Şimdi Ara

Çene Kütlemesi, Dizden Ses Gelmesi VSY Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Benım şu sıralar çok fazla sorunum var.

Ben 7 yaşından itibaren her diz çökerek oturuş kalkışımda, her seferinde dizimi bükülür şekilde hareket ettirişimde ses geliyordu (Küt) Şeklinde.Yaşım 19 hala ses geliyor.

El bileğimi soldan sağa döndürdüğümdede kırkırdama sesleri geliyor.

Ve bi gariplik var, Bu ay ortaya çıktı.Esnemeye doyamayan bir adamımdır her defa olmasada geceye doğru en az her insan gibi 5 kez esnerim.Şuana kadar hiç bişey yoktu.Ama şu ay, arada sırada esnediğimde çenemden de dizim gibi (Küt) şeklinde ses geliyor.Ve bugün garip bişey oldu, yemek yerken şu çene kaslarımdan ses geliyordu.Ses tam olarak esnerken kütleme sesi gibi değil

Sanki kaslar geriliyor (Cırz) gibi bi çekme sesi yapıyor.

Eklemem gereken en önemli not: Bu seslerin eklem seslerinin hiç birinde ağrı acıma olmuyor.Hiçbir ağrım yok olmadı.

Yumruğumu sıktığımda bile ses geliyor (Küt) tarzı.

Şu yemek esnasında çenemden gelen gerilme çekme sesinden sonra çok bi garip oldum.Araştırdım eklem rahatsızlığı belirtileri diyor.Yazmışlr şunlr şunlar diye ama hiçbir belirti bana uygun düşmüyor.

Ağrım yok olmadı bunu altını çize çize söyliyim.Genetik olma ihtimali var gibi.Annemdede benzer şeyler var yaşı ilerlemiş şuana kadarda bi şikayeti olmamış bu durumdan.

Eğer durum GENETİK ise korkacak bişeyim olmasın mı ? Yoksa her türlü kötümüyüm.Stresde gibiyim şu aylarda.Yardım edin.

• doktora git, burada görmediğimiz bilgisayar veyahut ürünler hakkında bile söylediğimiz pek çok şey yanlış iken bir de şunu bunu yap diye sakat bırakmasın kimse seni.

Bu arada spor yap mümkünse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.