahalıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmantkulu

quote:

kardeş şöyle söyleyim.

1.bnim elektirikçi arka stoplara bağlamadıgı için ben kedi gözleri açık şekilde geziyorum.
    2.mesela sensör farı açıyor ama sonra aydınlık bir alana gelince gündüz vakti geri kapıyor sonra geri açıyor yani sanki öndeki araca sellektör yapmışım gibi.

bence cenmax kötübir ürün. ama ben 35e aldım belki daha kaliteli olanlar varsır ama pahalıdır.

valla aradım 45 tl +50 montaj 90 lira dediler ya sıkıntı olur mu dedim çok kaliteli dediler acaba yerinde montaj yapınca daha iyi olur mu hepsibıradadan alanların yorumları da çok olumlu

• kardeş ben sanalpazardan aldım cenmax far sensörü. bilmiyorum benim elektirikçide dandik olabilir belki ben 15 lira vermiştim bence 50 tl çok yüksek bir rakam. arka stoplarada bağlasınlar bari.
  • quote:

kardeş ben sanalpazardan aldım cenmax far sensörü. bilmiyorum benim elektirikçide dandik olabilir belki ben 15 lira vermiştim bence 50 tl çok yüksek bir rakam. arka stoplarada bağlasınlar bari.

birde şunu buldum
    http://www.viraotomotiv.com/otomatik-far-sensoru.htm
    130 tl diyor bence 35 ucuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.