Şimdi Ara

çene genişletme ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce olan oldumu hiç bu tarz bir ameliyat..
    ben çenemi genişletmek istiyorum ne kadar tutar aşağı yukarı .
    birde çenin içine vida falan mı takılıyor ve o vida falan takılımı kalıyor ömür boyu ?
    yada bilgisi olan varmı acaba aramızda bu konu hakkında.. googlede arama yaptım ama tam bir bilgeye ulaşamdım adam gibi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 21 Mart 2010; 21:00:14 >

• yoktur herhalde böyle bir şey Varsa da iyi olmaz bence.
  • bkz. marlyn manson ve alınan kaburga kemiği
  • konuyu saptırmayalım arkadaşlar ..
  • taktıkları şey ömür boyu kalıyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuhanda

taktıkları şey ömür boyu kalıyor diye biliyorum

yapma ya
  • bi gün biri gelip sağ gözümle sol gözümün yerini değiştirmek istiyorum acaba etrafı nasıl görürüm diyecek o günü bekliyorum. çenenle ne sorunun var? çekeceğin sıkıntıya değer mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çene ve kulak ağrısı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiziksel olarak bir sorun var gibi algıladım. böyle birşey söz konusu ise ve seni zorda bırakıyorsa,
    bu operasyon çok tehlikeli bir durum yaratmayacak ise bence böyle bir işe girişilebilir.
    tabi en iyisi hiç girişmemek. yani seni o haliyle beğenen biri mutlaka çıkar. ama sebebe sarılmak lazım.
    bu halimle nasıl olur der, girişken olmazsan sorunun hep gözünde büyür hatta kocaman olur. sıkıntı vermeye başlar.
  • Yaşın kaç ve neden böyle bişey istiyosun?
  • arkadaşlar benmde buna benzer bi sorunum var .önümüzdeki ay tedaviye başlıcaz. üst çene yapımda darlık var .çene genişletme apareyi ile genşletcekler.dediğiniz gibi vida gibi bişe takıcaklar.ama ömür boyu durmuo tabiki bu.10 ay falan duruo çene genişleyincede tel takıp dişleri düzeltiyolar 1.5 ,2 sene sürecek bi işlemmiş.çene apareyini taktıklarında biraz sorun yaşanıomuş bi kaç gün acı cekiomuşsun .konusmada pelteklik oluomuş bi kaç gün ama . ben tavsiye ederim en iisi yapıp kurtulmak biranönce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.