kendinmi test ettin o programı bende izledim baya bi önce !! program gayet gerçekçi ne demisler para ile imanın kimde oldug belli olmaz ne alaka diyecen şimdi ama alakası çok !
quote:
Orjinalden alıntı: Scorpion28
Bu köpek 144 kg
bu köpekde 106 kg çene kuvettiyle basıyor öylemi ??
quote:
Bu köpek 144 kg
ilk koyduğun resimde site adresi evcilkopekler.com
ikincisinde resmin ismi Tehlikeli_Vahsi_Pitbull
bi şeyi nasıl göstermek istersen öyle gösterirsin bi kedinin bile çok vahşi görüntüsünü bulabilirsin bir kaplanın bile çok evcil görüntüsünü bulabilirsin
kangalin uzerine kuvvetli cene yapisi olan kopek tanimam
quote:
Bu köpek 144 kg
İlk foto Afrika Avcı köpeğine ait değil. Afrika avcı köpeği evcil bir köpek değildir. afrikada sıkça belgesellerde gördüğümüz yabanıl köpektir. googleda karşına ilk çıkan fotoyu koyarsan cahil kalırsın.
bu hayvanların o basıncölçer isimli aleti bütün kuvvetiyle ısırdıklarını nereden biliyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: denizza
görünüşe göre kaplumbağanın ağzına bi kaptırırsak kendimizi vay halimize
kaplumbağaların dişleri yoktur ama çok güçlü çene basınçları vardır...
Sirtlan , afriakada ona kemik kiran diyorlarmis , dinazor t-rex i andiran kafa ve cene yapisi var
afrika vahsi kopegi
Dunyadaki en guclu ceneye sahip hayvan
kim ne derse desin , timsahlar gunumuzde yasayan dinazor nesli ...
Benim ki rahat 200 kg çeker,
quote:
Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Benim ki rahat 200 kg çeker,
öküzgillerdensiniz sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: Blue_Knight
quote:
Orjinalden alıntı: CRAZYOZYY
bunda bi yanlışlık var pitbul 1 ton basıyo diye söylenir bencede doğrudur hayvanın çenesi bi kitleniyo açabilene aşk olsun
adam özel alatlerle deney yapıyor bu çıkıyor siz göz kararı 1 ton var diyosunuz tam Türk işi işte
harbi ya. sırf 1 ton böle güzel geliyor ton olması yoksa nerden biliyosun 1 ton basması nası bi kuvvete tekabül edio. pitbul mu.. ohoo o en az 1 ton basar ulan adam ölçmüş işte aletiyle yok 1 ton falan