Şimdi Ara

Cenaze var otobuste tv acamayiz! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
6.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farks

Büyük ihtimalle cenaze sahibinin özel uçağı vardır. Uçağı geçtim gideceği yerde havaalnı yoksa nedir 2 saatte yaptırır bitane. Hadi fakir olsun en kötü uzun kasa s 600 vardır.

Arkadaşlar tamam yapılanı desteklemiyorum bu tip durumlar hassas. Kimse o duyguyu yaşamadan o ailenin imkanlarını bilemez. Otobüste taşınır mı diyerek kestirip atmak doğru değil. Karşılıklı sevgi saygı. 9 saatlik yola sürekli gidiyorum. Evet uzun ancak yaygara koparmaya değmez. Bir gece olsun olsun diyip sineye çekseniz ölmessiniz.

Sürekli otobüse binersiniz aynı durum olur anlarım. Ama anlaşılan ayrıksı bi durum o yüzden üzerinde bu kadar duymayın. Şu herşeye baş kaldırma huylarını bırakın. Dava açılırmış süründürülürmüş. Aç güzel kardeşim lafta kalmasın bari atarlısın ya kayda geçir bari. Avukatlar çok sever böyle davaları :)

Belediyeler cenaze işleri için zaten özel klimalı cenaze aracı tahsis ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Birader yolda mısın hala ? Valla sende haklısın ama ne diyelim şimdi.. İstikamet neresi ? Yolu kapatıp dövelim muavini ?

gelirim ben kameraman olarak, takarım maskemi alırım kayda üzerine senaryo uydurur kısa film yaparız
  • yolculuk kaç saatti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Mola da kuru fasulye ye sonra da uyu

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Mola da kuru fasulye ye sonra da uyu

/>

• Cok da umurumda senin blockun, sevsinler yaptığını bir de duyururmuş sevimli üyemiz...
    tam komik olmuşsun, kendin yazar kendin okursun anca,,,doğruları öğrenmek zor geliyorsa diyecek lafımız olmaz

Konuyu nerden nereye saptırmışsınız
    Şimdi de cenazenin hastalık ihtimali mi çıktı ortaya.
    Okuduğunu anlamaya meyilin yok ki meram anlatasın,
    Rakamla yazdığın sınıfın içinde olduğunu bu kadar aleni ortaya dökme.
    işte budur; inandığın o cümleyi yazmak bile senin öyle olduğunun göstergesi

Senin de yazdığın ve diğer olası sebeplerden dolayı Cenazenin otobuste taşınmasına doğru diyen yok zaten,
    Burda mevzu araçta cenaze varken araç şoförünün maneviyata saygı nedeniyle TV yi açmamış olması
    Halkımızın ve büyüklerimizden gelen Manevi örflerimizin korunması ve cenazeye saygı gösterilmesi.
    Üstelik manevi duyguların tavan yaptığı birlik beraberlik acı ve tatlı gunlerin paylaşılmasının önemine vurgu yapılan dini bir bayram gününde,
    Topic açan arkadaş sonunu getirir şikayet mi etti, TV yi açtırdı mı?
    Atın arkadaşa PM öğrenin.

Bu işin doğrusu ;
    o otobus yola çıkmadan önce bütün yolcular tarafından otobus firması uyarılacak ve biletlerini geri isteyeceklerdi, sonrasında şikayet edilirdi.
    Ama yola çıkılmış ve bir kişi sırf tv açmak istediği için "banane cenazeden " triplerine vardıysa olay yanlıştır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 27 Ekim 2012; 17:23:16 >

• hiç biriniz ölümün ciddiyetinin farkında değilsiniz, anlayışlı ol bi gün de tv izleme, canın çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu cenazenin araçta taşınması mı yoksa arkadaşın tavrı mı?Karışmış durumda.

Cenazenin araçta taşınması arkadaşın tavrındaki ayıbı örtmez.Nerede toplumsal maneviyat,hoşgörü olgusu?

Arkadaşım;1.dk olsun aynı durumda kendin olduğunu düşün ve elini vicdanına koy.

Son görev daha iyi yapılabilir.Ha belki cenaze yakınları mecbur kaldı (araç bulamadı,maddiyat herneyse) heralde onlarda istemezlerdi otobüste taşıtmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 28 Ekim 2012; 4:57:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

İbb ile sivasa cenaze goturduk

Adamlarin hizmeti 10 numara 5 kurus para vermedik caminin onune kadar getirdiler

Konuya gelirsek diriye saygisi olmayan adamin oluye saygisi olmasi lazim bence

Sahsen ben olsaydim o otobuste bu arkadasa agzinin payini bir guzel verirdim odedigi bilet parasini iade eder yolda indirirdim

O zaman saygili olmayi ogrenirdi

Sana o söylediğin lafı öyle bir sokarım ki bir daha çıkaramazsın. Hep zaten böyle klavye kahramanları dolu forum. Şimdi alıntı yapacaksın, artizleneceksin susacaksın. Bıdı bıdı yapacaksın boş boş. Klavyeden başka yemez çünkü.

• Suç ne o insanlarda ne sende, senin yaptığın ayıp.. Hata firmanın diğer insanların bir şey yaptığı yok.. Gideceğin yere vardıktan sonra gerekli şeyler yaparsın fakat senin orada yaptığın ne delikanlılıktır ne de insanlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Suç ne o insanlarda ne sende, senin yaptığın ayıp.. Hata firmanın diğer insanların bir şey yaptığı yok.. Gideceğin yere vardıktan sonra gerekli şeyler yaparsın fakat senin orada yaptığın ne delikanlılıktır ne de insanlık..
    Benim de uyuz olduğum nokta firma. Bilgilendirsinler o zaman. Ayrıca televizyon izlemek ile saygısızlığın alakası ne çözemedim. Ufacık televizyon ve her koltukta var. Ben başkaları yüzünden rahatımı bozamam. Maalesef artık böyle düşünüyorum. Herkes şimdi saygı kalmamış diyecek ama insanlara olan saygım maalesef kalmadı. Allah aşkına o saygı duyduğunuz insanlar kötü gününüzde yanınızda mı olacak? Düştüğünüz zaman elinizden mi tutacaklar? Saygı kavramı ''insanlık'' değil de karşılıklı çıkar söz konusu olunca oluşur.

• cenazeye saygı diye yorum yapanların hangi yılda yaşadıklarını merak ediyorum eskisi gibi deil artık herşey kimsenin kimsenin özgürlüğünü kısıtlamaya hakkı yok o saygı diye yorum yazanlar bir düşünün almışsın biletini herşey iyi güzel neymiş efendim tv açamazsınız onu yapamazsınız böyle işmi olur cenaze aracı ne diye var
    allah bunların eline düşürmesin ne diyeyim
  • o muavin ben olsaydim agizinin ortasina cakmasaydim neydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

o muavin ben olsaydim agizinin ortasina cakmasaydim neydim

Gerek yok muavin olmana cok istiyorsan gel istanbul kagithaneye sana bi cakayim

diger yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

o muavin ben olsaydim agizinin ortasina cakmasaydim neydim

Gerek yok muavin olmana cok istiyorsan gel istanbul kagithaneye sana bi cakayim

diger yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim

Emin ol Istanbulda yasiyor olsaydim ,bu davetini geri cevirmezdim .
  • nasıl ya otobüste cenazemi taşınır akıl mantık işi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityliner

cenazeye saygı diye yorum yapanların hangi yılda yaşadıklarını merak ediyorum eskisi gibi deil artık herşey kimsenin kimsenin özgürlüğünü kısıtlamaya hakkı yok o saygı diye yorum yazanlar bir düşünün almışsın biletini herşey iyi güzel neymiş efendim tv açamazsınız onu yapamazsınız böyle işmi olur cenaze aracı ne diye var
    allah bunların eline düşürmesin ne diyeyim

yıllar armutları olgunlaştırmış anlaşılan sizin köyde zekanda geri kalmış..bu tür yorum yapanlar hayatlarında hiç cenazeye gitmişlermi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 28 Ekim 2012; 17:55:41 >
  • cenazeye o kadar saygı gösteriyorlardıysa neden bagajda tıkayıp saatlerce taşıyorlar üstelik bagaj insanların ayak altı hizasına geliyor peki bu durumda bir saygısızlık olmuyorda biri tv açınca mı saygısızlık oluyor
  • yıl olmuş .... ,özgürlük kısıtlanamaz .... diyenler var, tamam yaşam herşeye rağmen devam eder bu dünya etme bulma dünyasıdır yarın birgün sevdiğiniz biri öldüğünde yan dairenizdeki evin altında düğün dernek kurar. o zaman oda size aynı şeyi söyler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.