Şimdi Ara

CENG'te 3.9+ Ort vs TIP'da sinifi geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaydirma yaptiysam CENG yapmadiysam TIP yazicam. Merak ettim şu olayi. 3.9+ ortalama kasip ustune bolum 1.si olmaya calismak icin mi daha çok efor sarf edilir yoksa TIP'da sinifi gecmek icin mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kanka benim durum biraz karisik. TIP okursam rekabet falan umrumda olmaz yani sinifi gecmeye calisirim kafam rahat olur. CENG okursam o rekabetten psikolojim yine bozulacak hayvan gibi ders calisacam. Yapimi biliyorum cunku. O yuzden ins.kaydirma yapmamisimdir CENG okumak istemiyorum hiç bu yuzden dolayi.

• 3.9 ortalama yapmak hakkında en ufak fikrin olduğunu sanmıyorum top 5-10 okula bak sor soruştur kaç kişi o ortalamayı yapmış genelde böyle olan insanlar 3.9 ortalama yaparım hayaliyle gelip 2.5 ortalama yapıp çıkıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 26 Temmuz 2020; 17:42:32 >
  • mesela itü bilgisyarda 3.9 yapabiliyorsan birçok tıpta potansiyel dönem birincisisin.
  • LeopolDedalus kullanıcısına yanıt
    La mesele o degil. Yapmaktan bahsetmiyorum. Yapmaya calismaktan bahsediyorum

• İkisi aynı şey bir şeyi yapmaya çalışmanın zorluğu onu yapanların harcadığı efor üzerinden belirlenir yapmaya çalışıp yapmayanların eforu üzerinden konuşmanın bir anlamı yok mesela ben günde 10 dakika çalışarak 4 ortalama yapmaya çalışacağım ama yapamayacağım ama yapmaya çalıştım di mi benim eforum üzerimden mi değerlendireceksin bunun zorluğunu :)

• hocam şu devirde artık ortalama öğrenci olamazsınız sadece sınıfı geçerek tusta iyi uzmanlık kazanamazsınız ki tıpta sınıfı gecmek zordur he tus icin son seneler calısılır ama sizin dediğinize göre tus icin büyük efor sarf etmeyeceksiniz pratisyen hekim olarak kalabilirsiniz verdiğiniz emeğe değmez size tavsiyem motivasyonunuzu bi şekilde yükseltmeye bakın ikisinde de iyi bi yere gelmek icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tcbestepe kullanıcısına yanıt
    Hocam sen İTÜde hangi bölümdesin

• 3.9 ne yahu ? Boğaziçi’nde okuyan abi 3.2 ile mi ne birinci olmuştu eğer iyi bir okulda okuyacaksan aşşşırı zor 3.9 ortalama yapmak.Boğaziçi ,ODTÜ ,Bilkent ve Koç gibi okullarda 3.9 yapmak çok düşük ihtimal eğer 3.9 ortalamayı geçiş için istiyorsan da bildiğim kadarıyla sadece nota bakmıyorlar geçen sene 3.6 yapıp Boğaziçi bilgisayara başvuran kişi (YTÜ’den) seçilemedi İTÜ mü ne kazanmıştı .Direkt okuyan abilerle sohbet yapman daha mantıklı olur ama vaziyet bu.Bir de tanıdıktan bir örnek özel üniversitede okuyordu (Koç,Bilkent ,Bahçeşehir gib değil alt segmentte kültür olması lazım) 4 ortalamaya yakın mı ne yapmıştı ortalamaya güvenerek İTÜ,Boun,ODTÜ falana başvurdu hiçbiri kabul etmedi dersleri saymadılar sonra ne yaptı bilmiyorum ama olay bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venuuex V kullanıcısına yanıt
    bilgisayar mühendisliği
  • Hangisi zordur bilemem ama CENG tıpa benzemez. Tıpta ezberin kuvvetliyse otur slaytlarini ezberle vur geç. Ama diğer tarafta senin amacın daha once yapılmamışı yapmak olmalı. Facebook'u, Instagram'ı yapan adamlar gibi.

• sütçü imamda yapilir

• tcbestepe kullanıcısına yanıt
    Ehb hakkında bilgin var mı hocam İTÜ ve İTÜ ehb hakkında özelden soru sorabilir miyim

• Objektif bir yorum değil karmaşık sistemleri ezberlemekte analitik bir organizasyon gerektiriyor lisans eğitimi almaktan bahsediyoruz sen ilişkisi zayıf aynısı tıpta da olabilecek uç örnekler vermişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 26 Temmuz 2020; 18:25:14 >
  • Arkadas niye herkes abuk subuk yorumlar atiyor. Yks'de ilk 100'e girmek icin binlerce kisi calisiyor. Kalkip gunde x saat calisip ilk 100e kesin girerim demiyor kimse calisiyor iste girmek icin. Ayni bakis acisiyla baktim ben bu ortalama konusuna. Ne uzattiniz awk. Alti ustu bir soru sorduk. Hangisini gerceklestirebilmek icin daha cok yipraniriz? Soru bu

• Hocam forumda Boğaziçi cmpe’de okuyanlar vardı buyrun sorun ama olsa olsa 3.5 olur bu dediğim abi de 5-6 sene önce mezun oldu şu an notlar ne bilmiyorum ama çok yüksek olmadığına eminim 4 yapan kesinlikle yoktu demişti hatta abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 26 Temmuz 2020; 18:27:43 >
  • Bay Area’da mı ev bakmak istersin şehir hastanesi yakınlarında mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.