Şimdi Ara

CENG'te 3.9+ Ort vs TIP'da sinifi geçmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorunun cevabını bilmemen zaten ortalama yapmanın zorluğunu bilmemenden kaynaklanıyor o yüzden anlatıyorlar kısaca cevaplarsak 3.9 ortalama yapmak tıpta dönem derecesi yapmak kadar zordur sınıf geçmekten katman katman zordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 26 Temmuz 2020; 18:31:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LeopolDedalus kullanıcısına yanıt
    Kardesim bilgim olsa neden burada konu acayim? Bilmedigim icin sordum zaten. Bak ne guzel 2 cumleyle cevapladin. Katman katman zormuş dedigine gore. Birkac kisinin daha yorumunu okuyup merakimi gidermis olacam iste.

Tıp kolay demiyorum hocam. Bence üniversitede kolay bölüm yok, ön lisans da dahil. Ama ceng ve tıpın mantıklarının farklı olduğunu düşünüyorum. Yoksa ikisi de zor. Hatta tıp Türkiye'deki en zor bölüm. İnsanüstü emek gerektiriyor.
  • Haklısın özür dilerim sorunun cevabının bariz olduğunu düşündüğüm için biraz agresif yaklaştım

• Venuuex V kullanıcısına yanıt
    maalesef pek bilgim yok ehb hakkında.
    Onemli degil dostum ben ozur dilerim daha anlasilir sormadigim icin

• Tıpta sınıf geçmek gayet kolay, ders dinlemeden sınav haftası yardırarak rahatlıkla geçiliyor. Çıkmış adamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıpta sınıfı geçmek vs muh 3 ort olabilir

• bu karşılaştırma aşırı absürd olmuş nedenini merak ediyorsanız geçme kalma oranından anlayabilirsiniz. Ort kasmak değil ama sadece sınıf geçmek tıpta pek de zor değildir.
  • CENG 2.5 ort yapmak bile > tıpta sınıf geçmek.
  • Ortalamam bounde suan 3.5 ustu 3.9 yapamadim ama

Formul soyle: Kitle dersleri icin fotokopiciden cikmis sorulari alip hepsini cozuyorsun konular da tamamsa AA hayirli olsun(ilk donem kendime guvenip bunu yapmadim hepsi dusuk geldi).

Bilgisayar dersleri icin derslerin mantigini iyice kavrayacaksin hatta hocanin anlattiginin da ilerisine gideceksin, ilk uc donem icin hackerrank'dan algoritma sorulari cozebilirsin.

Geriye turkce ve tarih kaliyor. Bunlar sansa bagli yuksek not veren hoca gelmesi ya da duzenli kitap okuyor olman lazim.

Tipta sinif gecme taktigini de tipcilar anlatsin.
  • Hocam sen ne kadar çalışkan bir öğrenci olursan ol öyle gıcık saçma sapan halleri ve hareketleri olan hocalar çıkacak ki karşına, şuan üniye gidip görsen burnu havada gezen hocalar var ve bilerek sahidende 100 vermemek için puan kıran tiplerde var. Sene içerisinde kimse benden 100 alamadı şuana kadar ho ho ho hoo diye övünerek gezerler.
  • ceng te ortalamadan ziyade yaptığınız projeler önemli

• tıpta sınıfı geçmek zor değil. 1.sınıfta 6 haftanın 2,5 haftasını çalıssan geçersin. 2sınıfta da 6 haftanın 3-3.5 hafta(komiteye göre değişiyor) çalışsan geçiyorsun. zaten az da olsa çıkmış da soruyorlar. 60 puanı geçmek zor değil ama 90 ve üzeri almak gerçekten zor.

cengde 3,9+ ort> tıpta sınıfı geçmek(4.sınıf hariç tutulabilir çünkü büyük stajlar var dahiliye kadındoğum genel cerrahi vs vs.)
  • Racozz kullanıcısına yanıt
    O ortalamayı zaten havuz dersleri hariç proje yaparak yapıyorsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.